erhanercan
Üye
Şu anda bize verilmiyor.
hee tamam release previewde yolda o zaman anladım
Şu anda bize verilmiyor.
sim kartı çıkar ve soft reset at daha sonra tekrar simi takArkadaşlar telefon uçuş modu döngüsü ne girdi ne yaptımsa düzelmedi. L1520
14322 nolu sürüm yüklü acil yardım
? Android kullanıyorum 1 aydır. Windowsun eksikleri( uygulama) göze batıyor ancak yine de herşeye rağmen Windows romunu dört gözle bekliyorum . Windows da yapılan bir yanlışa cihazın nasıl tepki verebileceğini biliyorsunuzAndroid geçince fark ettimde windows hala ölü yatırım
SM-J500F ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Bunu demek için mi buralardasın halaAndroid geçince fark ettimde windows hala ölü yatırım
SM-J500F ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.

Hala Lumia duruyor amaBunu demek için mi buralardasın hala![]()

Dimi şuan androidin tek sorunu hatalara çözüm bulamamak. Windows'u bu yüzden seviyorum dert yok tasa yok. Ama işte Windows adam olana kadar Android kullanıcam malesef.? Android kullanıyorum 1 aydır. Windowsun eksikleri( uygulama) göze batıyor ancak yine de herşeye rağmen Windows romunu dört gözle bekliyorum . Windows da yapılan bir yanlışa cihazın nasıl tepki verebileceğini biliyorsunuz
Ama android ise tam tersi geçenlerde bi rom attım 50gb verim silindi.Windows olsa at SD ye sonrası kafan rahat...
Sonunda, telefon şişmeye başlamıştı.Yapı 10586.318 yayınlanmak için hazır. Salı günü hazır olun![]()
bu yapıların sonu ne zaman gelecek acaba merak ediyormYapı 10586.318 yayınlanmak için hazır. Salı günü hazır olun![]()
Her ay kararlı olarak tüm Windows 10'a iyileştirmeler içeren güncelleme gönderilir. Bitmeyecek yani.bu yapıların sonu ne zaman gelecek acaba merak ediyorm
Yani bu kararlı sürüm mü??Yapı 10586.318 yayınlanmak için hazır. Salı günü hazır olun![]()
Kararlısı da gelecek ama salı gelir mi yoksa ilk Release Preview olarak mı gelir emin değilim.Yani bu kararlı sürüm mü??
-yeniliklere açığız_[emoji442]-
Anladım [emoji5] ben 640 XL kullanıyorum. Ama ınsider yuklemedim. Yükseltme danışmanı ile yükseltmiştim.ondan sordum [emoji1]Kararlısı da gelecek ama salı gelir mi yoksa ilk Release Preview olarak mı gelir emin değilim.
Var evet bazen ben de yaşıyorum rahatsız edici bir problem gerçekten.Ya beyler 640XL de gözüme en çok batan ve beni en çok rahatsız eden; Geri tuşuna bastığım zaman bazen uzun basılı tuttuğumu veya çift tıkladığımı algılıyor orta tuş da öyle ana ekrana geçeceğim mesela bazen çift tıklamışım gibi ekranı bölüyor. 8.1 de bu sorun yok. Dün yine 8.1 e dönüp denedim yoktu. Çıkan bütün yapıları denedim Upgrade Advisor, Release Preview, Slow, Fast, hepsinde bu sorun çıkıyor arada kafasına göre ben burdayım diyor telefonu kullanırken. Bu sorunu yaşayan var mı ? Bu arada 8.1 in arayüzü hala cok hızlı kaymak gibi 10 a göre
Var evet bazen ben de yaşıyorum rahatsız edici bir problem gerçekten.