Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Groove da şarkının üzerine tıklayıp özellikleri seçince bir kaç saniyeliğine şöyle bir ekran geliyor biraz zorlayınca?

sonra bu kayboluyor sadece bilgilerin olduğu dandirik bir ekran geliyor

Senin o dandirik bir ekran dediğin yer, başkalarına nimet resmen. :gul:
Bu sayede şarkı/parça adlarını düzeltmek için ek bir uygulamaya gerek kalmadan bu kısımdan düzeltebilirsin. :oke:
Lakin söylediğin gibi bir süre sonra kapanıyorsa üzerinde çalışıyorlar demek.:hmmm

erhanercan

erhanercan

Üye
Bu yapıda 640XL cihazımda kullandığım SAMSUNG EVO+ 32GB 80/20 SD kartı ile aldığım sonuç (HARDWARE TEST adlı uygulamayı kullandım)

Telefonun kendi hafızasıyla arasındaki farka bakın acaba SAMSUNG PRO 90/80 lik kart kullansaydım chipseti o değerleri görebilir miydi. Doğru dürüst okuma testi yapabilen uygulama da bulamadım ayrıca @Sensation @papakudioflu tavsiyeniz var mu

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Krnl386
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Senin o dandirik bir ekran dediğin yer, başkalarına nimet resmen. :gul:
Bu sayede şarkı/parça adlarını düzeltmek için ek bir uygulamaya gerek kalmadan bu kısımdan düzeltebilirsin. :oke:
Lakin söylediğin gibi bir süre sonra kapanıyorsa üzerinde çalışıyorlar demek.:hmmm
işte bir süre sonra kapanıyor burası ve parça bilgilerininin düzeltilemediği sadece okunabildiği bir ekran geliyor , keşke burası kalsa diyorum ben :)

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Video kaydı yaparken sorun yaşayan var mı? Bende görüntüler bölgesel olarak parçalanıyor.

Bay H

Bay H

Üye

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Krnl386, flutewoddy, Esendağlı ve 1 kişi daha
remzi33

remzi33

Üye
skype video uygulaması bende kayboldu millet. Başlangıçtaki kısayolunda mesajlaşma logosu var. Tıklayınca mesajlaşmaya giriyo :D
bi de 14332.1001 sürümünde L 950 XL için çift tıkla uyandırma geldi mi?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
skype video uygulaması bende kayboldu millet. Başlangıçtaki kısayolunda mesajlaşma logosu var. Tıklayınca mesajlaşmaya giriyo :D
bi de 14332.1001 sürümünde L 950 XL için çift tıkla uyandırma geldi mi?
Kalktı zaten. Yakında Skype UWP uygulaması gelecek.
Çift tıkla uyandırma henüz gelmedi.

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
gençler windowsa veda ediyorum zorunlu olarak telefon yaptır yaptır usandım note serisine geçiyorum tabi zorunlu olarak

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Windows Mobile 10 Interop Tools adında yeni bir registry editör uygulaması kullanıma sunuldu.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

serinaga

serinaga

Üye
Sırasıyla 16.428.16452.0, 2016.404.121.0, 17.10

Eyvallah, sağolasın ...
Çok ilginçtir ki benim telefon sadece sistem uygulamaları güncellemelerini gwçen haftadan beridir almamaya başlamıştı, normal uygulama güncellemelerini alıyor ama sisteme gömülü olan uygulamaları güncellemiyordu, sırf bu yüzden 3. defa telefonu sıfırladım ve nihayet dünkü sıfırlamadan sonra son güncellemeleri almaya başladı telefon :)
Yapı 14332'de evrensel bildirim temizlemenin temelleri atılmış. Özellikle Microsoft uygulamalarında, bildirim çubuğundan temizleme yapınca hem kilit ekranından hem de kutucuktan bildirim kayboluyor. Hoşuma gitti.

Bende sadece Outlook Posta kutucuk düzenli çalışmıyor, diğerlerinde sorun yok. Ayrıca Outlook Posta'da birkaç hesap tanımlı bende, bir hesap ismini değiştirmek istiyorum ama değişmiyor bu son yapıdan beri, önceki yapılarda değişiyordu. Yapıdan mı uygulamadan mı anlamadım gitti, sizde durum nasıl acaba ?

pissed26

pissed26

Üye
Arkadaşlar benim telefonda otomatik wifi açma sorunu var ayarlara baktım ama bulamadım bişey nasıl ayarlıycaz

afwerker

afwerker

Üye
Arkadaşlar benim telefonda otomatik wifi açma sorunu var ayarlara baktım ama bulamadım bişey nasıl ayarlıycaz
wifi menüsüne gir wifiyi kapat orada ne zaman açacağını soruyor elle yaparsın olur biter :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni toplu güncelleştirme adayı:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve dark_13
pissed26

pissed26

Üye
wifi menüsüne gir wifiyi kapat orada ne zaman açacağını soruyor elle yaparsın olur biter :)
kardeşim sağolasın devamlı açık durduğundan fark etmedim herhalde nasıl gözümden kaçtı anlamadım ☺

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
10586 kümülâtifleri hiç heyecan yaptırmıyor nedense.

• Beğen
Tepkiler: xiseyn ve mp2934
.BlueTR

.BlueTR

Üye

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

Üst Alt