BLasTeaR
Üye
Sen söylemesen de biliyoruz zaten.Yenilik değil, iyileştirme geliyor. Bunu aylardır söylüyorum.
Benim orada kast ettiğim; zaten yenilik vb yok hep iyileştirme yapıyorlar dememdi.
Sen söylemesen de biliyoruz zaten.Yenilik değil, iyileştirme geliyor. Bunu aylardır söylüyorum.
İyileştirme diyorlar fakat kaç iyileştirmedir kamera sorununu düzeltmediler. Bunlar boş boş güncelleme veriyorlar.Yenilik değil, iyileştirme geliyor. Bunu aylardır söylüyorum.
Menü > Ayarlar > Wireless & networks (Kablosuz Ağ ve Mobil şebeke) > Wifi > wifiyi yeniden aç : ElleYa şu wifi bildirimlerini kapatma yolu yok mu?
öyle ayarlı zaten de yeni ağ bulunca uyarıp duruyor. Bildirimler kapanmıyor.Menü > Ayarlar > Wireless & networks (Kablosuz Ağ ve Mobil şebeke) > Wifi > wifiyi yeniden aç : Elle
orada kablosuz ağ veya wifi diye bir seçenek yokBildirim ve eylemler kısmından kapatabilirsin
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
aradığınız seçenek. Bu galibaorada kablosuz ağ veya wifi diye bir seçenek yok
orada kablosuz ağ veya wifi diye bir seçenek yok
Evrenseli bulamadım işine yararsaevrensel zil sesi yaratıcı uygulamasını mağazada bulamadım link varsa verebilir misiniz
Hayır hocam kablosuz ağ bulduğunda bildirim geliyor onu kapatmayı istiyorum.aradığınız seçenek. Bu galiba
Bu telefondaki smsleri PC dende görüp yanıtlayabilmeyi kullanmak için PC'deki sürümünde mobil ile aynı olması mı gerekiyor. PC de final kullanıyorum ben insider kurmadım oraya, telefondan aktif ettim tüm cihazlarda sms eşitlemesini ama sms geldiğinde PC de bildirim çıkmıyor.
Evet şimdilik Insiderler için.
Mesajları şununla gönder kısmından telefonunuzu seçmelisiniz.Bugün PC'de de insider a geçtim fakat Telefonuma gelen sms hala pcdeki bildirim merkezine düşmüyor.
Kullanılabilir telefon yok diyor işte. İki cihazda da aynı hesabı kullanıyorum.Mesajları şununla gönder kısmından telefonunuzu seçmelisiniz.
Keşke bana da gelse, ayarı mı var bunu ilk kez duydum.Hayır hocam kablosuz ağ bulduğunda bildirim geliyor onu kapatmayı istiyorum.
Kendi şarj aletini niye kullanmıyorsunuz?Arkadaşlar Philips şarj cihazı kullanıyordum fakat kablosu temassızlık yapmaya başladı. Windows 10 mobile'ın 'Orijinal şarj cihazı kullanın' uyarısını vermeyecek bir şarj kablosu önerebilir misiniz? 70 liraya almıştım şu cihazı zaten tekrar şarj cihazı almak istemiyorum. Bi tane kablo var fakat uyarı veriyor telefon az şarj oluyor.