Eski cihazlara kurmanın yolu yokmu? Regedit ayarlarıyla vsYapı 14332 (Fast) yayınlandı.
Görsel değişiklik ve gelen bir özellik falan yokmuş zaten,cihaz ismi değiştirilemiyordu o düzeltilmiş değişiyor artık.Akşam indirip sabah yükledim ama pek bir değişiklik göremedim
Yeni yapı da Sms bildirimleri büyük ikon şeklinde görünüyor. Sanırım sonraki yapılarda Mesajlaşma uygulaması bildirimlerinde de bildirim merkezinde kişi profil resmi görünür.Akşam indirip sabah yükledim ama pek bir değişiklik göremedim
Yapı 10586.252 test ediliyor.
Tüm Windows 10 için yazılan uygulamalar yeni yapıda böyle oldu.Yeni yapı da Sms bildirimleri büyük ikon şeklinde görünüyor. Sanırım sonraki yapılarda Mesajlaşma uygulaması bildirimlerinde de bildirim merkezinde kişi profil resmi görünür.
Mayısta. Her ay geliyor işte.Yani tam sürüm, ne zaman gelir acaba .?
güncellemeyi bir türlü yüklemedi hata veriyorTakip ettiğiniz kanallar video paylaşınca bildirim geliyor.
Telefonunuzu sıfırlamayı deneyebilirsiniz.güncellemeyi bir türlü yüklemedi hata veriyor
MS ne yapıyor böyle ATEŞ Ediyor.Yapı 10586.252 test ediliyor.
Aylık iyileştirme güncellemesini veriyorMS ne yapıyor böyle ATEŞ Ediyor.

Edge bozuk. Bi böyle gösteriyor bir de eskisi gibi. Kafasına göre takılıyorMicrosoft Edge menüsü ve Windows Insider ayarlar sayfasında hızlı & Yavaş halka seçimi menüsü değişmiş.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Daha çalışma yapılıyor demekki.