Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
stop-start bence inanılmaz hızlı anında müzik başlayıp kesiliyor oyun haline getirdim resmen önceden bu kadar hızlımıydı emin değilim ama, sorunsuz çalışıyor
Şarkı gelip gitmesinden işlem yapılamıyordu ki :ehe Şimdi gayet iyi.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Microsoft bir de şu yükleniyor ve sürdürülüyor yazılarını tarihe gömse ne kadar güzel olacak

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Ben insider buildlerini almayı iptal ederek yükledim şuan veri taşıma aşamasında. Hafta içi bu saatlerde güncelleme yüklemeyi hiç sevmiyorum ama iyice sapıtmaya başlamıştı telefon belki daha iyi olur diye bi umut yüklüyorum.

• Beğen
Tepkiler: phasan

alaca61

Üye
arkadaşlar bende 1520 var yeni aldım w10 kurulu 14295 nolu sürüm var. Bu güncellemeyi almam için ne yapmalıyım insider görmüyor güncelleme

phasan

phasan

Üye
arkadaşlar bende 1520 var yeni aldım w10 kurulu 14295 nolu sürüm var. Bu güncellemeyi almam için ne yapmalıyım insider görmüyor güncelleme
Sende son surum guncelleme yuklu zaten

Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Buradan yardım alabilirsiniz.
- Telefonunda Windows Phone 8.1 kurulu olup, resmi Windows 10 Mobile güncellemesini alamayanlar Release Preview'i seçerek güncelleme alabilirler.
- Telefonunda 10.0.14295.1000 kurulu olanlar güncellemeyi alamaz. Çünkü zaten daha üst sürümdesiniz.
- Telefonunda Insider sürüm 10.0.10586.164 kurulu olanlar güncellemeyi alamıyorsa Release Preview'i seçerek güncelleme alabilirler.
- Telefonunda kararlı sürüm 10.0.10586.164 kurulu olanların bir şey yapmasına gerek yoktur. Direkt güncellemeyi alabilirler ve şu konuya yazarlarsa karışıklık önlenir: Haber - Windows 10 Mobile Güncellemesi Dağıtılmaya Başladı (12/04/2016)

skynet

Üye
Edge gayet iyi çalışıyor

mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Sensation
ON9

ON9

Üye
Bende 586.218 buldu. 164 değilmiydi sonu. Lumia 920

ON9

ON9

Üye
Hayır yukarıda @Sensation 10586.164 deyince o gelecek sandım. ;)
Tamam işte bu son sürüm .218
Düzeltme: Ben göz ucuyla okumuştum. 164 gelecek diye anlamışım. Lakin .164 kurulu olanlar denilmiş. Uykum geldi sanırım. ;)

efeler12

efeler12

Üye
920 kullanan arkadaşlar kamerada flash ve odaklama çalışıyor mu

4MaGuS

4MaGuS

Üye
920 kullanan arkadaşlar kamerada flash ve odaklama çalışıyor mu
odak ve flash çalışıyor ancak, kameradan video moduna geçerken flash açılma sorunu yine var bu benimle alakalıda olabilir ama

erhanercan

erhanercan

Üye
sadece fe

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye
odakta flashta sıkıntı yok video için.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şirket içi testlerde hızlı ayar butonlarını sürükle bırak yöntemi ile düzenleme test ediliyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01, Da®kness, 4MaGuS ve 7 diğerleri
enessrsy

enessrsy

Üye
Gece yatmadan şarjı %100 ve takılı şekilde güncellemeyi başlattım sabah uyandığımda üzgün bir mavi surat karşıladı beni. Yükleme esnasında ne olduğu hakkında bir fikrim yok ama müzikler, fotoğraflar ve ne varsa gitti :angry: Umarım Recovery Tool ile yükleyebilirim 8.1
---
Maalesef mavi ekran üzgün surat kalıcı gibi Nokia Software Recovery Tool ile görmüyor telefonu
--
windows device recovery tool ile de denedim o da görmedi. Sanırım çöpe atma vakti geldi telefonu

Son düzenleme:

skynet

Üye
Resim veya video çekip sildikten sonra dosya gezginin de son kullanılan sekmesinde o dosyalar kalıyor bunun bir ayarı var mı kapatmak için ?

mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Da®kness
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ayarlar menüsünde ikonları geleceğini söylemiş miydim?

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01, dark_13, KırmızıBeyaz60 ve 5 diğerleri
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada hızlı ayarlar butonları sürükle bırak yöntemi ile düzenleme

Ekli dosyalar