Çok enteresan. @Sensation konu hakkında yorumun nedir ..?Sadece pc lere ve bazı modellere geliyor sanırım guncelleme
Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi
fast modunda gözükmez relasit prew. yapın tekrar güncelleme kontrolü yapınArkadaşlar aynı şekilde bana da güncelleme gelmedi. Windows İnsider kurulu, fast seçeneği seçili ..?
Hayır, demekki alabiliyor. İyi olmuşBu arada Release Preview olarak 10586.164 ü kurup sıfırlamıştım cihazı ve insider kurmadım ama güncellemeyi direk buldu
Bu daha önce de bu şekildemiydi ?

Windows İnsider da öyle bir seçenek yok ..? Sanırım SLOW seçeneğini diyorsunuz ..?fast modunda gözükmez relasit prew. yapın tekrar güncelleme kontrolü yapın
Buradan yardım alabilirsinizWindows İnsider da öyle bir seçenek yok ..? Sanırım SLOW seçeneğini diyorsunuz ..?
aynen düzgün herhangi bir sıkıntısı yok,Ses tuşlarından şarkı değiştirirken şarkı isminin 3-4 kere gidip gelme sorunu da düzelmiş diyorlar.
Arka plan tamamen düzelmiştir. Ses yine mi tam olmamış? Online simgesi geliyor şarkının soluna, ondan 2 kere gidiyor gibi görünebilir. Redstone yapısında da aynı. Bu Groove Müzik sorunu.güncelleme bitti şuan arka plan sorunu düzeldi gibi ama bende her yapıda başta sorunsuz oluyordu sonradan tekrar geliyordu bir kaç gün yine denemek gerekiyor, ses sorunu ise kısmen düzelmiş nasılmı eskisi kadar git gel yapmıyor 2 defa git gel yapıp sabit duruyor şuan bunada şükür![]()
eğer dediğiniz gibi sorun onda da varsa düzelmiştir ama bence tam düzeldi denemez hem o simge niye çıkıyor ki anlamış değilim kaldırsınlar komple sorun çözülsün yaArka plan tamamen düzelmiştir. Ses yine mi tam olmamış? Online simgesi geliyor şarkının soluna, ondan 2 kere gidiyor gibi görünebilir. Redstone yapısında da aynı. Bu Groove Müzik sorunu.
Groove güncellemesini beklememiz gerekiyor. Müziği hemen çalıp-duraklatabiliyorsanız düzelmiştir.eğer dediğiniz gibi sorun onda da varsa düzelmiştir ama bence tam düzeldi denemez hem o simge niye çıkıyor ki anlamış değilim kaldırsınlar komple sorun çözülsün ya
stop-start bence inanılmaz hızlı anında müzik başlayıp kesiliyor oyun haline getirdim resmen önceden bu kadar hızlımıydı emin değilim ama, sorunsuz çalışıyorGroove güncellemesini beklememiz gerekiyor. Müziği hemen çalıp-duraklatabiliyorsanız düzelmiştir.