Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar aynı şekilde bana da güncelleme gelmedi. Windows İnsider kurulu, fast seçeneği seçili ..?

skynet

Üye
Vay arkadaş şu parlaklık problemi çözülemeyen sorun olarak kalacak anlaşıldı

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve phasan
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar PC'yi burada lütfen konuşmayalım, konu zaten yeterince karıştı. Son kez şunu söyleyeyim PCler için. Insidersanız zaten üst sürümdesinizdir ve güncelleme görünmez, kararlı sürüm kullanıyorum ve güncelleme geldi.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386, Dexter Morgan ve skynet

skynet

Üye
Bu arada Release Preview olarak 10586.164 ü kurup sıfırlamıştım cihazı ve insider kurmadım ama güncellemeyi direk buldu
Bu daha önce de bu şekildemiydi ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar aynı şekilde bana da güncelleme gelmedi. Windows İnsider kurulu, fast seçeneği seçili ..?
fast modunda gözükmez relasit prew. yapın tekrar güncelleme kontrolü yapın

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu arada Release Preview olarak 10586.164 ü kurup sıfırlamıştım cihazı ve insider kurmadım ama güncellemeyi direk buldu
Bu daha önce de bu şekildemiydi ?
Hayır, demekki alabiliyor. İyi olmuş :ehe

• Beğen
Tepkiler: skynet
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Buradan yardım alabilirsiniz.
- Telefonunda Windows Phone 8.1 kurulu olup resmi Windows 10 Mobile güncellemesini alamayanlar Release Preview'i seçerek güncelleme alabilirler.
- Telefonunda 10.0.14295.1000 kurulu olanlar güncellemeyi alamaz. Çünkü zaten daha üst sürümdesiniz.
- Telefonunda Insider sürüm 10.0.10586.164 kurulu olanlar güncellemeyi alamıyorsa Release Preview'i seçerek güncelleme alabilirler.
- Telefonunda kararlı sürüm 10.0.10586.164 kurulu olanların bir şey yapmasına gerek yoktur. Direkt güncellemeyi alabilirler ve şu konuya yazarlarsa karışıklık önlenir: Haber - Windows 10 Mobile Güncellemesi Dağıtılmaya Başladı (12/04/2016)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve Krnl386
4MaGuS

4MaGuS

Üye
indirme bitti yüklemeye hazırlanıyor %11

Krnl386

Krnl386

Üye
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Windows İnsider da öyle bir seçenek yok ..? Sanırım SLOW seçeneğini diyorsunuz ..?
Buradan yardım alabilirsiniz
- Telefonunda 10.0.14295.1000 kurulu olanlar güncellemeyi alamaz. Çünkü zaten daha üst sürümdesiniz.
- Telefonunda 10.0.10586.164 kurulu olanlar güncellemeyi alamıyorsa Release Preview'i seçerek güncelleme alabilirler.
- Telefonunda kararlı sürüm 10.0.10586.164 kurulu olanların bir şey yapmasına gerek yoktur. Direkt güncellemeyi alabilirler ve şu konuya yazarlarsa karışıklık önlenir: Haber - Windows 10 Mobile Güncellemesi Dağıtılmaya Başladı (12/04/2016)
kontrol edin bir, yine bir şey görmüyorsa mağazadan uygulama güncelleştirmesi yapın bir

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Krnl386
braayn

braayn

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
merak edenler için

eRdaL.

eRdaL.

Üye
930 güncelleme mevcut

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ses tuşlarından şarkı değiştirirken şarkı isminin 3-4 kere gidip gelme sorunu da düzelmiş diyorlar.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
güncelleme bitti şuan arka plan sorunu düzeldi gibi ama bende her yapıda başta sorunsuz oluyordu sonradan tekrar geliyordu bir kaç gün yine denemek gerekiyor, ses sorunu ise kısmen düzelmiş nasılmı eskisi kadar git gel yapmıyor 2 defa git gel yapıp sabit duruyor şuan bunada şükür :)

jetgil

jetgil

Üye
Ses tuşlarından şarkı değiştirirken şarkı isminin 3-4 kere gidip gelme sorunu da düzelmiş diyorlar.
aynen düzgün herhangi bir sıkıntısı yok,
denildiği gibi uygulamalar kısmındaki arka planında sorunu giderilmiş.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncelleme bitti şuan arka plan sorunu düzeldi gibi ama bende her yapıda başta sorunsuz oluyordu sonradan tekrar geliyordu bir kaç gün yine denemek gerekiyor, ses sorunu ise kısmen düzelmiş nasılmı eskisi kadar git gel yapmıyor 2 defa git gel yapıp sabit duruyor şuan bunada şükür :)
Arka plan tamamen düzelmiştir. Ses yine mi tam olmamış? Online simgesi geliyor şarkının soluna, ondan 2 kere gidiyor gibi görünebilir. Redstone yapısında da aynı. Bu Groove Müzik sorunu.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arka plan tamamen düzelmiştir. Ses yine mi tam olmamış? Online simgesi geliyor şarkının soluna, ondan 2 kere gidiyor gibi görünebilir. Redstone yapısında da aynı. Bu Groove Müzik sorunu.
eğer dediğiniz gibi sorun onda da varsa düzelmiştir ama bence tam düzeldi denemez hem o simge niye çıkıyor ki anlamış değilim kaldırsınlar komple sorun çözülsün ya

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eğer dediğiniz gibi sorun onda da varsa düzelmiştir ama bence tam düzeldi denemez hem o simge niye çıkıyor ki anlamış değilim kaldırsınlar komple sorun çözülsün ya
Groove güncellemesini beklememiz gerekiyor. Müziği hemen çalıp-duraklatabiliyorsanız düzelmiştir.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Groove güncellemesini beklememiz gerekiyor. Müziği hemen çalıp-duraklatabiliyorsanız düzelmiştir.
stop-start bence inanılmaz hızlı anında müzik başlayıp kesiliyor oyun haline getirdim resmen önceden bu kadar hızlımıydı emin değilim ama, sorunsuz çalışıyor

bu arada benden başka kuran yok mu ya bu saatte kadar yüzdeler ne durumda ?

Üst Alt