Sensation
Emekli Yönetici
Redstone ile geliyor. 10586.xxx'e geleceğini sanmıyorum, ama belli de olmaz.bu ifadeler redstone ile mi yoksa evrensel mi olacak?
Redstone ile geliyor. 10586.xxx'e geleceğini sanmıyorum, ama belli de olmaz.bu ifadeler redstone ile mi yoksa evrensel mi olacak?
Gelsin gelsin ben bunu whatsaptan atsam karşıya kare olarak görünür hiçbirşey görünmez yani ki ayrıca Ninja cat windowstan başka bir yere de gelmez. O yüzden sadece bizde olur.Bu ifadeler diğer platformlardan önce ilk kez Windows 10'a geliyor!
Ninja Cat ifadeleri de Windows 10'a özel.
Daha 5 dakika olmadıYeni yapıyı kuran var mı arkadaşlar ..? Ne gibi değişiklikler var ..?

Türkçe olarak alsak mümkünseGüncelleme detayları:
- Reliability, performance and stability improvements.
- Support for Visual Voicemail on Dual SIM phones.
- Improvements for Bluetooth connectivity, including the reliability of connecting to and staying connected with Bluetooth devices.
- Fix for a problem that caused audio playback to get occasionally interrupted in Groove Music and other music apps when phone display was turned off.
- Improvements for Microsoft Edge browser, including support for configuring a prompt before a file download occurs, support for background downloads, and a fix for a problem where opening a link from an another app wouldn’t load the web page.
- Reliability improvements for Cortana reading text messages aloud and usability improvements for Quiet Hours feature.
- Improvements for Store reliability, including a fix for a problem that prevented some apps from being updated and installed.
- Fix for a problem that occasionally caused some apps to show blank tiles after upgrading from Windows Phone 8.1.
Improvements for PC connectivity via USB on some phones that were upgraded from Windows Phone 8.1.

Yeni yapıyı kuran var mı arkadaşlar ..? Ne gibi değişiklikler var ..?

- Bluetooth bağlantısı iyileştirmeleri.Türkçe olarak alsak mümkünse![]()
Hocam PC detaylarını burada çok fazla konuşmuyoruz. Burası size yardım edebilir. Windows İşletim Sistemi GenelPc guncelleme geldiginde biri bana bildirebilir i Windows 10 ile ilgili pek bilgim yoksa yardımcı olacaklara tsk ederim
Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi
Edge'de arka planda indirme zaten yokmuydu? Yoksa benim telefon mucizeler mi gerçekleştiriyor?- Bluetooth bağlantısı iyileştirmeleri.
- Telefon ekranı kapandığında bazen müzik çalar uygulamalarında ses çalmasında kesintiye sebep olan sorun düzeltildi.
- Microsoft Edge için: Dosya indirmeden önce sorma eklendi, arka plan indirmeleri desteği, başka bir uygulamadan bağlantıya tıklayınca açılmama sorunu düzeltildi.
Diğerleri de genel iyileştirmeler.