Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Bugün redstone'dan 8.1 e dönüp oradan Upgrade Advisor ile Final güncellemesini aldım. Böyle daha sorunsuz, Redstone henüz stabil değil.

erhanercan

erhanercan

Üye
Bugün redstone'dan 8.1 e dönüp oradan Upgrade Advisor ile Final güncellemesini aldım. Böyle daha sorunsuz, Redstone henüz stabil değil.

Bende slowa geciyorum simdi kafayi yedirtti bana upgrade advisorla gectigim 10 sonradan uygulamalar sistem sapitiyor dayanamadım slowa geciyorum release preview zaten ayniymis

erhanercan

erhanercan

Üye

640xl lerde bir sıkıntı var sanırım yabancı forumlardada 640xl sahiplerinden çık şikayet vardı w10 için.[/QUOTE]

Valla diger telim g4 beat 1 aydir telefonsuz gecirdigim sure icin almistim yedek olarak hakikaten 640xl lerde 10 beni kanser etti nette gezinirken uygulamalar vs elime g4 beati aliyorum ki windows hastasiyim ben

dedereis123

dedereis123

Üye
bende 1520 var klavye ile ilgili sıkıntı var seri yazınca sapıtıyor resmi sürümde. Ne kursam bilemedim

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 10586.218 bu hafta hem mobile hem de PC'ye gelebilir.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
jetgil

jetgil

Üye
inşallah düzgün bir yapı olarak gelirde tekrar wm10'a geçerim.

8.1 sorunsuz falan ama wm10dan dönünce çağ dışı gibi hissediyorum kendimi.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan ve Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: n000k
flutewoddy

flutewoddy

Üye
Son yapı ne alemde resmi sürüm diye kakaladıkları sürümden iyi mi?

n000k

n000k

Üye
Geçen sefer bizle aynı anda 950 serisine de gelmişti normal olarak. Belki yine böyle yaparlar.

Bize zaten gelmeyecek. 10586.xxx kullananlara gelecek. Biz 14xxx kullanıyoruz. Yani daha ileri yapıdayız.
[emoji4] iyi madem.bundan sonraki yapılar o zaman slow yada fast olarak yayınlanacak heralde. Öyle mi??

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
OneNote(17.6868.57552.0 > 17.6868.57572.0) ve Outlook Posta ve Takvim(17.6769.40722.0 > 17.6769.40792.0) güncellendi.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
10586.218
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

- Görüldüğü üzere tüm uygulamalar ekranının arka planı düzeltilmiş.
- Redstone yapısında bulunan Microsoft Edge'ye "İndirmelerle ne yapacağımı her zaman sor" seçeneği eklenmiş.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve 4MaGuS
erhanercan

erhanercan

Üye
6tag çalışıyor mu açılış sayfasinda kaliyor bende slow yukledim ardindan resetleyip oyle kurdum herseyi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
10586.218
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

- Görüldüğü üzere tüm uygulamalar ekranının arka planı düzeltilmiş.
- Redstone yapısında bulunan Microsoft Edge'ye "İndirmelerle ne yapacağımı her zaman sor" seçeneği eklenmiş.
Sistem performansının genel olarak belirgin derecede arttığı belirtiliyor.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

Üst Alt