Son yapı yüklü ancak mağazan güncelleme kontrolü yaptım bişey bulmadı, arama kısmından kamerayı bulup girdim güncel görünyor. Sürüm nosunu kontrol edeyim bakalım.Son yapı yüklü ise gelmiş olması lazım.
Sizinki en az 2 sürüm eski.Son yapı yüklü ancak mağazan güncelleme kontrolü yaptım bişey bulmadı, arama kısmından kamerayı bulup girdim güncel görünyor. Sürüm nosunu kontrol edeyim bakalım.
Edit: Bendeki kamera sürümü 2016.124.141.0 ve güncelleme kontrolünde mağaza bulmuyor. Lumia 1520 son yapı yüklü.
Bende güncellemeyi buldu bende de 1520 var ve son yapı yüklü.Son yapı yüklü ancak mağazan güncelleme kontrolü yaptım bişey bulmadı, arama kısmından kamerayı bulup girdim güncel görünyor. Sürüm nosunu kontrol edeyim bakalım.
Edit: Bendeki kamera sürümü 2016.124.141.0 ve güncelleme kontrolünde mağaza bulmuyor. Lumia 1520 son yapı yüklü.
Harbiden çok iyimiş bu ya, hem masaüstü Windows 10 tasarımına da yakın. Şunu yapsınlar ondan sonra desinler her cihazda aynı Windows 10 diye.Konsept hoşuma gitti.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Zaten videonun sonunda konseptin her şeyi Microsoft'un Windows 10 ve Windows 10 Mobile platformlarını birleştirmesi üzerine tasarlandı gibi bir şey not düşmüşler.Harbiden çok iyimiş bu ya, hem masaüstü Windows 10 tasarımına da yakın. Şunu yapsınlar ondan sonra desinler her cihazda aynı Windows 10 diye.
Dikkat etmemiştim abi aynen öyle yazıyormuş.Zaten videonun sonunda konseptin her şeyi Microsoft'un Windows 10 ve Windows 10 Mobile platformlarını birleştirmesi üzerine tasarlandı gibi bir şey not düşmüşler.
Kamerayı güncelledim, uygulamaya girerken, fotoğraftan kamera moduna, kamera modundan fotoğraf moduna geçerken flaş yanıyor 1 saniyeliğine, sizde de böyle mi?

Özellikler ve extraları güncelle denime hoş geldin der8.1 yükledikten sonra gdr2 ye güncellemek için ne yapmak gerekiyor hatırlayamadım
Uzun uza giden whatsapp bildirimleri için iyi olmuş. Keşke biraz daha işlevli hale getirseler, müzik kontrolü vs.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızİşlem merkezi, Redstone yapılarında şu şekilde test ediliyor.
Adamlar tasarım özürlü. 500 tane bildirim gelse hepsini göstereceklerUzun uza giden whatsapp bildirimleri için iyi olmuş. Keşke biraz daha işlevli hale getirseler, müzik kontrolü vs.
Adamlar tasarım özürlü. 500 tane bildirim gelse hepsini gösterecekler
Adamlar tasarım özürlü. 500 tane bildirim gelse hepsini gösterecekler
isteği bu kadar hızlı gerçekleşen bi insan görmemiştimUygulamaların bildirim önceliği ayarlama ve uygulamanın kaç bildiriminin görünür olacağı ayarı da yolda.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız