Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
arkadaşlarşuanbendesonyapıkuruluveklavyeboşluktuşunuyalmıyorbusorunbirtekbendemivaracaba?*****Birdekonseptyapmakilekonseptiişletimsistemiolacakhalegetirmekaynışeydeğilkonseptleistersenizuzayabileçıkabilirsiniz...
bu problemi de görmüş olduk :D şahsen ben ilk defa rastladım. klavyeyi sağa sola yaslayıp oyle deneyin basıyor mu diye. yada yatay ekran da deneyin belki o zaman basar :D

enterneoll

enterneoll

Üye
arkadaşlarşuanbendesonyapıkuruluveklavyeboşluktuşunuyalmıyorbusorunbirtekbendemivaracaba?*****Birdekonseptyapmakilekonseptiişletimsistemiolacakhalegetirmekaynışeydeğilkonseptleistersenizuzayabileçıkabilirsiniz...
random gülüyorsun sandım :D

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01
serinaga

serinaga

Üye
25. Yapıyı yükledim ve temiz bir geçiş oldu, artık Redstone insider'a terfi ettim, haydi hayırlısı bakalım, şimdilik bir sıkıntı yok ...

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Skype UWP uygulaması ekran görüntüleri
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
dakamon

dakamon

Üye
Kanımca bu da hantal bir uygulama olacak.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Diğer sistemler için söylediğimiz şeyleri aynen bir MS uygulaması için de söyleyecek miyiz dersiniz. Ne diyorduk?
Diğer sistemler almış başını gidiyor, Microsoft ise Windows Phone için hala daha ağırdan alıyor, bir çok özellik için diğerlerinden önce duyurmasına rağmen diğerlerinden geri kalıyor.
Şimdi aynısını skype içinde söyleyecek miyiz diye düşünüyorum. Diğer mesajlaşma uygulamaları gerek pratiklik, gerekse özellikler bakımından almış başını gidiyor. Skype ise hala daha yerinde sayıyor :). Bakalım bu paylaşılan gelişmeler bize ne kadar artı olarak dönecek ve ne kadar zamanda dönecek?
Bakınız bir Hololens denilen teknolojik gelişme tanıtıldı. Gayet hoş güzel de, MS bu konuda 1 adım atarken diğer rakipler de hızla benzer şeyler yapmaya çalışıyor ve 2 adım atıyor gibi geliyor bana. Hatta bazıları hızla yetişip geçecekler mi dersiniz?

hakikidaredevil

hakikidaredevil

Üye
burada paylaşıldı mı bilmiyorum fakat eski telefonlara redstone yüklemek için başka bi yöntem:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29, SLH.55 ve sfgnrl
hakikidaredevil

hakikidaredevil

Üye
Bende güncelledim ve sıfırladım, sıfırladıktan sonra tekrar eski haline dönüyor. Lumia 925 yazıyor yine hakkında kısmında.

• Beğen
Tepkiler: SLH.55
SLH.55

SLH.55

Üye
hakikidaredevil

hakikidaredevil

Üye
duruyor hocam. 14295 te şu an telefon.

• Beğen
Tepkiler: SLH.55
atakanakata

atakanakata

Üye
burada paylaşıldı mı bilmiyorum fakat eski telefonlara redstone yüklemek için başka bi yöntem:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu olayın detaylı anlatımı var mı forumda? o yazdığı kodları edinebileceğimiz bi yer vs?

hakikidaredevil

hakikidaredevil

Üye
bu olayın detaylı anlatımı var mı forumda? o yazdığı kodları edinebileceğimiz bi yer vs?
video açıklamasında yazıyordu hocam.
root tool :
ayarlar :
Tabii önce telefon ayarlarından geliştirici modunu açmanız daha sonra bilgisayara windows phone 8.0 (veya 8.1) sdk kurup Application Deployment ile root toolu telefonunuza yüklemeniz lazım. Kalan kısmı videoda olduğu gibi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: atakanakata
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
25. Yapıda edge den atmalar üst seviyede. Onun haricinde kullanıma engel bi problem yok...

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
25. Yapıda edge den atmalar üst seviyede. Onun haricinde kullanıma engel bi problem yok...
Sıfırlama yapmanı tavsiye ederim. Edge atmıyor ama kamera da flaş sorunu var . Bide twitter açıkken reset atıyor bende.
Ha bide Sağolsun Microsoft bedava İngilizce öğretiyor menu de :):):) Çok düşünceli yazılım şirketine sâhibiz anlayacağın. Nankörlük etmesek fena olmaz hani
Millet dil kursuna gidiyor öğrenmek için . Biz utanmasak üzerine para isteyeceğiz .

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, dark_13 ve Esendağlı
4MaGuS

4MaGuS

Üye
telefonu uzun süredir komple(yedeksiz) sıfırlamıyordum artık tak etti demin sıfırladım baya rahatladım birde bir kaç gün program kurmadan kullanmaya çalışacağım bakalım nasıl olacak performansı

braayn

braayn

Üye

:yuru:yuru:yuru:yuru:alkis:alkis:alkis:alkis

• Beğen
Tepkiler: yuvanacuu, stockton, ceza87 ve 9 diğerleri

abcderhan

Üye
L735 w10m alan en eski nokia/Microsoft modeli mi şu an
yanlış yere yazdım...

YkPkY

YkPkY