harbi süper görünüyorÜzerinde biraz da Microsoft çalışsa on numara beş yıldız olur.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Gabe Aul ve tayfasında bunun çeyreğini yapacak vizyon yok, acı ama gerçek bu.Üzerinde biraz da Microsoft çalışsa on numara beş yıldız olur.
Abi bence MS üzerinde hiç çalışmasın bunu bile daha iyi yapayım derken bozarÜzerinde biraz da Microsoft çalışsa on numara beş yıldız olur.

Ms vizyonsuz bir firma oldugu için bunları yapamazÜzerinde biraz da Microsoft çalışsa on numara beş yıldız olur.
Bu çalışmaları ms yetkilileri bir şekilde görüyorlardır umarım,yoksa yazık olur.çok güzel bi konsept olmuş.Üzerinde biraz da Microsoft çalışsa on numara beş yıldız olur.
Şu multi Windows gelmedi ya yanarım yanarım ona yanarım.Üzerinde biraz da Microsoft çalışsa on numara beş yıldız olur.
Bir tek beğenmeyen ben miyim? O kadar karışık ki neyin nereden çıkacağı belli değil. Böyle olsa kullanması en zor işletim sistemi olacağı kesinÜzerinde biraz da Microsoft çalışsa on numara beş yıldız olur.

Bence siz kararlı sürüm kullanmalısınız. Sonuçta bu Fast ve her şey olabilir, bunu kabul edip yüklüyorsunuz zaten.Şu multi Windows gelmedi ya yanarım yanarım ona yanarım.
Evet son güncelleme ile Microsoft kamera da sıçmakla kalmadı üzerine bir de tüy dikti!.
Kamerads flaşı açayım diyorum flaş ayarlarını bırak flaşın kendisi yok. Hakkaten şaka gibiler ya ! ( son güncellemeyi kurdum ve sıfırladım. Kamera güncellemesini de kurdum üstelik!)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O yüzden üstüne biraz da Microsoft çalışırsa on numara beş yıldız olur dedimBir tek beğenmeyen ben miyim? O kadar karışık ki neyin nereden çıkacağı belli değil. Böyle olsa kullanması en zor işletim sistemi olacağı kesin![]()

Kararlı sürümle alakalı olduğunu sanmıyorum. Kararlı sürümdeyim ve kamera gerçekten problemli. Bazen siyah ekran 3-4 saniye kalıyor sonra kamera açılıyor, bazen de fotoğraf çeker çekmez telefon yeniden başlatılıyor. Hala düzeltemediler bu problemi ne zaman problem çıkartacağı da belli olmuyor.Bence siz kararlı sürüm kullanmalısınız. Sonuçta bu Fast ve her şey olabilir, bunu kabul edip yüklüyorsunuz zaten.
Evet sorun var fakat dediğiniz reset atma sorununa rastlamadım. Arkadaş başka şeyleri de söylemişti ondan öyle söyledim.Kararlı sürümle alakalı olduğunu sanmıyorum. Kararlı sürümdeyim ve kamera gerçekten problemli. Bazen siyah ekran 3-4 saniye kalıyor sonra kamera açılıyor, bazen de fotoğraf çeker çekmez telefon yeniden başlatılıyor. Hala düzeltemediler bu problemi ne zaman problem çıkartacağı da belli olmuyor.
Katılıyorum çok karmaşık ama iyi yönlerinde var yani.Bir tek beğenmeyen ben miyim? O kadar karışık ki neyin nereden çıkacağı belli değil. Böyle olsa kullanması en zor işletim sistemi olacağı kesin![]()

Fast bile olsa kamerada flaşın olmaması saçmalığını haklı çıkartmamalı yani.Bunu test eden insanların gözünden kaçması yenilir yutulur gibi değil.Bence siz kararlı sürüm kullanmalısınız. Sonuçta bu Fast ve her şey olabilir, bunu kabul edip yüklüyorsunuz zaten.

bende ilk dk larda senin gibi düşündüm ama sonradan o kadar beta sürüme alışmış kişileriz bunu bize verseler 1 günde max. alışırız gelirse çok iyi olur aslında ben çok sevdimBir tek beğenmeyen ben miyim? O kadar karışık ki neyin nereden çıkacağı belli değil. Böyle olsa kullanması en zor işletim sistemi olacağı kesin![]()
Ozamanuzayaçıkarınbenihocam...arkadaşlarşuanbendesonyapıkuruluveklavyeboşluktuşunuyalmıyorbusorunbirtekbendemivaracaba?*****Birdekonseptyapmakilekonseptiişletimsistemiolacakhalegetirmekaynışeydeğilkonseptleistersenizuzayabileçıkabilirsiniz...