Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Üzerinde biraz da Microsoft çalışsa on numara beş yıldız olur.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: cetin161, suyunsesi, 4MaGuS ve 5 diğerleri

...decode...

...decode...

Üye

Gabe Aul ve tayfasında bunun çeyreğini yapacak vizyon yok, acı ama gerçek bu.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve BLasTeaR
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Abi bence MS üzerinde hiç çalışmasın bunu bile daha iyi yapayım derken bozar :kop:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Aybin.Kilic
Esendağlı

Esendağlı

Üye

Bu çalışmaları ms yetkilileri bir şekilde görüyorlardır umarım,yoksa yazık olur.çok güzel bi konsept olmuş.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Şu multi Windows gelmedi ya yanarım yanarım ona yanarım.
Evet son güncelleme ile Microsoft kamera da sıçmakla kalmadı üzerine bir de tüy dikti!.
Kamerads flaşı açayım diyorum flaş ayarlarını bırak flaşın kendisi yok. Hakkaten şaka gibiler ya ! ( son güncellemeyi kurdum ve sıfırladım. Kamera güncellemesini de kurdum üstelik!)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve zaakaan
mp2934

mp2934

Üye
Nawzil boşluk doldurmayla interaktif tiles la ilgili birşeyler yazmış sanırım

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Bir tek beğenmeyen ben miyim? O kadar karışık ki neyin nereden çıkacağı belli değil. Böyle olsa kullanması en zor işletim sistemi olacağı kesin :ehe

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, n000k, kimbilir_01 ve 1 kişi daha
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şu multi Windows gelmedi ya yanarım yanarım ona yanarım.
Evet son güncelleme ile Microsoft kamera da sıçmakla kalmadı üzerine bir de tüy dikti!.
Kamerads flaşı açayım diyorum flaş ayarlarını bırak flaşın kendisi yok. Hakkaten şaka gibiler ya ! ( son güncellemeyi kurdum ve sıfırladım. Kamera güncellemesini de kurdum üstelik!)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bence siz kararlı sürüm kullanmalısınız. Sonuçta bu Fast ve her şey olabilir, bunu kabul edip yüklüyorsunuz zaten.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve dark_13
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bir tek beğenmeyen ben miyim? O kadar karışık ki neyin nereden çıkacağı belli değil. Böyle olsa kullanması en zor işletim sistemi olacağı kesin :ehe
O yüzden üstüne biraz da Microsoft çalışırsa on numara beş yıldız olur dedim:ehe

Ama genel olarak fikirleri değerlendirerek çok güzel fikirler veriyor. Mesela görev yöneticisinde başlat ekranı uygulamasına basılı tutup aşağı çekince tüm açık uygulamaları kapatma ve uygulanan efekt çok hoşuma gitti. Bir de split screene geçiş çok basit olmuş. Yani kullanımı çok kolay. Ayrıca ekranı ikiye bölmek yerine gerçekten Windows 10 gibi boyutlandırarak çoklu görev uygulanması çok iyi.

onursarii

Üye
Bence siz kararlı sürüm kullanmalısınız. Sonuçta bu Fast ve her şey olabilir, bunu kabul edip yüklüyorsunuz zaten.
Kararlı sürümle alakalı olduğunu sanmıyorum. Kararlı sürümdeyim ve kamera gerçekten problemli. Bazen siyah ekran 3-4 saniye kalıyor sonra kamera açılıyor, bazen de fotoğraf çeker çekmez telefon yeniden başlatılıyor. Hala düzeltemediler bu problemi ne zaman problem çıkartacağı da belli olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kararlı sürümle alakalı olduğunu sanmıyorum. Kararlı sürümdeyim ve kamera gerçekten problemli. Bazen siyah ekran 3-4 saniye kalıyor sonra kamera açılıyor, bazen de fotoğraf çeker çekmez telefon yeniden başlatılıyor. Hala düzeltemediler bu problemi ne zaman problem çıkartacağı da belli olmuyor.
Evet sorun var fakat dediğiniz reset atma sorununa rastlamadım. Arkadaş başka şeyleri de söylemişti ondan öyle söyledim.

Bu arada yakında:
- Videoyu duraklatma
- Yenilenmiş HDR

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: zaakaan
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Katılıyorum çok karmaşık ama iyi yönlerinde var yani. :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Fast bile olsa kamerada flaşın olmaması saçmalığını haklı çıkartmamalı yani.Bunu test eden insanların gözünden kaçması yenilir yutulur gibi değil.
Menü ingilizce olabilir , sistem reset atabilir , sistem hata verebilir eyvallah deriz. Bunu göze alıyoruz zaten. (Twitterde iken telefon resetleniyor örneğin. Bu hatadır ; ya sistemden ya uygulamadan)
Ne olursa olsun ben wp yi seviyorum ve böyle de kullanmaya devam edeceğim.
Ama eleştiri yapmaya da devam edeceğiz efenim ;)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, sfgnrl, n000k ve 2 diğerleri
System X

System X

Üye
naber millet
beceriksiz microsofttan hala medet umanları görünce gülesim geliyor.
microsoft tarihinde fotoğrafa yakınlaşırken bile kasan telefonların bahanesi çift çekirdek 1gb ramli cihazlar oldu.
kameranın nasıl düzgün çalışmasını bekliyorsunuz :D
konsept yapanlar kadar bile yetenek vizyon beyin yok microsoftta...eline ne aldıysa batırdı.

microsoft önce Satya Nadellayı şutlaması lazım.bu kadar berbat bir vizyon olamazdı herhalde.o adam baştayken şahsen ben bir değişim beklemiyorum.en azından kısa vadede...

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan, yuvanacuu, DenizhaNq ve 1 kişi daha
4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende ilk dk larda senin gibi düşündüm ama sonradan o kadar beta sürüme alışmış kişileriz bunu bize verseler 1 günde max. alışırız gelirse çok iyi olur aslında ben çok sevdim

braayn

braayn

Üye
3.5 yıldır bu tarz konsept çalışmalarını izledik durduk. Bazıları wawww dedirtti ve bazıları da ehh işte dedirtti ama bir türlü MS bazı konsept çalışmaları gibi bizi Wawwww dedirtemedi. Acı ama gerçek. Birazcık ileriyi görebilseydik Lumia 900 ve 800'e yaptıklarından ders çıkarabilirdik ama yapamadık gözümüzü bir şekilde boyadı adamlar. Wp 7.5 ve 7.8 aldılar öylece ölüme terkedildiler.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
arkadaşlarşuanbendesonyapıkuruluveklavyeboşluktuşunuyalmıyorbusorunbirtekbendemivaracaba?*****Birdekonseptyapmakilekonseptiişletimsistemiolacakhalegetirmekaynışeydeğilkonseptleistersenizuzayabileçıkabilirsiniz...

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
arkadaşlarşuanbendesonyapıkuruluveklavyeboşluktuşunuyalmıyorbusorunbirtekbendemivaracaba?*****Birdekonseptyapmakilekonseptiişletimsistemiolacakhalegetirmekaynışeydeğilkonseptleistersenizuzayabileçıkabilirsiniz...
Ozamanuzayaçıkarınbenihocam...

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl

Üst Alt