Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
anlamadığım nokta şu 5-6 yapı mı ne zamanlardır skype telefon da gömülü oldu ve kaldırılamıyor ayrıca ms tv lerden skype uygulamasını kaldırdı, şuan pc de de skype'ın gömülü versiyonu kullanılabiliyor bunlar yine tekrar niye evrensel uygulama çıkarmaya çalışıyorlar, ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım bir türlü, bir çok program yapmak yerine adam akıllı bir program yapsalar ya, eğer bu uygulamada gelirse masaüstü skype, evrensel skype, web skype, ve gömülü skype uygulamaları olmak üzeri 4 tane aynı işi gören uygulama olacak bu kadar niye zorlaştırıyorlar
Aslında uygulamanın Evrensel olması sisteme entegre olamayacağı anlamına gelmemeli. Fakat tabi ki bu dönemde Skype UWP uygulaması sisteme entegre olmayacak. Çünkü Microsoft geliştirme sürecinde birleşik uygulamaların (yani pc ve mobil için tek olan) ve sisteme entegre olan uygulamaların geliştirme sürecinin aşırı yavaşladığını gördü.

Bu nedenle Evrensel Skype uygulaması geliştirme sürecinde birbirinden ayrı olarak geliştirilecek ve mağazadan uygulama olarak güncellenecek. Fakat geliştirme süreci belli bir aşamaya geldiğinde yeniden sisteme entegre edilecek. Sonunda da Apple'ın İmessagge servisi gibi mobil ve masa üstünde tek bir uygulama olarak yerini alacak.

Yani plan bu ama uygulamada nasıl olur onu zaman gösterecek.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve 4MaGuS

remzi33

remzi33

Üye
Aslında uygulamanın Evrensel olması sisteme entegre olamayacağı anlamına gelmemeli. Fakat tabi ki bu dönemde Skype UWP uygulaması sisteme entegre olmayacak. Çünkü Microsoft geliştirme sürecinde birleşik uygulamaların (yani pc ve mobil için tek olan) ve sisteme entegre olan uygulamaların geliştirme sürecinin aşırı yavaşladığını gördü.

Bu nedenle Evrensel Skype uygulaması geliştirme sürecinde birbirinden ayrı olarak geliştirilecek ve mağazadan uygulama olarak güncellenecek. Fakat geliştirme süreci belli bir aşamaya geldiğinde yeniden sisteme entegre edilecek. Sonunda da Apple'ın İmessagge servisi gibi mobil ve masa üstünde tek bir uygulama olarak yerini alacak.

Yani plan bu ama uygulamada nasıl olur onu zaman gösterecek.
Şimdi bu işi yapacak olan şirket MS olunca orda biraz durup düşünmek gerekiyor. 4 ayrı uygulama oldu şuan skype ama iki gun sonra ms skype ı kapatıyorum derse hiiiiç şaşırmam. Çünkü ne yaptığını bilmeyen bir şirket oldu çıktı artık. Ergen çocuklar gibi hareket ediyor

Bay H

Bay H

Üye
Bu arada yeni evrensel Skype uygulaması için Redstone güncellemesi gerektiği belirtiliyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Internet Explorer'dan özlediğimiz özellikler ve Microsoft Edge'nin yapamadıkları için şu tarayıcıyı kullanmaya başladım, öneririm arkadaşlar:

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Bu arada yeni evrensel Skype uygulaması için Redstone güncellemesi gerektiği belirtiliyor.
kardeşim vcregi de kurdum telefona bi custompfd kaldı onun sürüm numarası 600 ve 05 numaralı sürümlerini kurmuyor telefona ama 03 numaralı sürümü kuruyor onda da değerleri değiştiremiyorum yada beceremiyorum bari bunda yardım et

...decode...

...decode...

Üye
Yakında telefonu açabilmek için de Redstone yapıları isteyecekler diye korkmuyor değilim :)

braayn

braayn

Üye
Windows Kamera(2016.128.141.0 > 2016.128.161.0), Microsoft Fotoğraflar(16.323.15012.0 > 16.325.12392.0), Word, Excel, PowerPoint, ve Başlarken güncellendi.
artık bu uygulamalara güncelleme geldi yazısı görmektem ögğğğğ geldi vallahi yeter ...... diyecem ama diyemiyorum...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Haydin hayırlısı klavye de bozuldu illaki sıfırlamak zorunda kalıyorum Bir saate kadar anca gelirim gibime geliyor Hakikaten sövmemek için kendimi zor tutuyorum bu arada Noktalama enter boşluk tuşu çalışmıyor

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bende sıfırlayacam gibi ama yeni yapı gelsinde öyle yaparım diyorum inatlaştık telle o indiricem diyor dun geleni %75 de bekliyor bende sıfırlamıyorum inatla indir diyorum belki cihaz patlar falan da ms den 950 isterim gundem olup :) (umut işte fakırın ekmeğe:) )

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
@sfgnrl Sıfırlama sonrası tel düzeldi. Ayarlar menüsünde yarı ingilizce yarı Türkçe durumu devam ediyor.
Telefon hızlandı diyebilirim. O değil bi ton güncelleme , uygulama geri yükleme yapmam lazım. Here servisleri , mix radyo, navigasyon gümbürtüye gitti ya gelde kızma.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
siyahsancak

siyahsancak

Üye
620 neden güncelleme gelmedi halen guncel diooo

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son yapı şarj durumu resmi sürümden daha iyi.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Wp 10 yüklüyorsun sıfırlama sonrası wp8 ile haşır neşir oluyorsun. Çok harika ya :))

Son düzenleme:
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Redstone final yapı numarası :kop:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01 ve BLasTeaR
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici