Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Outlook Posta ve Outlook Takvim güncellendi .

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve Esendağlı

serinaga

serinaga

Üye
Güncellemeyi indirdim ama 8.1'den geçmeye korkuyorum açıkçası. :D

Korkmayın korkmayın, yükleyin bence. Ama ilk başta arka planda birçok şey yaptığından size kasıyormuş gibi gelebilir. Birkaç saat kendi haline bırakın, önce bir kendine gelsin.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Cüzdan güncellendi

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Windows Kamera da güncelleme almış durumda . Güncellemeleri kontrol edin.
Windows Kamera

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
mobil iett de yok gerçi uzun zaman oldu turkcell de öyle bakalım daha neler gidecek sinir bozucu olmaya başladı

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Son durum nedir geçmeye değer mi ? :)
Kesinlikle EVET. Daha sıfırlama yapmadım bile yağ gibi akıyor mübarek:)
Beni edge şaşırttı ayrıca. Daha tekleme yapmadı bile namısız :ehe :ehe (Lumia 1520 )

• Beğen
Tepkiler: serinaga
serinaga

serinaga

Üye
Kesinlikle EVET. Daha sıfırlama yapmadım bile yağ gibi akıyor mübarek:)
Beni edge şaşırttı ayrıca. Daha tekleme yapmadı bile namısız :ehe :ehe (Lumia 1520 )

Aynen, sanki L1520'ye özel yapılmış gibi bu güncelleme, nazar değmesin aman :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Aybin.Kilic
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Dün akşam L920'ye yükledim, şu an saat 11:25.
- Başlat ekranında takılmalar oldu. Önceki yapılarda yoktu. Uygulamaları kapatıp başlata dönerken ekran siyah kalıyor. Ancak bunu her zaman yapmıyor. Şimdiye kadar 12 saat içinde 2 kere denk geldim.
- Fotoğrafları açtığımda uzun süre bekledi, telefonu yeniden başlatana kadar düzelmedi.
- Edge'de iyileşme olduğu açık. Gözle görülür farkı var. Önceki yapılara kıyasla daha stabil geldi bana. Tabi ki bu olmuş demek değil. :) Hala ekran yüklemesi tamamlandığı halde atlamalar yapıyor. Bu da hala arkaplanda sitenin tam yüklenmediğini gösteriyor ve sitede dolaşırken takılmaya yol açıyor. Keşke sekmeleri de sürükleyerek kapatabilsek.
- Arama ekranı sayısal tuş takımı hala daha ilk üç - beş rakamı basarken feci halde takılıyor.
- Kişiler ekranı daha hızlı yükleniyor. Harfler falan da daha hızlı yükleniyor.
- Mağaza aynı, geçen yapıdaki hızı değişmemiş. Güncelleme kontrolü ise hala çok uzun sürüyor.
- İnternet paylaşımı hala sıkıntılı.
- Kamera önceki yapı ile aynı. Telefon kilitliyken direk kameranın açılması ve fotoğraf çekmesi toplam 7 sn sürüyor. Video çektikten sonra hemen açıp izlemek isterseniz takıla takıla gösteriyor. Sanırım arkaplanda hala o videoyu işliyor.
Kısaca buda gol değil. Çünkü buda ofsayt.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: System X ve skynet

skynet

Üye
Vay be video için duraklatma özelliği gelmiş :D MS çalışıyor :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve sahte_suhte
System X

System X

Üye
illegal windows yüklemiştim 8.1 e döndüm güncellemeyi görmüyordu.şimdi 10 yükleniyor.bakalım bu sefer neyi bozmuşlar...

skynet

Üye
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi
serinaga

serinaga

Üye
Vay be video için duraklatma özelliği gelmiş :D MS çalışıyor :D

Allah Allah bende bulamıyor kamera güncellemesini, güncel diyor ama duraklatma yok ...
Pardon ya, PC için gelmiş, telefon için beklemedeymişiz :)

atakanakata

atakanakata

Üye
yeni yapı bende yüklenmedi. güncelleme iniyor yüklemeye hazırlanıyor aşamasında eksik dosya var tarzı hata veriyor yeniden başlatıyor güncellemeyi. belkide 10 defa denedim slow kanalına geçip tekrar denedim ama hala aynı. bu cuma 8.1 e geçip tekrar slow dan yeni yapıyı yüklicem artık :/

BaySerkan

BaySerkan

Üye
vakit bol bugün 8.1 e geri döndüm şimdi ,yeniden 10 u yükleyeceğim ..

versino2

versino2

Üye
Bi yanım final yaklaştı şimdi yukleyipte takılmalarla uğraşma diyor öbür yanımda ne yaklaşması yükle kurtul ne zaman geleceği belli değil diyor :D

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve skynet
System X

System X

Üye
windows 8.1den direkt olarak 10586.122 ye yüklenmiyor. 10586.107 yükleniyor. bu adamlar bi işi de düzgün yapsa şaşacam...

• Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt