Dün akşam L920'ye yükledim, şu an saat 11:25.
- Başlat ekranında takılmalar oldu. Önceki yapılarda yoktu. Uygulamaları kapatıp başlata dönerken ekran siyah kalıyor. Ancak bunu her zaman yapmıyor. Şimdiye kadar 12 saat içinde 2 kere denk geldim.
- Fotoğrafları açtığımda uzun süre bekledi, telefonu yeniden başlatana kadar düzelmedi.
- Edge'de iyileşme olduğu açık. Gözle görülür farkı var. Önceki yapılara kıyasla daha stabil geldi bana. Tabi ki bu olmuş demek değil.

Hala ekran yüklemesi tamamlandığı halde atlamalar yapıyor. Bu da hala arkaplanda sitenin tam yüklenmediğini gösteriyor ve sitede dolaşırken takılmaya yol açıyor. Keşke sekmeleri de sürükleyerek kapatabilsek.
- Arama ekranı sayısal tuş takımı hala daha ilk üç - beş rakamı basarken feci halde takılıyor.
- Kişiler ekranı daha hızlı yükleniyor. Harfler falan da daha hızlı yükleniyor.
- Mağaza aynı, geçen yapıdaki hızı değişmemiş. Güncelleme kontrolü ise hala çok uzun sürüyor.
- İnternet paylaşımı hala sıkıntılı.
- Kamera önceki yapı ile aynı. Telefon kilitliyken direk kameranın açılması ve fotoğraf çekmesi toplam 7 sn sürüyor. Video çektikten sonra hemen açıp izlemek isterseniz takıla takıla gösteriyor. Sanırım arkaplanda hala o videoyu işliyor.
Kısaca buda gol değil. Çünkü buda ofsayt.