Nen geçmek istiyorum da Mixradioya acıyorum.ne diyorsunuz 8.1'den geçeyim mi son yapıya ?

Durduğun kabahat,finalden pek bir eksiği kalmadı gibi 1520 de stabilite çok iyi.ne diyorsunuz 8.1'den geçeyim mi son yapıya ?
Durduğun kabahat,finalden pek bir eksiği kalmadı gibi 1520 de stabilite çok iyi.
o zaman indirme başlasın.Durduğun kabahat,finalden pek bir eksiği kalmadı gibi 1520 de stabilite çok iyi.

Bir fotoğrafa zoom yapta sağa sola biraz salla bakalım ne kadar akıcıFotoğraflar inanılmaz hızlanmış, daha akıcı ...

Ben bunu hafta sonuna kadar uygulamayı düşünüyorum.Windows Phone 8.1 yükseltmesi yapacak olanlara yardımcı olmak konusunda istekli bir insidersanız lütfen Windows Phone 8.1'e dönüp tekrar Windows 10 Mobile yükleyin ve deneyimlerinizi paylaşın.
Yani türkçesi biz bu sürümü final olarak dağıtacağız. Varsa bir kusuru söyleyin diyor.
Ben denedim baya bir sağa sola salladım ama hiçbir sorun çıkmadı,resim dim dik ayakta kaldı yıkılmadı yaniBir fotoğrafa zoom yapta sağa sola biraz salla bakalım ne kadar akıcı![]()

yükledikten sonra hemen belli olmuyor ki pil performansıŞu an için erken tabi ama özellikle pil performansını yazabilir mi yükleyen arkadaşlar? Sürüm notlarında da yazıyordu
Valla ben Lumia 1520 de deniyorum bildiğin sapıtıyor, ekran kararıyor, parçalanıyor.Ben denedim baya bir sağa sola salladım ama hiçbir sorun çıkmadı,resim dim dik ayakta kaldı yıkılmadı yani![]()
Valla ben Lumia 1520 de deniyorum bildiğin sapıtıyor, ekran kararıyor, parçalanıyor.