Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

flutewoddy

flutewoddy

Üye
ne diyorsunuz 8.1'den geçeyim mi son yapıya ?

serinaga

serinaga

Üye
Durduğun kabahat,finalden pek bir eksiği kalmadı gibi 1520 de stabilite çok iyi.

Aynen valla, hiç slow yüklememiştim, dokunmatik çok daha iyi oldu, sıfırlama yapmadım, son 4-5 yapıdır ...

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
serinaga

serinaga

Üye
Fotoğraflar inanılmaz hızlanmış, daha akıcı ...

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Windows Phone 8.1 yükseltmesi yapacak olanlara yardımcı olmak konusunda istekli bir insidersanız lütfen Windows Phone 8.1'e dönüp tekrar Windows 10 Mobile yükleyin ve deneyimlerinizi paylaşın.

Yani türkçesi biz bu sürümü final olarak dağıtacağız. Varsa bir kusuru söyleyin diyor.
Ben bunu hafta sonuna kadar uygulamayı düşünüyorum.

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Lumia 640'a kurmaya değermi sizce?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve serinaga
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
512 mbliler nasıl?

manialog

manialog

Üye
Şu an için erken tabi ama özellikle pil performansını yazabilir mi yükleyen arkadaşlar? Sürüm notlarında da yazıyordu

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Benim 720 gene kitleniyor. Kafayı yiyeceğim

afwerker

afwerker

Üye
Şu an için erken tabi ama özellikle pil performansını yazabilir mi yükleyen arkadaşlar? Sürüm notlarında da yazıyordu
yükledikten sonra hemen belli olmuyor ki pil performansı

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Ben denedim baya bir sağa sola salladım ama hiçbir sorun çıkmadı,resim dim dik ayakta kaldı yıkılmadı yani :)
Valla ben Lumia 1520 de deniyorum bildiğin sapıtıyor, ekran kararıyor, parçalanıyor.

skynet

Üye
Buda mı gol değil :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve suyunsesi
serinaga

serinaga

Üye
Valla ben Lumia 1520 de deniyorum bildiğin sapıtıyor, ekran kararıyor, parçalanıyor.

Bende de sorun yok, hele ki ben Micro SD hafıza kartı kullanıyorum ve yaklaşık 2500'den fazla fotoğraf bu hafıza kartında, telefon hafızasında değil yani ...

onursarii

Üye
Edge için şuan bir şey söylemeyeceğim sonra nazar değiyor ama whatsapp çok güzel çalışıyor şuan belki de whatsapp'in son güncellemesinden kaynaklıdır. Şuan için 735 akıcı şekilde kullanılıyor ama gerçek performansı yarın gündüz vaktinde görebiliriz özellikle Edge.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Güncellemeyi indirdim ama 8.1'den geçmeye korkuyorum açıkçası. :D

erhanercan

erhanercan

Üye
Su edge artik acilen sorunsuz hizli ve stabil olmali roket gibi olmali adami hasta etmemeli

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

Üst Alt