İnsider için firmware güncellemesini Production ringi seçip, ota üzerinden alabiliyor muyuz yani şimdi. Şu .122 tamamlansn da bakaym bi.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şimdilik 950 ve 950 XL içinmiş.İnsider için firmware güncellemesini Production ringi seçip, ota üzerinden alabiliyor muyuz yani şimdi. Şu .122 tamamlansn da bakaym bi.
'for Lumia 950 devices' yazısını gördüm ve kapadım.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ooo baya uzunmuş biri çevirsede okusak![]()
İnsideri açın slowu seçin telefon kapanıp açılacak. Güncelleme kontrolü yapın gelecekşimdi gençler bu güncellemeyi nasıl indirecez l1520 ve diğerleri içn geçerli mi yoksa yie ksııtlı mı
neden slow hacı fast için neden gelmedi ki274 mb boyutunda güncelleme paketi.
İnsideri açın slowu seçin telefon kapanıp açılacak. Güncelleme kontrolü yapın gelecek
şef bi yardımcı olur musun ben bu güncellemeyi bulamadım ? şuan insider fast yüklü (redstone)Şimdilik 950 ve 950 XL içinmiş.
Sizin sürüm üst zaten, almamanız normal.şef bi yardımcı olur musun ben bu güncellemeyi bulamadım ? şuan insider fast yüklü (redstone)
Release Preview neydi türkçesi hangisiyle yapayım
Benim ki 20 dakika sürdü toplamda.Yalnız benim epeyce bir sürdü, 15 dakika oldu başlayalı, hazırlanıyor %26'da @papakudioflu