Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Son Yapı'dan sonra L1520'nin dokunmatiği salaklaştı, kendi kendine tıklıyor bişiler yapıyor ve bazen tıkladığımda hiçbir tepki vermiyor ancak tuşları kilitleyip açınca düzelip tekrar aynısı oluyor. MS Allah senin belanı vermesin emi. Bizi bu kadar bekletip cins sorunlarınla sinir krizi geçirip üzerine de 8.1'e döndüreceksin ya, yazıklar olsun sana.
cihazda ekran değişimi yaptınız mı hiç??

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Son düzenleme:
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Hayır. ya son yapı'dan sonra bir de tweak uygulamadım. ondan mıdır bilemiyorum ama birazdan sıfırlayacağım artık.
aynı sorun önce ki 1520mde vardı cihaz değişim oldu geldi gelen cihazımda da vardı bugün servise gönderdim

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
aynı sorun önce ki 1520mde vardı cihaz değişim oldu geldi gelen cihazımda da vardı bugün servise gönderdim
w10m'de iken mi oldu yoksa 8.1'de mi?
Değişim olarak aynısını mı gönderiyorlar?
birazdan 8.1'e döneceğim düzelir mi diye bi bakayım. inşallah düzelir ya. bişi yazamaz oldum ve rtm gelmeden bir daha da tp'leri kurmayacağım!

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
w10m'de iken mi oldu yoksa 8.1'de mi?
Değişim olarak aynısını mı gönderiyorlar?
birazdan 8.1'e döneceğim düzelir mi diye bi bakayım. inşallah düzelir ya. bişi yazamaz oldum ve rtm gelmeden bir daha da tp'leri kurmayacağım!
ikisinde de yaşamıştım ben bu sorunu win10 da daha fazla oluyordu. İlk değişimde sıfır farklı bi cihaz geldi. Bu sefer ne olur bilmiyorum. Bende bu sorun bi kere düzelmişti bi kaç yapı önce sonra yeni güncelleme ile tekrar gözüktü. Microsof bu cihazları kullanmadığı bu gibi sorunlardan haber yok. Hoş olsa da düzeltecek mühendisi olduğunu zannetmiyorum. bu cihazı 950xl ile değiştirmelerini bekliyorum öyle olmazsa zaten gelince direk satıp windows son vericem.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yenisi

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Esendağlı, Murat Alper ve 1 kişi daha
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son Redstone yapılarında uygulamalar ekranının arka plan renk sorunu düzeltilmiş.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
versino2

versino2

Üye
Yapı yapı diye uğraşacaklarına önce finali versinler Redstone la birlikte Haziran da vericekler herhâlde

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Son Redstone yapılarında uygulamalar ekranının arka plan renk sorunu düzeltilmiş.
On the other hand, let's take a look at one of the recent Redstone builds

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Yapı 10586.122 Windows Güncelleme kataloğuna ortaya çıkmış.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen

skynet

Üye
Final mi acep

Murat Alper

Murat Alper

Üye
çok bekleriz finali bence belki çok uzak belki daha da uzaklarda final :ehe :ehe

dakamon

dakamon

Üye
10586.164 çıktı başımıza bide. Yahu verin artık şu lanet olası güncellemeyi.

• Beğen
Tepkiler: versino2 ve erhanercan
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ne zaman çıkacak lanet final

stockton

Üye
Whatsapp'a gelen güncelleme 920 Insider'daki kişi listesi problemini çözdü, çok şükür!

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Nazwil 29 şubat için bişey demişti ne oldu

jetgil

jetgil

Üye
Geçen fotoğraf çekiyorum zengin çekim açık şekilde 3tane çektim telefon kitlendi reset attı.

Sinirden telefonu fırlatıcaktım. İçimden çok aşırı güzel şeyler geçiriyorum Microsofta...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cortana'ya yeni özellik geliyor. Diğer cihazlarımızda da cevapsız arama, SMS ve uygulama bildirimleri de bildirilebilecek.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

Üst Alt