Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

System X

System X

Üye
kamera uygulamasını hepten mahvettiler.
bazen video çekerken uygulama kapanıyor
yakınlaştırma özelliği kayboldu.
kendiliğinden 4:3 formatına geçiyor
bazen odaklama devre dışı kalıyor. dokunmayla dahil odaklanmıyor.
yeşil ekran devam ediyor.
açılırken sol yan ve alt kısımda donmuş görüntü şeridi çıkıyor.
yavaşlığına zaten toz kondurtmam.

microsoft resmen ilk okul lw1 seviyedeki kodculara yazdırıyor bu uygulamaları ve işletim sistemini.microsoftta hiç sağlam bir kadro yok ben bunu anladım.nokianın yazılım tarafı çok daha iyi çalışıyordu.lumia camerayı özledim...
Windows 10 Mobile Yapı 14267 şle canlı karo boyutlandırma efekti değişmiş.

zaten geribildirimlerde de nolur şu karo efektini değiştirin diye yalvarıyorduk gece gündüz...

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, suyunsesi, maydinmaydin ve 3 diğerleri

dakamon

dakamon

Üye
  • Beğen
Tepkiler: braayn, suyunsesi ve maydinmaydin
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

microsoft resmen ilk okul lw1 seviyedeki kodculara yazdırıyor bu uygulamaları ve işletim sistemini.microsoftta hiç sağlam bir kadro yok ben bunu anladım.nokianın yazılım tarafı çok daha iyi çalışıyordu.lumia camerayı özledim...

zaten geribildirimlerde de nolur şu karo efektini değiştirin diye yalvarıyorduk gece gündüz...
Öyle deme kardeşim 1520 kamera odaklı bi cihaz bunlar gayet normal.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Windows 10 Mobile Yapı 14267 şle canlı karo boyutlandırma efekti değişmiş.

Biz bu efektleri on sene önce power pointte sunum hazırlarken yapıyorduk.

inan değiştirin desek yapmazlardı :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
O değilde şu hesap makinesinden ses soluk çıkmıyor. Ulen bizden fazla güncelleme verdiniz diye ekibi lağvetmiş olmasınlar.!! Akibetlerinden korkuyorum:ehe :ehe :ehe

#DirenHesapMakinesi

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq, sahte_suhte, Rock Ve Roll ve 2 diğerleri
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Redstone yapılarında test edilen hata düzeltmeleri ve küçük yenilikler Release Preview Ring ile kullanıcılara da verilecekmiş.

• Beğen
Tepkiler: onursarii
dakamon

dakamon

Üye
Redstone yapılarında test edilen hata düzeltmeleri ve küçük yenilikler Release Preview Ring ile kullanıcılara da verilecekmiş.
İnsiderdaki son durum.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Murat.Demir

oguone

Üye
Kişiler uygulaması sıfırlamadan sonra en son sürüm yüklenmedi geçmiş gösteren

System X

System X

Üye
O değilde şu hesap makinesinden ses soluk çıkmıyor. Ulen bizden fazla güncelleme verdiniz diye ekibi lağvetmiş olmasınlar.!! Akibetlerinden korkuyorum:ehe :ehe :ehe

#DirenHesapMakinesi
o kadar güncelleme yayınladılar haberin yok mu? artık hesap makinasından video fotoğraf çekebiliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Aybars1979, ON9 ve 4 diğerleri
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Windows Phone bölümünü çok seviyorum ya. İnce mizahlar havada uçuşuyor ve herkes birbirine saygılı. Var olun dostlar.
o kadar güncelleme yayınladılar haberin yok mu? artık hesap makinasından video fotoğraf çekebiliyoruz.
Beni hesap makinesi kesmiyor artık. Gözümü tost makinasına diktim :ehe :ehe

• Beğen
Tepkiler: ON9, sfgnrl ve Esendağlı

skynet

Üye
Pc ye salı güncellemesi geldi tel için de bir şeyler gelir mi :)

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Son Yapı'dan sonra L1520'nin dokunmatiği salaklaştı, kendi kendine tıklıyor bişiler yapıyor ve bazen tıkladığımda hiçbir tepki vermiyor ancak tuşları kilitleyip açınca düzelip tekrar aynısı oluyor. MS Allah senin belanı vermesin emi. Bizi bu kadar bekletip cins sorunlarınla sinir krizi geçirip üzerine de 8.1'e döndüreceksin ya, yazıklar olsun sana.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Son Yapı'dan sonra L1520'nin dokunmatiği salaklaştı, kendi kendine tıklıyor bişiler yapıyor ve bazen tıkladığımda hiçbir tepki vermiyor ancak tuşları kilitleyip açınca düzelip tekrar aynısı oluyor. MS Allah senin belanı vermesin emi. Bizi bu kadar bekletip cins sorunlarınla sinir krizi geçirip üzerine de 8.1'e döndüreceksin ya, yazıklar olsun sana.
Bence versin belasını.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

skynet

Üye

Boş ver versin belasını hak ediyor artık :D

• Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: skynet
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye

Windows 10 PC
için 10586.122 yapısı geldi.
Kararlılık ve performans iyileştirmeleri yapılmış.

Detaylı bilgi: (eklenecektir)

habire pc güncelleme denetliyorum hiç bişi yok. meğerse normal kullanıcılara gelmiş insider a o kadar alıştık ki normal kullanıcıya gelmesini anormal karşıladım :D

• Beğen
Tepkiler: Lumiance ve BLasTeaR
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Anlamak gerçekten çok zor ya gerçekten bu kadar zor mu bir final hazırlamış olmak ne bileyim sen MS'sun yani nasıl aylarca ertelersin bu işi.

• Beğen
versino2

versino2

Üye
4 aydır sözdegelecek olan bir finali bile daha veremeyen bir sisteme bel bağladım ya işte umut fakirin ekmeğidir

• Beğen

Üst Alt