Hüseyin aga, sen de bu duruma geldiysen vay halimizeBu arada ms muslukları baya sıkmış galiba, hiç sızıntı yok
Yada sızacak bişiy mi yok acaba![]()

Beta programı kayıt sayfası
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Beta programı kayıt sayfası
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben zaten biliyordum ya çoktan başvurdum da bi cevap gelmedi henüz . Çok kullanacağım bir uygulama değil gibi geliyor ama deneyip görücez .
Güncelleme geldi. DüzeldiUygulamada şu an için Windows 10 Mobile ile yükleme hatası veriyor. Bu hata en kısa zamanda giderilecek. Uygulama için ön kamera ve arka kamera gerekliliği var.
GÜNCELLEME: Şimdilik sadece Windows Phone 8/8.1 için yüklenebilir durumda.
Alıntı
Bana da mail geldi ama nedense link hâlâ aktif değil.Güncelleme geldi. Düzeldi
Bende de link aktif ama bu seferde kod istiyor.Bana da mail geldi ama nedense link hâlâ aktif değil.
Hım. Bana gelen mailde kod var ama link aktif değil. Var bu işte bir terslik.Bende de link aktif ama bu seferde kod istiyor.
Önce yedekle,sonra sıfırla,insider programından çıkmadıysan eğer.çıktıysanda fastı seç,yeniden dene.yada programdan çık yeniden giriş yap,bulurarkadaşlar bu son yapı bir türlü gelmiyor bana.ne yapmam lazım acaba? ve skype güncellemesi hata veriyor..![]()
son yapılar sadece Lumia 950 950xl ve 550 ye geldiarkadaşlar bu son yapı bir türlü gelmiyor bana.ne yapmam lazım acaba? ve skype güncellemesi hata veriyor..![]()
Adımsayar vardı ekran kapalı olsa bile çalışıyordu. "Healt & ...." Boyle bi şeydi. artık yok
nasıl yani? ben insider kullanıyorum telde. gelmesi gerekmiyormu bana ? benimki L535son yapılar sadece Lumia 950 950xl ve 550 ye geldi
dur bakalım programdan çıkıp yeenden giriş yapıp deneyeceğim. saolun cvplar için..Önce yedekle,sonra sıfırla,insider programından çıkmadıysan eğer.çıktıysanda fastı seç,yeniden dene.yada programdan çık yeniden giriş yap,bulur
En son gelen güncellemeler ilk nesil cihazlara verilmedi. Boşuna uğraşmayın bence.nasıl yani? ben insider kullanıyorum telde. gelmesi gerekmiyormu bana ? benimki L535
dur bakalım programdan çıkıp yeenden giriş yapıp deneyeceğim. saolun cvplar için..