Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bu gün güncelleme gelirse topluca camiye gidip bi şükür namazı kılalım :)

• Beğen
Tepkiler: cemil baba, dark_13, maydinmaydin ve 1 kişi daha

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu arada ms muslukları baya sıkmış galiba, hiç sızıntı yok:)
Yada sızacak bişiy mi yok acaba:)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Beta programı kayıt sayfası :)

Ben zaten biliyordum ya çoktan başvurdum da bi cevap gelmedi henüz . Çok kullanacağım bir uygulama değil gibi geliyor ama deneyip görücez .

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Fotoğraflar ve Windows Kamera güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve mami_61_29
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Beta programı kayıt sayfası :)

Ben zaten biliyordum ya çoktan başvurdum da bi cevap gelmedi henüz . Çok kullanacağım bir uygulama değil gibi geliyor ama deneyip görücez .

Uygulamada şu an için Windows 10 Mobile ile yükleme hatası veriyor. Bu hata en kısa zamanda giderilecek. Uygulama için ön kamera ve arka kamera gerekliliği var.

GÜNCELLEME: Şimdilik sadece Windows Phone 8/8.1 için yüklenebilir durumda.

Alıntı

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Uygulamada şu an için Windows 10 Mobile ile yükleme hatası veriyor. Bu hata en kısa zamanda giderilecek. Uygulama için ön kamera ve arka kamera gerekliliği var.

GÜNCELLEME: Şimdilik sadece Windows Phone 8/8.1 için yüklenebilir durumda.

Alıntı
Güncelleme geldi. Düzeldi

n000k

n000k

Üye
arkadaşlar bu son yapı bir türlü gelmiyor bana.ne yapmam lazım acaba? ve skype güncellemesi hata veriyor.. :(

YkPkY

YkPkY

Üye
arkadaşlar bu son yapı bir türlü gelmiyor bana.ne yapmam lazım acaba? ve skype güncellemesi hata veriyor.. :(
Önce yedekle,sonra sıfırla,insider programından çıkmadıysan eğer.çıktıysanda fastı seç,yeniden dene.yada programdan çık yeniden giriş yap,bulur

• Beğen
Tepkiler: n000k
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
  • Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Deezer'in evrensel uygulaması mağazada:

serinaga

serinaga

Üye
Adımsayar vardı ekran kapalı olsa bile çalışıyordu. "Healt & ...." Boyle bi şeydi. artık yok

Adımsayar cihazda halen var ve çalışmaya devam ediyor, Ayarlardan Hareket Verisini inceleyebilirsiniz. Ayrıca fitbit uygulaması ve buna benzer 3. Parti uygulamalar gayet iyi bir şekilde işinizi görür ...

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Turkcell online hizmette gitti asistanda gitti mağaza eksiliyor :)

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
n000k

n000k

Üye
son yapılar sadece Lumia 950 950xl ve 550 ye geldi
nasıl yani? ben insider kullanıyorum telde. gelmesi gerekmiyormu bana ? benimki L535
Önce yedekle,sonra sıfırla,insider programından çıkmadıysan eğer.çıktıysanda fastı seç,yeniden dene.yada programdan çık yeniden giriş yap,bulur
dur bakalım programdan çıkıp yeenden giriş yapıp deneyeceğim. saolun cvplar için..

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
nasıl yani? ben insider kullanıyorum telde. gelmesi gerekmiyormu bana ? benimki L535

dur bakalım programdan çıkıp yeenden giriş yapıp deneyeceğim. saolun cvplar için..
En son gelen güncellemeler ilk nesil cihazlara verilmedi. Boşuna uğraşmayın bence. ;)

• Beğen

Ali_KRKY

Üye
bu kişiler uygulaması güncellenmedimiydi? geçmiş vs eklenmemişmiydi bende bu güncelleme görünmüyor yada benden habersiz güncellendiyse bile geçmiş yok.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Yapı 14267 şle canlı karo boyutlandırma efekti değişmiş.

• Beğen
Tepkiler: afwerker

Üst Alt