Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Bu W10M Final güncellemesi de 8.1 GDR2'ye benzeyecek anlaşılan.Finali alamadan Redstone güncellemeleri gelecek ama Final sürümünü yüklemeden Redstone sürümleri yüklenemediği için MS mecburen final güncellemesi yapacak :D

Farklı bir konseptmiş

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Bu W10M Final güncellemesi de 8.1 GDR2'ye benzeyecek anlaşılan.Finali alamadan Redstone güncellemeleri gelecek ama Final sürümünü yüklemeden Redstone sürümleri yüklenemediği için MS mecburen final güncellemesi yapacak :D

Farklı bir konseptmiş
Biraz daha büyük haldekini birkaç yıl önce Oppo yapmıştı sanırım.

cemil baba

cemil baba

Üye
Uzun bir müddettir win10 yüklü cihazda . Cihazı aldığımda win 8.1 di . Şimdi geri donuş yapsam 8.1 e yabancılık çeker miyim bazı özellikler uçup gider mi ?8.1 i hatırlamıyorum ne var ne yok... Lumia 640 cihaz
Cihaz W10 la nasıl çalışıyor, ne gibi sıkıntıları var?

ON9

ON9

Üye
Microsoft'a güvenin, yavaş ama emin adımlarla geliyor adamlar. Bir gün burada microsoft'a saydıranlar(Bende dahil) diğer platformlara hava atacak konuma geleceğiz. Demedi demeyin. Kod yazmak o kadar kolay olsaydı hepimiz yazardık. Demek ki zor bir işlem bırakın adamlar bir tarafları kaşınmadan işlerini yapsınlar. :) Arkadaşın biri kodlarla ilgili bir şeyler paylaşmış ben okudum Beyin yatak sarmaya başladı ki bu adamlar bütün gün o kodu yaz olmadı bu kodu yaz kafa patlatıyorlar. En sonunda adamlar bomba gibi patlatacaklar sistemi diğerlerinin dibi düşecek biz neden bunu yapamadık diye. Herkes bir gün Microsoft'u seçecek. Peki siz bu telefonları neden aldınız bir sorar mısınız kendinize!
valla benim sistemle yakından uzaktan alakam ve bilgim yoktu. Sadece markasına baktım NOKİA olduğunu görünce aldım o kadar.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Esendağlı

Esendağlı

Üye

Farklı bir konseptmiş
Bu konsept pek gerçekçi gözükmüyor.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
MS'den hala bir açıklama olmadı dmi Finali şu aya erteledik diye.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Scorp beta yayınlandı.

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01 ve BLasTeaR
BaySerkan

BaySerkan

Üye
bak ne güzel 4 yılda bir 29 Şubat gelmiş salıver şu final güncellemesini tamam çok farklısın diğerlerine benzemiyorsun ama bi farkın daha olsun dimi bir dahaki 29 Şubat'ada Redstone final güncellemesini verirsin olur biter sen sağ biz selamet.. :ehe

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal, Aybin.Kilic ve BLasTeaR
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Bugün Bi sürümün final olduğuna karar verdiler diyelim. Bu sürümü uzun süre kullanmış olmaları lazım. Uzun sürede sistem çok fazla şişiyor. Daha ufak tefek hataları düzeltmeyen windowsun bunu akıl edebileceğini düşünmüyorum.

skynet

Üye
Belki ms 1 nisan şakası yapıp o zaman verir güncellemeyi

dakamon

dakamon

Üye
Nisana kadar gecikirse bu forumda isyan çıkar.
Bu forumda hep şu konuşuldu Win10 mobile PC ye çıkışından 2-3 ay içinde telefonlar için çıkacaktı fakat görülen şu ki 5-6 ayı bulacak PC çıkışından itibaren. Biz kasım bilemedin aralıkta gelir diyorduk. O zamanki yapılan haberler sözde sızıntılarda bunu destekler nitelikteydi fakat her seferinde idda edilen güncelleme zamanına yaklaştıkta tarih daha da ötelendi daha da ötelendi bu günlere kadar geldi. Şimdi mart ayına girsek 1 hafta geçse güncelleme gelmese sonra 1 hafta daha geçse ve yine gelmese deseler ki Nisan aynın ilk haftalarında yayınlanacakmış diye ne fark edecek :) zombi gibi olduk valla.

versino2

versino2

Üye
Daha finali veremeyen işletim sisteminin sürekli yapı vermesinden kimse hoşnut değildir diye düşünüyorum

dücane

dücane

Üye

Italya´da ünlü NOREVE firmasinin sayfasinda (bu firma telefonlara deri kapak gibi aksesuarlar üretiyor) Surface Phone adi altinda bir kategori belirlendi. Tiklayinca yakinda yazisi cikiyor.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
System X

System X

Üye
30 şubata ne kaldı sabredin biraz :))

• Beğen
Tepkiler: serinaga

Üst Alt