Biraz daha büyük haldekini birkaç yıl önce Oppo yapmıştı sanırım.Bu W10M Final güncellemesi de 8.1 GDR2'ye benzeyecek anlaşılan.Finali alamadan Redstone güncellemeleri gelecek ama Final sürümünü yüklemeden Redstone sürümleri yüklenemediği için MS mecburen final güncellemesi yapacak
Farklı bir konseptmiş
Cihaz W10 la nasıl çalışıyor, ne gibi sıkıntıları var?Uzun bir müddettir win10 yüklü cihazda . Cihazı aldığımda win 8.1 di . Şimdi geri donuş yapsam 8.1 e yabancılık çeker miyim bazı özellikler uçup gider mi ?8.1 i hatırlamıyorum ne var ne yok... Lumia 640 cihaz
valla benim sistemle yakından uzaktan alakam ve bilgim yoktu. Sadece markasına baktım NOKİA olduğunu görünce aldım o kadar.Microsoft'a güvenin, yavaş ama emin adımlarla geliyor adamlar. Bir gün burada microsoft'a saydıranlar(Bende dahil) diğer platformlara hava atacak konuma geleceğiz. Demedi demeyin. Kod yazmak o kadar kolay olsaydı hepimiz yazardık. Demek ki zor bir işlem bırakın adamlar bir tarafları kaşınmadan işlerini yapsınlar.Arkadaşın biri kodlarla ilgili bir şeyler paylaşmış ben okudum Beyin yatak sarmaya başladı ki bu adamlar bütün gün o kodu yaz olmadı bu kodu yaz kafa patlatıyorlar. En sonunda adamlar bomba gibi patlatacaklar sistemi diğerlerinin dibi düşecek biz neden bunu yapamadık diye. Herkes bir gün Microsoft'u seçecek. Peki siz bu telefonları neden aldınız bir sorar mısınız kendinize!
Bu konsept pek gerçekçi gözükmüyor.Bu W10M Final güncellemesi de 8.1 GDR2'ye benzeyecek anlaşılan.Finali alamadan Redstone güncellemeleri gelecek ama Final sürümünü yüklemeden Redstone sürümleri yüklenemediği için MS mecburen final güncellemesi yapacak
Farklı bir konseptmiş
O değil şu ay vereceğiz deseler bile kimse inanmaz. Hatta dalga bile geçeriz. O hale geldik resmen.MS'den hala bir açıklama olmadı dmi Finali şu aya erteledik diye.
zombi gibi olduk valla.Oldukça güzel çalışıyorScorp beta yayınlandı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Scorp beta yayınlandı.
Kullanılamıyor diyor?
Şu an için windows 10 mobile desteği yok dün mesaj gelmişti bana daScorp beta yayınlandı.
30 şubata ne kaldı sabredin biraz)