Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BaySerkan

BaySerkan

Üye
ana sayfa haberinde de belirtilmiş eski cihazlar için yeni yapı 10586.122 test ediliyormuş belkide önümüzdeki hafta yayınlanacak yok ben yapıdan ziyade konunun başlığının nasıl olacağını merak ediyorum??????
redstone yapıları için yeni bir konu açılsa idi daha iyi olacaktı..

• Beğen
Tepkiler: onursarii ve braayn

braayn

braayn

Üye
ana sayfa haberinde de belirtilmiş eski cihazlar için yeni yapı 10586.122 test ediliyormuş belkide önümüzdeki hafta yayınlanacak yok ben yapıdan ziyade konunun başlığının nasıl olacağını merak ediyorum??????
redstone yapıları için yeni bir konu açılsa idi daha iyi olacaktı..
MS bu saçma update dağıtma stili nedeni ile forumlardaki konu başlıkları da sapıttı :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
4MaGuS

4MaGuS

Üye
demin bir şeyi fark ettim bölge abd dil Türkçe olmasına rahmen mağazada müzik ve filmler kısmı gözüküyor grove müzik hesap açabiliyorum film ve tv hesap açabiliyorum neredeyse cortanaya girecek konum açıyorum cortana gelmiyor ama diğerleri hala açık konumda kalabiliyor telefona soft reset attım tekrar denedim yine aktif analadım bu işi ama arada girmiyor arada giriyor bir karışılık var galiba normalde hem bölge hem dil ayarlarını abd yapınca açılması gerekiyor

afwerker

afwerker

Üye
demin bir şeyi fark ettim bölge abd dil Türkçe olmasına rahmen mağazada müzik ve filmler kısmı gözüküyor grove müzik hesap açabiliyorum film ve tv hesap açabiliyorum neredeyse cortanaya girecek konum açıyorum cortana gelmiyor ama diğerleri hala açık konumda kalabiliyor telefona soft reset attım tekrar denedim yine aktif analadım bu işi ama arada girmiyor arada giriyor bir karışılık var galiba normalde hem bölge hem dil ayarlarını abd yapınca açılması gerekiyor
Yoo her zaman öyleydi. Bölgeyi değiştirdiğinde cortana dışında herşeyi kullanabiliyorsun.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Yoo her zaman öyleydi. Bölgeyi değiştirdiğinde cortana dışında herşeyi kullanabiliyorsun.
grove film ve tv açılmıyor sadece mağaza giriyordu diye hatırlıyorum çünkü hala bazen grove müzik ve film tv hesaptan çıkılmış gibi gösterip girmiyor

Bay H

Bay H

Üye
14276 numaralı yapının Lumia 950XL üzerinde test edildiği belirtiliyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bi yapı duyurusu daha gelirse kusacağım artık. Test yapılarını siitttir edin finale bakın artık ya!!!!
Final yayınlansa bile bu yapılar final güncellemesinin üzerine gelmeye devam edecek. Misal final yarın 10586.107 olarak yayınlanıp on gün sonra da Yapı 10586.122 toplu güncelleştirme olarak verilebilir.

Yani Microsoft şu anda Threshold ve Redstone olmak üzere iki kolda güncelleme geliştirmesi yapıyor. Threshold güncellemeleri finalin üzerine toplu güncelleştirme olarak Yapı 10586 altında gelmeye devam edecek. Redstone güncellemeleri ise Windows Insider ile sadece Fast ve Slow Ring için yayınlanacak.

stockton

Üye
Insider'da cortana kullanılamıyor mu? Uzun bir süreden sonra tekrar deneyeyim dedim, dil ingilizce, bölge ABD, konum açık ama Cortana gelmiyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Insider'da cortana kullanılamıyor mu? Uzun bir süreden sonra tekrar deneyeyim dedim, dil ingilizce, bölge ABD, konum açık ama Cortana gelmiyor.
konumu açtıktan sonra arama tuşuna basıp ayarlardan cortanayı aktif ettiniz mi, aktif edince gelmesi gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: stockton
System X

System X

Üye
finali ben beklemiyorum çünkü finalin nasıl olacağını adım gibi biliyorum.

sonraki önizlemelerde de bir cacık yok gerçi neyi beklediğimi bile bilmiyorum.adamlar daha şarj yüzdesini düzeltemedi.

• Beğen
Tepkiler: braayn, cemil baba, kadir.ozel2 ve 8 diğerleri

onursarii

Üye
Hadi bakalım yarın verecekler mi finali:)

serinaga

serinaga

Üye
Hangi günler veriyordu ki MS ? Salı, olmadı Perşembe, daha da olmadı CUMA Sürprizi miydi :)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Sistem yapamıyorsun bari mağazayı düzgün yap Mix Radio kalkmış ben yeni 8.1e geçtim ve unlock yapamıyorum. Teşekkürler Microsoft. Ne istiyorsun şu Here uygulamalarından ve Mix Radio'dan? Kendin beceremiyorsun bari Nokia'nın uygulamalarına dokunma.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
finali ben beklemiyorum çünkü finalin nasıl olacağını adım gibi biliyorum.

sonraki önizlemelerde de bir cacık yok gerçi neyi beklediğimi bile bilmiyorum.adamlar daha şarj yüzdesini düzeltemedi.
:kop:hiç gülesim yoktu :haha::haha::haha::d::d::d:

• Beğen
Tepkiler: kadir.ozel2
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sistem yapamıyorsun bari mağazayı düzgün yap Mix Radio kalkmış ben yeni 8.1e geçtim ve unlock yapamıyorum. Teşekkürler Microsoft. Ne istiyorsun şu Here uygulamalarından ve Mix Radio'dan? Kendin beceremiyorsun bari Nokia'nın uygulamalarına dokunma.
Öncelikle ikisi de Nokia'nın değil. Ayrıca MixRadio tüm mağazalardan kaldırıldı çünkü son verildi.

Üst Alt