yasirtaha
Üye
ben bu sisteme geçtiğimde 30 yaşındaydım şimdi 34 yaşındayım ha düzeldi ha düzelecekMicrosoft'a güvenin, yavaş ama emin adımlarla geliyor adamlar. Bir gün burada microsoft'a saydıranlar(Bende dahil) diğer platformlara hava atacak konuma geleceğiz. Demedi demeyin. Kod yazmak o kadar kolay olsaydı hepimiz yazardık. Demek ki zor bir işlem bırakın adamlar bir tarafları kaşınmadan işlerini yapsınlar.Arkadaşın biri kodlarla ilgili bir şeyler paylaşmış ben okudum Beyin yatak sarmaya başladı ki bu adamlar bütün gün o kodu yaz olmadı bu kodu yaz kafa patlatıyorlar. En sonunda adamlar bomba gibi patlatacaklar sistemi diğerlerinin dibi düşecek biz neden bunu yapamadık diye. Herkes bir gün Microsoft'u seçecek. Peki siz bu telefonları neden aldınız bir sorar mısınız kendinize!
bekle yavrum yaz gelecek
ben değil artık onlar beni beklesin birazda
Arkadaşın biri kodlarla ilgili bir şeyler paylaşmış ben okudum Beyin yatak sarmaya başladı ki bu adamlar bütün gün o kodu yaz olmadı bu kodu yaz kafa patlatıyorlar. En sonunda adamlar bomba gibi patlatacaklar sistemi diğerlerinin dibi düşecek biz neden bunu yapamadık diye. Herkes bir gün Microsoft'u seçecek. Peki siz bu telefonları neden aldınız bir sorar mısınız kendinize!