Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Microsoft'a güvenin, yavaş ama emin adımlarla geliyor adamlar. Bir gün burada microsoft'a saydıranlar(Bende dahil) diğer platformlara hava atacak konuma geleceğiz. Demedi demeyin. Kod yazmak o kadar kolay olsaydı hepimiz yazardık. Demek ki zor bir işlem bırakın adamlar bir tarafları kaşınmadan işlerini yapsınlar. :) Arkadaşın biri kodlarla ilgili bir şeyler paylaşmış ben okudum Beyin yatak sarmaya başladı ki bu adamlar bütün gün o kodu yaz olmadı bu kodu yaz kafa patlatıyorlar. En sonunda adamlar bomba gibi patlatacaklar sistemi diğerlerinin dibi düşecek biz neden bunu yapamadık diye. Herkes bir gün Microsoft'u seçecek. Peki siz bu telefonları neden aldınız bir sorar mısınız kendinize!
ben bu sisteme geçtiğimde 30 yaşındaydım şimdi 34 yaşındayım ha düzeldi ha düzelecek
bekle yavrum yaz gelecek
ben değil artık onlar beni beklesin birazda

• Beğen
Tepkiler: ON9, skynet, wpfurkan ve 2 diğerleri

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
ben bu sisteme geçtiğimde 30 yaşındaydım şimdi 34 yaşındayım ha düzeldi ha düzelecek
bekle yavrum yaz gelecek
ben değil artık onlar beni beklesin birazda
Microsoft senin benim peşimde değil milyarların peşinde.

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Meksika resmi güncellemenin pazartesi günü yayınlayacağını söylüyor, bakalım doğru çıkacak mı?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
işten çıktım. Eve gideyim de öyle söyleyeceklerim var ki. Bekle deme bize kardeşim, telefonlar çöp oldu diyorum sonra bu cihazlara güncellemeleri de kesecekler kalacak elimizde. Milyarlar razım diyorsun da o milyarları kazanmaları için adam gibi telefon ve Os yapsınlar önce! Kod yazmak işi bildikten hiçte zor değil. Adamlar kaç milyar para alıyorlar hala adam edemediler. Ona bakarsanız 1 yıldır rtm'yi beklemekteyiz. Bunları da bir zahmet görün.
Söylenecek çok şey var da şuan mobilde ve işte olduğum için rahatça yazıp içimi rahat dökemiyorum.
ahh ms ahh

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Benim telefon yine sapıttı kendi kendine resetleniyor arada. 8.1 yolu gözüktü 1 haftalık insider macerasının sonuna gelmiş bulunmaktayım tekrardan. Mümkünse bidaha insider ile görüşmemek üzere.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu tabloya bakıp bir geliştiricinin Windows 10 Mobile platformuna proje geliştirmemesi için bana mantıklı bir açıklama yapabilecek olan var mı?

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: afwerker
dakamon

dakamon

Üye
Buralarda sular yine bulanmış :) sabredin beyler sabredin :)
Bu tabloya bakıp bir geliştiricinin Windows 10 Mobile platformuna proje geliştirmemesi için bana mantıklı bir açıklama yapabilecek olan var mı?

Bu bir uygulamanın aylık getirisini mi gösteriyor?

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye

şef bunlar marketlerden satın alınan uygulamalardan edinilen toplam gelir mi ?

versino2

versino2

Üye
Bu tarih Meksika için mi geçerli sadece yoksa genel anlamda mın?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada evrensel onedrive uygulaması yakında kullanıma sunulabilir.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

Bu toplam kullanıcı sayısıyla alakalı değil mi? Orda ki kullanıcı sayısı fazla olduğu için daha mı az düşmüş oluyor.

braayn

braayn

Üye

Win 10 finalin geç kalması ve halen finalin bir çok cihaza verilmemiş olması en mantıklı açıklama değil mi ? Daha finalin şu tarihte gelecek diyebilen bir MS Çalışanı olmadı !!!

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve DenizhaNq
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Win 10 finalin geç kalması ve halen finalin bir çok cihaza verilmemiş olması en mantıklı açıklama değil mi ? Daha finalin şu tarihte gelecek diyebilen bir MS Çalışanı olmadı !!!
+ Tamamlanmamış sistemle cihaz çıkarıp müşteri ve piyasayla dalga geçiyor olması, Kendi platformu değil diğer platformlara daha güzel uygulamalar geliştiriyor olması (kendi platformuna değer vermediğini apaçık göstermesi), söylediği yeniliklerin reelde tam anlamıyla kullanıma bir türlü sunulamaması uzar gider bu böyle :)

• Beğen
Tepkiler: versino2, BLasTeaR ve skynet
braayn

braayn

Üye
bunca tutarsızlıklar arasında ben bir yazılımcı olsam pek sıcak bakmam

Üst Alt