Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Final için de yakında haberi görsek keşke ama nerde :alsana:

• Beğen
Tepkiler: versino2

braayn

braayn

Üye
şimdi bu ne güncellemesi oluyor ? yapı mı ? final mi ? Red stone 2.partımı nedir ? :) habire güncelleme veriyorlar onlarda yeni cihazlara
Gerçi final değil Teknik pre. diyor ama sürekli boş güncelleme veriyor adamlar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şimdi bu ne güncellemesi oluyor ? yapı mı ? final mi ? Red stone 2.partımı nedir ? :) habire güncelleme veriyorlar onlarda yeni cihazlara
Gerçi final değil Teknik pre. diyor ama sürekli boş güncelleme veriyor adamlar
10586'nın toplu güncelleştirmeleri. Kısaca yenilik getirmeyen iyileştirme getiren güncelleme.

braayn

braayn

Üye
  • Beğen
Tepkiler: dark_13, BLasTeaR, skynet ve 1 kişi daha
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Sisteme Azıcık görsellik, Özellik eklediler. Bi daha doğrultamadı kendini Wp.

jetgil

jetgil

Üye
bunlardan sistemi sallamadıkları sürece bunlardan bi bok olmaz. Sabır tükendi artık.

Microsoft çoktan tüketti kullanıcı üzerindeki kredisini...

cemil baba

cemil baba

Üye
Yapı yapı nereye kadar! Bir gelmedi şu final. 8.1 de güzel değil ki. Önceden diğer klasörü şişerdi, şimdi sistem klasörü şişiyor, diğer klasörü sıfır.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar bir şey soracağım, L925'te en son yapı yüklü, internet paylaşımı bir ara sorunluydu, bu halen devam ediyor mu ? Ekran kararınca internet paylaşımını kapatıyor :(
Bana niye ingilizce geldi ki acaba

Bölge ABD seçiliyse, ondan olabilir ...

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bana remote desktoptan farksız geldi. Bildiğimiz internet üstündeki sunucuya bağlanıp sanal makine üzerinde çalıştırıyor.
Bu arada Redstone benim telefona yaradı çok güzel çalışıyor ama şu galeri beni delirtmek üzere tek sorunum o.

• Beğen
Tepkiler: afwerker

ersncak42

Üye
Arkadaşlar bir şey soracağım, L925'te en son yapı yüklü, internet paylaşımı bir ara sorunluydu, bu halen devam ediyor mu ? Ekran kararınca internet paylaşımını kapatıyor :(

Bölge ABD seçiliyse, ondan olabilir ...
o önceki yapıda öyleydi şimdi internet paylaşımını açıyorum diğer cihaz sadece 30 saniye bağlanabiliyor 30 saniyeden sonra bağlantı kesiliyor kendiliğinden :)

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
o önceki yapıda öyleydi şimdi internet paylaşımını açıyorum diğer cihaz sadece 30 saniye bağlanabiliyor 30 saniyeden sonra bağlantı kesiliyor kendiliğinden :)

Evet nedense son yüklediğimiz Yapı'da wifi çok ağır bağlanıyor, Groove müzik ise parçaları çalmıyor, geç çalışıyor, geçişlerde çok uzun duruyor, kulaklıktan değiştirince değişmiyor illa elimi cebime atmak zorunda kalıyorum ve bu beni sinir ediyor!
hay Edge gibi tarayıcı da ulan .ıçacam yeter be bu mesajı bile zarzor yazdım mesajı sileceğim önceki konuya gidiyor. Sayfa yerinde durmayıp aşağı yukarı oynuyor böyle olunca da gitti alıntı yaptı bir yorumu hay yapacağınız işi de!!!!

Şubat 28. Yarın son gün ms o da pazara denk geliyor sittin sene vermez güncelleme. Yazıklar olsun sana ms inşallah batarsın yeter bize işkence çektirdin!!!

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte ve onursarii
dakamon

dakamon

Üye
Bekle bekle nereye kadar. Çok sıkıldık.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
ON9

ON9

Üye
Sıkılacakbir durum yok arkadaşlar bence. Yeni özelliklerin gelmediği toplu güncelleme. Gelince sistemde bir değişiklik de olmuyor zaten performans olarak. Kısacası çok da tınnn. Yaza Galaxy s7 Edge ye merhaba Microsoft en az 3-4 yıl Elveda derim. Kendileri bilir
Sıkılacakbir durum yok arkadaşlar bence. Yeni özelliklerin gelmediği toplu güncelleme. Gelince sistemde bir değişiklik de olmuyor zaten performans olarak. Kısacası çok da tınnn. Yaza Galaxy s7 Edge ye merhaba Microsoft en az 3-4 yıl Elveda derim. Kendileri bilir

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal ve skynet
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
10586.122'de Microsoft Edge'de adres çubuğunda Word Flow çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: onursarii
zarex

zarex

Üye
Uzun bir müddettir win10 yüklü cihazda . Cihazı aldığımda win 8.1 di . Şimdi geri donuş yapsam 8.1 e yabancılık çeker miyim bazı özellikler uçup gider mi ?8.1 i hatırlamıyorum ne var ne yok... Lumia 640 cihaz

efeler12

efeler12

Üye
Abi microsoft burayı okumuyor neden sürekli microsofta saydırıyorsunuz buradan. Buildin eksiği gediğini, yeni build haberlerini yazmak için burası

• Beğen
Tepkiler: zarex
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

arkadaşım biz özelliği de geçtik, bize kaç ay önce vermek isteyip de veremediği rtm sürümünü versin.
millet kaç milyarlık içi boş telefon alıyor resmi güncellemeyi alamadan cihazlar resmen çöp oldu be! Yazık değil mi??
insanda da sabır bir yere kadar. Bu rtm geldi geldi yoksa kısa zamanda ben de başka platforma geçeceğim.

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve zarex
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Microsoft'a güvenin, yavaş ama emin adımlarla geliyor adamlar. Bir gün burada microsoft'a saydıranlar(Bende dahil) diğer platformlara hava atacak konuma geleceğiz. Demedi demeyin. Kod yazmak o kadar kolay olsaydı hepimiz yazardık. Demek ki zor bir işlem bırakın adamlar bir tarafları kaşınmadan işlerini yapsınlar. :) Arkadaşın biri kodlarla ilgili bir şeyler paylaşmış ben okudum Beyin yatak sarmaya başladı ki bu adamlar bütün gün o kodu yaz olmadı bu kodu yaz kafa patlatıyorlar. En sonunda adamlar bomba gibi patlatacaklar sistemi diğerlerinin dibi düşecek biz neden bunu yapamadık diye. Herkes bir gün Microsoft'u seçecek. Peki siz bu telefonları neden aldınız bir sorar mısınız kendinize!

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, bedby, kadir.ozel2 ve 1 kişi daha

Üst Alt