şimdi bu ne güncellemesi oluyor ? yapı mı ? final mi ? Red stone 2.partımı nedir ?Yakında
habire güncelleme veriyorlar onlarda yeni cihazlara10586'nın toplu güncelleştirmeleri. Kısaca yenilik getirmeyen iyileştirme getiren güncelleme.şimdi bu ne güncellemesi oluyor ? yapı mı ? final mi ? Red stone 2.partımı nedir ?habire güncelleme veriyorlar onlarda yeni cihazlara
Gerçi final değil Teknik pre. diyor ama sürekli boş güncelleme veriyor adamlar
bir iyileştiremediler sistemi10586'nın toplu güncelleştirmeleri. Kısaca yenilik getirmeyen iyileştirme getiren güncelleme.
yamalı bohça gibi vallahi .Zor işleri hemde çok zor.
Bana niye ingilizce geldi ki acaba
Bana remote desktoptan farksız geldi. Bildiğimiz internet üstündeki sunucuya bağlanıp sanal makine üzerinde çalıştırıyor.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
o önceki yapıda öyleydi şimdi internet paylaşımını açıyorum diğer cihaz sadece 30 saniye bağlanabiliyor 30 saniyeden sonra bağlantı kesiliyor kendiliğindenArkadaşlar bir şey soracağım, L925'te en son yapı yüklü, internet paylaşımı bir ara sorunluydu, bu halen devam ediyor mu ? Ekran kararınca internet paylaşımını kapatıyor
Bölge ABD seçiliyse, ondan olabilir ...

o önceki yapıda öyleydi şimdi internet paylaşımını açıyorum diğer cihaz sadece 30 saniye bağlanabiliyor 30 saniyeden sonra bağlantı kesiliyor kendiliğinden![]()
hangi yapı bu yenimi geldi gelecek mi?10586.122'de Microsoft Edge'de adres çubuğunda Word Flow çalışıyor.
Sıkılacakbir durum yok arkadaşlar bence. Yeni özelliklerin gelmediği toplu güncelleme. Gelince sistemde bir değişiklik de olmuyor zaten performans olarak. Kısacası çok da tınnn. Yaza Galaxy s7 Edge ye merhaba Microsoft en az 3-4 yıl Elveda derim. Kendileri bilir
Sıkılacakbir durum yok arkadaşlar bence. Yeni özelliklerin gelmediği toplu güncelleme. Gelince sistemde bir değişiklik de olmuyor zaten performans olarak. Kısacası çok da tınnn. Yaza Galaxy s7 Edge ye merhaba Microsoft en az 3-4 yıl Elveda derim. Kendileri bilir
Arkadaşın biri kodlarla ilgili bir şeyler paylaşmış ben okudum Beyin yatak sarmaya başladı ki bu adamlar bütün gün o kodu yaz olmadı bu kodu yaz kafa patlatıyorlar. En sonunda adamlar bomba gibi patlatacaklar sistemi diğerlerinin dibi düşecek biz neden bunu yapamadık diye. Herkes bir gün Microsoft'u seçecek. Peki siz bu telefonları neden aldınız bir sorar mısınız kendinize!