Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
PC Build 14271 & Mobile Build 14267.1004 now available to #WindowsInsiders in the Fast ring:
Bizlik bişey yok yani yine. Lumia 550'nin olduğu yerde 930 ve 1520 nin olması saçmalık ya.

Currently this includes the Lumia 950, 950 XL, 650, 550, and Xiaomi Mi4. Today we are also adding support for the ALCATEL ONETOUCH Fierce XL.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Gabriel Aul'un işaret ettiği yeni yapının mobil mi pc mi olduğu bilinmiyor. O yüzden çok da heveslenmemek lazım. Ayrıca yayınlansa bile mevcut cihazlara gelmeyebilir. Yapı 12467 alan cihazlar için toplu güncelleştirme olabilir.
Dediğim gibi toplu güncelleştirme Windows 10 Mobile ile gelen cihazlar için yayınlandı. Ayrıca ALCATEL ONETOUCH Fierce XL de listeye eklendi.

Windows Phone 8.1 cihazlar "development branch" dedikleri gruba Windows 10 Mobile güncellemesi aldıktan sonra eklenecek.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Dediğim gibi toplu güncelleştirme Windows 10 Mobile ile gelen cihazlar için yayınlandı. Ayrıca ALCATEL ONETOUCH Fierce XL de listeye eklendi.

Windows Phone 8.1 cihazlar "development branch" dedikleri gruba Windows 10 Mobile güncellemesi aldıktan sonra eklenecek.
Yapıyı deneyen olmadıktan sonra yayınlasalar ne olacak? Gören sanır milyonlarca 950 serisi cihaz sattılar

• Beğen
Tepkiler: System X, DenizhaNq, Aybars1979 ve 2 diğerleri
0MG90

0MG90

Üye
Finali başlatsın da o da yeter
ve final değilmiş

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Kamera uygulaması video çekmeye çalışınca çöken tek ben mi varım?
Galeride çöküp duruyor fotoğrafı açıyorum duruyor yakınlaştırıyorum çöküyor bazen açıldığı gibi çöküyor ne saçma iş bu ya en az 4 yapıdır bu sorunu yaşıyorum kaç kere geribildirim yaptım hatırlamıyorum.

Aybars1979

Aybars1979

Üye

o cihazlara gün aşırı güncelleme verseler ne yazar. çini - hindisini geçtim dünyada toplam 1 milyon satmışmıdır merak ediyorum doğrusu.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galeride çöküp duruyor fotoğrafı açıyorum duruyor yakınlaştırıyorum çöküyor bazen açıldığı gibi çöküyor ne saçma iş bu ya en az 4 yapıdır bu sorunu yaşıyorum kaç kere geribildirim yaptım hatırlamıyorum.
Hiç çökmedi.

onursarii

Üye
Fotoğraf çekerken bile çöküyor bazen. Cihazdan cihaza değişiyor. Aynı cihazda benim çökerken başkasının çökmeyebiliyor. İşte bunu çözmesi gereken Microsoft. Kararlı sürümü verecek bitecek işkence.

stockton

Üye
İkidir aynı haltı yiyorlar. Madem sınırlı çapta, ne heyecan yaratıyorsun buton, muton deyip! Hayret ya!

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
Keltoş yanlış anons yapmış :bottom:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft, mobil uygulama geliştirme için lider bir platform sağlayıcı olan Xamarin'i satın aldı.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Microsoft, mobil uygulama geliştirme için lider bir platform sağlayıcı olan Xamarin'i satın aldı.
Ne mutlu Android ve IOS kullanıcılarına o zaman :bangin:

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll, enessrsy, Murat Alper ve 10 diğerleri
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu Microsoft ne zaman bi satın alma yapsa wp kullanıcıları nedense hiç heyecanlanmıyor.!!! İos ve andrıid kullanıcıları zevkten dört köşe olur artık...

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Bu adamlar şubat ayında finali yayınlayacaklarını söylediler o da yalan oldu gibi bu gidişle bizim finali almamız baharı bulacak.

YkPkY

YkPkY

Üye
Belki 920 ile alakalı bir sorundur, kapattım açtım, wifide, mobilde denedim, sonuç aynı maalesef.
Bende kişiler uygulaması güncellemeden iki gün önce whatsapp bozuldu.50 kere kaldırdım kurdum hala favoriler yükleniyor diyor.ego otobüs uygulamasıda bozuldu kendi kendine.920

Son düzenleme:
braayn

braayn

Üye
vay be 20 tane yapı her yapıda 1 yenilik getirseydi neyse diğer cihazlar kuramıyor sanırım

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61
serinaga

serinaga

Üye
Hayydiii beeehhh boş yere heyecan yapmışım, artık 1520'de çöp oldu galiba, ikidir pas geçiyor kel, haydi hayırlısı bakalım ...

YkPkY

YkPkY

Üye
Şu illegal yöntemle son yüklemenin üzerine kurabilen varmı

skynet

Üye
Finali vermemeleri yetmiyormuş gibi birde şimdi ön izleme sürümünü de kestiler :D

• Beğen
Tepkiler: System X, onursarii ve braayn

Üst Alt