Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

versino2

versino2

Üye
Evet, çünkü bundan sonraki Windows Insider yapılarının Redstone yapısı altında geleceği söyleniyor. Yapı 10586 ise final için geliştirilmeye devam edecek.
Ne geliştirmeymiş abi ya gelsin artık yeter final bekle bekle bıktım

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Geçen sene bugün ilk yapı ile maceramız başlamıştı. Tam 1 yıl oldu :)

• Beğen
Tepkiler: Mr.Sun, Rock Ve Roll, skynet ve 2 diğerleri
dakamon

dakamon

Üye
Duyurulmasıydı ilk yapının gelmesiydi 15 ay olmuştur sanırım

cadde19

cadde19

Üye
Arkadaşlar hangi seçeneği yükleyeyim fast , slow yoksa diğer seçenek mi ?

onursarii

Üye
dünden bu yana pek sorun yaşamadım. lumia 735

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Yapı 10586.107 Windows Phone 8.1'den yüksrltenler için Windows Insider Production Ring için de yayınlandı.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

stockton

Üye
Arkadaşlar şimdi diyelim resmi sürüm geldi ve yükselttik, daha sonra da redstone güncellemelerini de deneyelim dedik ama yıl bitene kadar redstone resmi olarak verilmedi diyelim (ki çok şaşırtıcı olmaz bu hızla) böyle bir durumda bizim telefonlar (920, 925, 820 vs.) için telaffuz edilen 2016 sonuna kadar güncelleme alabilecek sözü ne olacak? Yıl bitimiyle insiderdan da çıkartırlar mı?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
o değilde microsoft yeni bir şeye imza atmış :ehe :ehe :ehe

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Arkadaşlar şimdi diyelim resmi sürüm geldi ve yükselttik, daha sonra da redstone güncellemelerini de deneyelim dedik ama yıl bitene kadar redstone resmi olarak verilmedi diyelim (ki çok şaşırtıcı olmaz bu hızla) böyle bir durumda bizim telefonlar (920, 925, 820 vs.) için telaffuz edilen 2016 sonuna kadar güncelleme alabilecek sözü ne olacak? Yıl bitimiyle insiderdan da çıkartırlar mı?
donanım olarak şuan ki çoğu model çoğu yapıyı kaldırır. Burada ayrışma noktası ek özellikler olur oda kabul edilebilir bir durum bizim için. Ben şu aşamada Ms in eski cihazlara verebildiği kadar güncelleme vereceğini limitlerini zorlayacağını düşünüyorum zaten kendisine sadık az sayıda kullanıcı bu cihazları kullanıyor ve bunlar sistemden tad almadan yeni bir cihaza WP tarafında zor geçer öreneğin ben. Aksi taktirde MS yaptığı stratejik hatalara bir yenisini daha eklemiş olur.

• Beğen
Tepkiler: stockton ve bozkirdangelen
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
o değilde microsoft yeni bir şeye imza atmış :ehe :ehe :ehe

saçmalamaya başladı iyice yani şartsız şurtsuz 930 bozulunca 950xl alacak olan hatta ms dükkanı kapasa yine alırım diyen beni bile bu hareketleri deli ediyor

Üst Alt