Sensation
Emekli Yönetici
Hayır, ilk mesaj bile düzenlendiHazır mesaj mı atıyorsun bu ne hız![]()

Hayır, ilk mesaj bile düzenlendiHazır mesaj mı atıyorsun bu ne hız![]()

Ne geliştirmeymiş abi ya gelsin artık yeter final bekle bekle bıktımEvet, çünkü bundan sonraki Windows Insider yapılarının Redstone yapısı altında geleceği söyleniyor. Yapı 10586 ise final için geliştirilmeye devam edecek.
Kutlayalım mı ne yapalımGeçen sene bugün ilk yapı ile maceramız başlamıştı. Tam 1 yıl oldu![]()

1 yılda MS'nin neler yapamadığını görmüş oldukGeçen sene bugün ilk yapı ile maceramız başlamıştı. Tam 1 yıl oldu![]()

fastArkadaşlar hangi seçeneği yükleyeyim fast , slow yoksa diğer seçenek mi ?
1 yılda yapılan pek bişi yok bence1 yılda MS'nin neler yapamadığını görmüş olduk![]()

Artık resmi sürüm olarak gelsin ya. Çok beklettiler.Windows 10 Mobile Yapı 10586.107 Windows Phone 8.1'den yüksrltenler için Windows Insider Production Ring için de yayınlandı.
aynen ya, resmi sürüm gelse de 3 sene sonra şu telefona format atsam artık :PArtık resmi sürüm olarak gelsin ya. Çok beklettiler.
Belki bende duruma formatlayabilirimaynen ya, resmi sürüm gelse de 3 sene sonra şu telefona format atsam artık :P

3 sene miaynen ya, resmi sürüm gelse de 3 sene sonra şu telefona format atsam artık :P

yani aldığımdan beri daha hard format atmadım, mayısta 3 sene olacak, zaten bize de mayısta anca gelir w10 tam sürüm3 sene mi![]()

donanım olarak şuan ki çoğu model çoğu yapıyı kaldırır. Burada ayrışma noktası ek özellikler olur oda kabul edilebilir bir durum bizim için. Ben şu aşamada Ms in eski cihazlara verebildiği kadar güncelleme vereceğini limitlerini zorlayacağını düşünüyorum zaten kendisine sadık az sayıda kullanıcı bu cihazları kullanıyor ve bunlar sistemden tad almadan yeni bir cihaza WP tarafında zor geçer öreneğin ben. Aksi taktirde MS yaptığı stratejik hatalara bir yenisini daha eklemiş olur.Arkadaşlar şimdi diyelim resmi sürüm geldi ve yükselttik, daha sonra da redstone güncellemelerini de deneyelim dedik ama yıl bitene kadar redstone resmi olarak verilmedi diyelim (ki çok şaşırtıcı olmaz bu hızla) böyle bir durumda bizim telefonlar (920, 925, 820 vs.) için telaffuz edilen 2016 sonuna kadar güncelleme alabilecek sözü ne olacak? Yıl bitimiyle insiderdan da çıkartırlar mı?
saçmalamaya başladı iyice yani şartsız şurtsuz 930 bozulunca 950xl alacak olan hatta ms dükkanı kapasa yine alırım diyen beni bile bu hareketleri deli ediyoro değilde microsoft yeni bir şeye imza atmış![]()
![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız