Öyle gibi. Çeviri kurbanı oldumYeni seçenek anladığım kadarıyla Redstone yüklemeden 10586da insider olarak kalmak için.
Fast-Slow-Release-Stop olarak dizilmiş olmasıda mantıklı.
Fastte kalmak en iyisi.Eski cihazlara geç gelecek olmasının sebebi biraz da olsa bu. Bende memnunum şarjdan.valla Şarj ile ilgili yorumları okuyorum devamlıda benim Lumia 830'da şu an şarj olayı 8.1 deki gibi desem yalan olmaz gayet iyi..
kardeşim benim cihaz servisde 520 kullanıyorum ve w10 yüklemiyorum. yani durum şuan için "işine gelirse" pozisyonunda. ben yerinde olsam 8.1de kalırdım...
bu arada sizin telefon modelinde lumia gözükmüyor
16 yapı denedim hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bu yapıda da olacağını sanmıyorum. Cihazım da 735.Evet 735 kullanıyorum geçen yapıda ve diğerlerinde yavaş şarj olma sorunu var.
8.1 e geçtim bu seferde yeni yapı geldi ama düzeleceğini sanmıyorum hala yavaş şarj olacak.
Yani anlamadığım orijinal şarj aleti kullanıyorum ve bu sorunu yaşıyorum.
Ms tüm cihazları çöp edecek.
Scorp Watch uygulaması da yakında geliyor.
Periscope yakında geliyor
Son şeçenek hakkında bilgi alabilir miyiz![]()
Yakında derken şöyle 1 ay içinde mi yoksa Microsoftun tabiri ile 'yakında' mı?Scorp Watch uygulaması da yakında geliyor.
bu sorun 950 ve 950xl de varmı acaba ben videolardan baktım ama tam göremedim bu sorunu kesin çözmemiler ya final sürüm böyle gelmez heraldeBu arada uygulamalar ekranının arka plan görüntü sorunu hala düzeltilmemiş.
Şöyle söyleyeyim beta testerler yakında kullanmaya başlayacak. Bilgim bu kadarYakında derken şöyle 1 ay içinde mi yoksa Microsoftun tabiri ile 'yakında' mı?

Adamlar betanın betasını yaptılar tekbikler MicrosoftŞöyle söyleyeyim beta testerler yakında kullanmaya başlayacak. Bilgim bu kadar![]()

Valla yanlış yapmış olmayız. Ama o yeni seçenek eski cihazlar içinde olabilir.İnsider'a ekstra gelen seçeneği , bundan sonraki yapının redstone yapısı olacağı şeklinde yorumlarsak yanlış bir yorum yapmış olmayız heralde ?
apple da da kapalı beta ve açık beta olmak 2 çeşit ne var bunda, buda aynı mantık ama en hızlı beta yapısına herkezi almazlar diye düşünüyorum seçilmiş kişiler olması gerekiyor bence çünkü telefonlar iyice zarar görebilirAdamlar betanın betasını yaptılar tekbikler Microsoft
Valla yanlış yapmış olmayız. Ama o yeni seçenek eski cihazlar içinde olabilir.
Muhtemelen vardır çünkü başlangıç simgesi de yok.bu sorun 950 ve 950xl de varmı acaba ben videolardan baktım ama tam göremedim bu sorunu kesin çözmemiler ya final sürüm böyle gelmez heralde
