Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

versino2

versino2

Üye
Şimdi koca bir hafta boyunca uygulama gelecek evrensel uygulama falan filan diye bekliyordum şimdi bu 6tin mi oldu

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi koca bir hafta boyunca uygulama gelecek evrensel uygulama falan filan diye bekliyordum şimdi bu 6tin mi oldu
Hayır, o daha gelmedi. Evrensel olacak olan 6tin'ti. Gelecek resmi uygulama henüz yok.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Kala kala bize özel birtek karolar kaldı. Onları da ver diğer platformlara tam olsun.

Ula Microsoft ne bu vaziyet,
Bu ne rezalet ne bu eziyet.
Kendine gel Microsoft. :catcat:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, Rock Ve Roll, skynet ve 4 diğerleri
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Microsoft kısaca diyor ki, " isteyen kullanıcı ios a android e geçebilir. Zaten bizde olan her şeyi oraya da veriyoruz -hatta bizim sistemden daha önce verdiğimiz bile oluyor - geçin onlardan birine bizde ki sevdiğiniz şeyleri orada daha geniş bir mağazada daha gelişmiş özelliklerle kullanın."

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve cadde19

salihoglu1

Üye
Ben de microsoft u dinledim veeee androide geri döndüm. Bu arada kişisel görüşüm SwiftKey klavye ms inkinden daha iyi

efeler12

efeler12

Üye
Yanlış açıdan bakıyorsunuz bence microsoftun uygulamaları yayması aksine windows phone için bir reklam kaldı ki ileriki donemde kullanıcıları buna bağımlı muhtaç hale getirip uygulamaları çekebilir. Telefonum açıkçası aldığım halinden kat be kat daha mükemmel oldu. Çektiğim bütün resimleri telefonumda bilgisayarımda aynı anda görüyorum. Mesaj atarken skypetan da mesaj atabiliyorum. Harita uygulamaları vs de super, müzik için de şu anki uygulamalar yeterli. Windows 10la arayuz de baya gelişti ilk aldığımda çekme bildirim paneli bile yoktu. Bence yapılanlar zaman geçtikçe unutuluyor ben memnunum

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Final tarihi belli oldu mu yoksa ucu açık mı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yanlış açıdan bakıyorsunuz bence microsoftun uygulamaları yayması aksine windows phone için bir reklam kaldı ki ileriki donemde kullanıcıları buna bağımlı muhtaç hale getirip uygulamaları çekebilir. Telefonum açıkçası aldığım halinden kat be kat daha mükemmel oldu. Çektiğim bütün resimleri telefonumda bilgisayarımda aynı anda görüyorum. Mesaj atarken skypetan da mesaj atabiliyorum. Harita uygulamaları vs de super, müzik için de şu anki uygulamalar yeterli. Windows 10la arayuz de baya gelişti ilk aldığımda çekme bildirim paneli bile yoktu. Bence yapılanlar zaman geçtikçe unutuluyor ben memnunum
İşte olay bu,bakış açısı farkı,teşekkürler arkadaşım,ayrıca herkese mutlu pazarlar.

atakanakata

atakanakata

Üye
Microsoft bir yazılım firması ve tüm dünyaya hizmet veriyor. tabi ki geliştirdiği yazılımları tüm platformlara getirecek. kendi sistemine gereken ilgiyi göstermiyor diyorsunuz ama şuan yapmaya çalıştıkları şey (tüm windows platformları tek yerde) ciddi bir mühendisliktir. zamanla faydasını göreceğiz.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
cemil baba

cemil baba

Üye
Bardağın dolu tarafı... İnşaallah beklediğimize değer.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Arkadaşlar, Bence Microsoft şunu yapıyor, şunu yapmaya çalışıyor, bunu yapacak diye bir şey yok. Adamlar yazılım şirketi kurmuşlar ve bütün platformlarda hizmet veriyorlar, diğer yandan da kendi platformlarını geliştiriyorlar kendi platformlarını geliştirirken buldukları yeni, güzel, kullanışlı şeyleri diğer platformlara da vererek teknolojinin daha çabuk gelişmesine katkı sağlıyorlar bir yandan da bu işten para kazanıyorlar. Yani Microsoft'un o uygulamaları geri çekmesini falan beklemeyin çekecek olsa Google Microsoft'a Microsoft'un mağazasından Microsoft'un kodladığı uygulamayı kaldırttığı zaman çekerdi (yüzyılın kapağı olurdu) ama olmadı bence olmaz da zaten.

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
Bay H

Bay H

Üye
15 Ocak günü şu görsel internete düştü ve sahte olduğu belirtildi

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu görselden yaklaşık iki gün önce de aşağıdaki rs1_release yapısının test edildiği ortaya çıktı

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

dakamon

dakamon

Üye
Şu kilit ekranını geliştireceğiz demişlerdi herkesin beğeneceği bir hale getireceğiz demişlerdi. Daha onu yapmadılar. Bunlar daha mühendislik deyip dursunlar bakalım. Bu seneyi de yatay mod getirdik diye geçiştirirler. Seneye de yine öylesine bir özellik getirirler öyle öyle devam ederler.

• Beğen
Tepkiler: System X, .BlueTR, ArMaGeDdOn_87 ve 1 kişi daha
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Geçen hafta pc için yayınlanan Windows 10 Redstone Yapı 11099 sürümünün blog yazısında Gabriel Aul'un açıklamalarında şu noktalara dikkat çekmiştim:

Gabriel Aul'un blog yazısında dikkat çeken iki önemli nokta oldu:

• "Ekiplerin kendi alanlarında yeni özellikleri hazır etmesine bağlı olarak, farkedilir yeni ozelliklerin gelmesi birkaç yapıyı bulacaktır. "
  • "Artık hızlı halkaya vereceğimiz yapı aralığını iç halkalara yakın tutacağız. "
Yapılan açıklamadan da anlaşılacağı üzere Windows 10 Redstone ile gelecek yeni özelliklerin Windows Insider kullanıcılarına sunulması için en azından "bir kaç" Yapı daha yayınlanması gerekiyor. Aul'un açıklamasında dikkat çeken diğer nokta ise Windows Insider Hızlı Halka (Fast Ring) kullanıcıları için artık daha az aralıklarla yeni yapılar yayınlanacak. Muhtemelen bir hafta arayla yayınlanacak bu yapılarda, yeni özelliklerin Şubat ayından itibaren test edilmeye başlayacağını tahmin ediyoruz.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
dakamon

dakamon

Üye
Geçen hafta pc için yayınlanan Windows 10 Redstone Yapı 11099 sürümünün blog yazısında Gabriel Aul'un açıklamalarında şu noktalara dikkat çekmiştim:

Gabriel Aul'un blog yazısında dikkat çeken iki önemli nokta oldu:

• "Ekiplerin kendi alanlarında yeni özellikleri hazır etmesine bağlı olarak, farkedilir yeni ozelliklerin gelmesi birkaç yapıyı bulacaktır. "
  • "Artık hızlı halkaya vereceğimiz yapı aralığını iç halkalara yakın tutacağız. "
Yapılan açıklamadan da anlaşılacağı üzere Windows 10 Redstone ile gelecek yeni özelliklerin Windows Insider kullanıcılarına sunulması için en azından "bir kaç" Yapı daha yayınlanması gerekiyor. Aul'un açıklamasında dikkat çeken diğer nokta ise Windows Insider Hızlı Halka (Fast Ring) kullanıcıları için artık daha az aralıklarla yeni yapılar yayınlanacak. Muhtemelen bir hafta arayla yayınlanacak bu yapılarda, yeni özelliklerin Şubat ayından itibaren test edilmeye başlayacağını tahmin ediyoruz.
İnşallah

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
ben kimsenin Windows hakkındaki görüşünü merak etmiyorum. merak etsem özelden sorarım. konu başlığında da "WINDOWS MOBILE ÖLDÜ , bu konuda sizin görüşünüz nedir ?" diye sorulmuyor. yöneticiler ve bazı arkadaşlar tarafından paylaşılan gelişmeleri hala heyecanla takip ediyorum. konunun amacı da bu zaten. yorumumu kimse kişisel algılamasın. genel bi durum var. takipteyiz...

• Beğen
Tepkiler: Mr.Sun, ersncak42, Faruk Aytekin ve 3 diğerleri
wpfurkan

wpfurkan

Üye
ben kimsenin Windows hakkındaki görüşünü merak etmiyorum. merak etsem özelden sorarım. konu başlığında da "WINDOWS MOBILE ÖLDÜ , bu konuda sizin görüşünüz nedir ?" diye sorulmuyor. yöneticiler ve bazı arkadaşlar tarafından paylaşılan gelişmeleri hala heyecanla takip ediyorum. konunun amacı da bu zaten. yorumumu kimse kişisel algılamasın. genel bi durum var. takipteyiz...
Haklısın siliyorum yorumumu

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Biri bu Microsoft yöneticilerini keyfi dövebilir mi acaba? Klavyeyi diğer platformlara çıkarmak nedir allasen!! Tüm Microsoft uygulamaları diğer platformlar da bizden fersah fersah öndeyken neyin kafasını yaşıyorlar. Yani biz bu boku beceremedik diğer platformlara mı gidin diyorlar..!!!

• Beğen
Tepkiler: System X, sahte_suhte ve BLasTeaR
serinaga

serinaga

Üye
Biri bu Microsoft yöneticilerini keyfi dövebilir mi acaba? Klavyeyi diğer platformlara çıkarmak nedir allasen!! Tüm Microsoft uygulamaları diğer platformlar da bizden fersah fersah öndeyken neyin kafasını yaşıyorlar. Yani biz bu boku beceremedik diğer platformlara mı gidin diyorlar..!!!

Nasıl olsa orada da var diye beyin fırtınası yaptırıp düşünmeye sevk ediyorlar galiba diyesim geliyor ama, öyle değil işte, Ms bir yazılımcı, her platformda etkin olmak derdinde sanırım ...

Üst Alt