Hayır, o daha gelmedi. Evrensel olacak olan 6tin'ti. Gelecek resmi uygulama henüz yok.Şimdi koca bir hafta boyunca uygulama gelecek evrensel uygulama falan filan diye bekliyordum şimdi bu 6tin mi oldu
İşte olay bu,bakış açısı farkı,teşekkürler arkadaşım,ayrıca herkese mutlu pazarlar.Yanlış açıdan bakıyorsunuz bence microsoftun uygulamaları yayması aksine windows phone için bir reklam kaldı ki ileriki donemde kullanıcıları buna bağımlı muhtaç hale getirip uygulamaları çekebilir. Telefonum açıkçası aldığım halinden kat be kat daha mükemmel oldu. Çektiğim bütün resimleri telefonumda bilgisayarımda aynı anda görüyorum. Mesaj atarken skypetan da mesaj atabiliyorum. Harita uygulamaları vs de super, müzik için de şu anki uygulamalar yeterli. Windows 10la arayuz de baya gelişti ilk aldığımda çekme bildirim paneli bile yoktu. Bence yapılanlar zaman geçtikçe unutuluyor ben memnunum
Final tarihi belli oldu mu yoksa ucu açık mı
Bardağın dolu tarafı... İnşaallah beklediğimize değer.Yanlış açıdan bakıyorsunuz bence microsoftun uygulamaları yayması aksine windows phone için bir reklam kaldı ki ileriki donemde kullanıcıları buna bağımlı muhtaç hale getirip uygulamaları çekebilir. Telefonum açıkçası aldığım halinden kat be kat daha mükemmel oldu. Çektiğim bütün resimleri telefonumda bilgisayarımda aynı anda görüyorum. Mesaj atarken skypetan da mesaj atabiliyorum. Harita uygulamaları vs de super, müzik için de şu anki uygulamalar yeterli. Windows 10la arayuz de baya gelişti ilk aldığımda çekme bildirim paneli bile yoktu. Bence yapılanlar zaman geçtikçe unutuluyor ben memnunum
İnşallahGeçen hafta pc için yayınlanan Windows 10 Redstone Yapı 11099 sürümünün blog yazısında Gabriel Aul'un açıklamalarında şu noktalara dikkat çekmiştim:
Gabriel Aul'un blog yazısında dikkat çeken iki önemli nokta oldu:
Yapılan açıklamadan da anlaşılacağı üzere Windows 10 Redstone ile gelecek yeni özelliklerin Windows Insider kullanıcılarına sunulması için en azından "bir kaç" Yapı daha yayınlanması gerekiyor. Aul'un açıklamasında dikkat çeken diğer nokta ise Windows Insider Hızlı Halka (Fast Ring) kullanıcıları için artık daha az aralıklarla yeni yapılar yayınlanacak. Muhtemelen bir hafta arayla yayınlanacak bu yapılarda, yeni özelliklerin Şubat ayından itibaren test edilmeye başlayacağını tahmin ediyoruz.
- "Ekiplerin kendi alanlarında yeni özellikleri hazır etmesine bağlı olarak, farkedilir yeni ozelliklerin gelmesi birkaç yapıyı bulacaktır. "
- "Artık hızlı halkaya vereceğimiz yapı aralığını iç halkalara yakın tutacağız. "
Haklısın siliyorum yorumumuben kimsenin Windows hakkındaki görüşünü merak etmiyorum. merak etsem özelden sorarım. konu başlığında da "WINDOWS MOBILE ÖLDÜ , bu konuda sizin görüşünüz nedir ?" diye sorulmuyor. yöneticiler ve bazı arkadaşlar tarafından paylaşılan gelişmeleri hala heyecanla takip ediyorum. konunun amacı da bu zaten. yorumumu kimse kişisel algılamasın. genel bi durum var. takipteyiz...
Biri bu Microsoft yöneticilerini keyfi dövebilir mi acaba? Klavyeyi diğer platformlara çıkarmak nedir allasen!! Tüm Microsoft uygulamaları diğer platformlar da bizden fersah fersah öndeyken neyin kafasını yaşıyorlar. Yani biz bu boku beceremedik diğer platformlara mı gidin diyorlar..!!!