Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Clash of Clans bekleyenler beklemesin. Gelmeyeceğini CEO'su söyledi.
Şahsen oyun oynayacaksam tablette oynarım. Pil düşmanı o tarz oyunları pek sevmiyorum telefonda oynamayı. Ayrıca gelse de kurmam açıkçası:)

bilalbilik

bilalbilik

Üye
Wp 10 da geliştirici özelliğinden mağaza dışından uygulama yukleyen var mı

braayn

braayn

Üye
Arkadaşlar telefon çaldığında patlak hoparlörden ses gelir gibi oluyor mu ? L1520 16.yapı kurulu

skynet

Üye
Telefon çaldığında sesi normal çıkıyor bende

mTalk'tan gönderildi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Pc için Yapı 11099 yayınlandı.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: KırmızıBeyaz60
braayn

braayn

Üye
T-Mobile Polonya, Lumia 640 için Windows 10 Mobile güncellemesini bugün dağıtmaya başlıyor.
Plonyada dağıtılan bu güncelleme final sürümü değil mi ? Final ise biri video yayınlar sanırım finalde bir cacık var mı yok mu görürüz...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bugün arkadasın 930'un da da olduğunu öğrendim 8.1'de başıma gelmedi .
Aynen, bu durumla bende 8.1 de hiç karşılaşmadım, sanırım son 2-3 yapıdır böyle oluyor.
Plonyada dağıtılan bu güncelleme final sürümü değil mi ? Final ise biri video yayınlar sanırım finalde bir cacık var mı yok mu görürüz...
Finalde herhangi bir yeniliğin geleceğini sanmıyorum, yenilikler daha sonra gelecek(miş).

System X

System X

Üye
Pc için yazmadım mı diye kontrol ettim ama yazmışım:)

pc için olduğunu biliyorum da insider için olduğunu bilmiyordum başka bir yerden öğrendim teşekkürler.şimdilik pcde insiderden uzak kalıyorum mobilde yeterinde insideriz zaten :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Arkadaşlar telefon çaldığında patlak hoparlörden ses gelir gibi oluyor mu ? L1520 16.yapı kurulu
Aynı olay bende de var. Hatta ben acaba masaya koyunca hoparlör falan mı kapanıyor ki diye düşünüyordum meğer herkeste varmış sorun.

jetgil

jetgil

Üye
640XL için ne zaman çıkar acaba polonyada wm10 :D :D

serinaga

serinaga

Üye

Bende bazen oluyor, 3-4 yapıdır sıfırlamadım, sanırım yapılardan biri bozdu ve düzelemedi 2-3 yapıdır. Sıfırlama şart ama resmi sürüm gelince sıfırlayacağım ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Lumia 640 a nasıl polonya t mobile romunu kurabilirim.Açıklayacak olursa kurup denemek istiyorum.Yorumlarımıda yazmak :)

• Beğen
Tepkiler: cemil baba

Üst Alt