Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Evet bu sorun var hatta kulaklık takılıyken çağrı geldiğinde hoparlörden çızırtılı ses geliyor.grove musicden müzik dinlerken uygulama arka plandayken ses açama kısma tuşuna bastıktan sonra ileri geri şarkı seçiminde ekran flaş yapıyor
Peki Windows 10 mı var sadece, 8.1 de mi sorun yok mu?

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
bugün ses yok galiba 12 ocak oldu ama :islik

efeler12

efeler12

Üye
ya bende lumia 920 var da format atıcam whatsapp mesajları c de nereye kaydoluyor telde aradım bulamadım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nawzil'den;
"Don't believe everything you read."

Okuduğun her şeye inanma!!!

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
afwerker

afwerker

Üye
@papakudioflu Ali kemal abi senin 930 'a da yapalım mı :D

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve BomberMAn TR01
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
beyler bu son yapımı..

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Artık Windows Insider üzerinden firmware güncellemeleri alabileceğiz. Şuanlık sadece 950 ve Xl için mevcut.

...decode...

...decode...

Üye
PC için 10586.53 insider olmayanlar için yayınlandı, darısı mobilin başına :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
bu kalabalık ne için bi durum mu var arkadaşlar :polis:

jetgil

jetgil

Üye
tekrar insidere dönüyorum hatalarıda olsa günlük işimi gördüğü kadar artık :D
8.1de dayanamadım daha fazla

gardi

gardi

Üye
Tek bir tane insider hesabı ile ayrı ayrı telefonlara 1020 ve 925'e insider sürümü 10586.63 yükledim.inanılmaz bir şekilde 925 te kasma telefon aramasında takılma yok.aynı durum 1020 için geçerli değil malesef. acaba final geldide onumu yükledim dedim :) ama bir sorun var her iki cihazda mağazadaki uygulama güncellemelerini bulmuyor. Yaklaşık 15 in üzerinde güncelleme bulması lazım ama bulmuyor.sürümlere bakıyorum 925 i sonra yükselttiğim için uygulama sürümleri 1020deki uygulama sürümlerinden düşük ve eski.1020 daha önce güncellediğim için eski uygulamaları buldu ve güncelledi.925 i insider ile yükselttikten sonra facebook beta adlı uygulamayı bulmadı.kısaca mağaza güncelleme sorununu nasıl çözebilirim.aynı hesab ile pcde w10 ile kullanıyorum.onda sorun yok.daha öncede 8.1 de iken tüm cihazlar için tek hesap kullanıyordum.

Nokia 909 ile Gönderildi

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Selam arkadaşlar bugün bazı uygulamalar güncellendi dediniz face beta windows insider vs. Mağazadan güncelleme bulmuyor telefonum neden acaba boyle bişeyle karşılaşmamıştım daha önceden daha dun akşam güncellenen uygulamaları güncellemiştim ama şimdi güncelleme bulmuyor insider face betayı felan

mTalk'tan gönderildi

gardi

gardi

Üye
Selam arkadaşlar bugün bazı uygulamalar güncellendi dediniz face beta windows insider vs. Mağazadan güncelleme bulmuyor telefonum neden acaba boyle bişeyle karşılaşmamıştım daha önceden daha dun akşam güncellenen uygulamaları güncellemiştim ama şimdi güncelleme bulmuyor insider face betayı felan

mTalk'tan gönderildi

Facebook betayı kaldır yeniden kur.büyük ihtimal benim sorunumda bu. güncelleme bulmuyor.demekki sunucu kaynaklı yani Microsoft

Nokia 909 ile Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Skype grup video arama yakında geliyor.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ön kayıt:

Son düzenleme:
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Gelecek tabii ki. 750 milyondan fazla mobil cihaz indirmiş durumda.
müşteri çekmenin en iyi yolu getirmemek onların yaptığı gibi, ms nin truva atı işe yaramıyor en azından kısa vadede, uzununa da katlanılır mı! bilinmez...

Üst Alt