İşin ilginç yanı, bendeki modelde çalışması lazım, sanıyorum karambole geldi.15. yapıda bende çalışıyordu ters çevirince sessize alma ama bu yapıda bende de çalışmıyor
mTalk'tan gönderildi
zaten taktığım şarj aleti öyle bir şey ki takılıyken telefonun şarjını azaltıyorO zaman ilk önce şarj kablosunu kontrol ettirmen gerekiyor,
Output değeri 1 ve üzeri olan bir kablo ile şarj ettirin(Arkadaş, eş dostttan alınabilir)
hepten çileden çıktım ya yalandan yere uğraştığımız şeye bak..Bu konuyla ilgili rastgele yerlerden ve rastgele insanlardan şarj aleti ya da harici şarj cihazı almamak lazım.zaten taktığım şarj aleti öyle bir şey ki takılıyken telefonun şarjını azaltıyorhepten çileden çıktım ya yalandan yere uğraştığımız şeye bak..
haklısınız hocam aslında şarj aletim orijinaldi fakat kuzenime şarj aleti dayanmıyordu sende de kablosuz var dedi onla idare etsen bunu bana versen diye ben de daha fazla kullanmak istemiyorum zaten bu telefonu idare ederim dedim verdim de dediğim gibi kablosuzla şarj ediyordum sıkıntı da olmuyordu dün nasıl olduysa kabloyu taktım olacak ya şimdi bu duruma düştük.. bir yerden orijinal şarj aleti bulup deneyeceğim olmadı formatı basacağım ama onun da işe yarayacağından şüpheliyim çünkü internetten baktım bu sorunu yaşayan birisi daha var nsu falan işe yaramadı demişBu konuyla ilgili rastgele yerlerden ve rastgele insanlardan şarj aleti ya da harici şarj cihazı almamak lazım.
Öncelikle modelin önerdiği cihazlar ile müşteri önerilerini dikkate almakta büyük fayda var.
En kötüsü de binlerce lira vererek aldığımız cihazlara zarar verebildiği gibi
hayati tehlikelere de sebep olabiliyor.
3000.-TL vererek bir telefon alıyoruz, ancak kaliteli bir şarj cihazına örneğin 50.-TL yi kıymıyoruz. : )
fakat ben windows recovery tool ile deneyeceğim bakalım ne olacak..8.1 deki update 2 güncellemesini bu kadar geciktirmelerenin nedeni windows 10 mobile çalışması mı,At&T, Lumia 830 için Windows Phone 8.1 Update 2 güncellemesi yayınlamış.
bunu versinler bize ona da razıyım şimdilikAt&T, Lumia 830 için Windows Phone 8.1 Update 2 güncellemesi yayınlamış.

Windows Insider programı mobil cihazlar için ilk başladığı zamanlarda bazı cihazlara yüklenememişti. Bu cihazlar ilk olarak gdr 2 ardından da Windows 10 Mobile Insider Preview yüklenmişti. Bu güncelleme de o yüzden verilmiş olabilir.8.1 deki update 2 güncellemesini bu kadar geciktirmelerenin nedeni windows 10 mobile çalışması mı,
bazı kullanıcılar nerdeyse 8.1 i unutur hale geldiği halde..
Son güncellemeyle batarya performansı çok ciddi oranda iyileştirilmiş. Hiç kullanmazdım cebimde dururdu akşama yüzde 25-30 kalırdı yüzde 65 şu anda. İnşallah official güncellemesinde içine etmezler.
eskileri genel olarak yeni nesil modellere hitap ediyor gibiyidi. Onlarda nerdeyse hatasız çalışıyordu.Kesinlikle mükemmel olmuş. Her yapıda daha da iyileşiyor.
Snapchat te yok platformda
Bu hafta gelecek uygulama hakkında bilgi varmı?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgüncellendi