Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bir kaç yapı önce telefonu telefon geldiğinde ters çevirdiğimde zil sesi duyulmuyordu.
Sonraki yapılarda ise bu çalışmaz oldu.
Gestures Beta da güncelleme almadığı gibi windows 10 mobile de de hata veriyor, çalışmıyor.
Bu sorunla ilgili bilgisi olan var mı?

skynet

Üye
15. yapıda bende çalışıyordu ters çevirince sessize alma ama bu yapıda bende de çalışmıyor

mTalk'tan gönderildi

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
15. yapıda bende çalışıyordu ters çevirince sessize alma ama bu yapıda bende de çalışmıyor

mTalk'tan gönderildi
İşin ilginç yanı, bendeki modelde çalışması lazım, sanıyorum karambole geldi.

drangela61

drangela61

Üye
O zaman ilk önce şarj kablosunu kontrol ettirmen gerekiyor,
Output değeri 1 ve üzeri olan bir kablo ile şarj ettirin(Arkadaş, eş dostttan alınabilir)
zaten taktığım şarj aleti öyle bir şey ki takılıyken telefonun şarjını azaltıyor :@ hepten çileden çıktım ya yalandan yere uğraştığımız şeye bak..

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
zaten taktığım şarj aleti öyle bir şey ki takılıyken telefonun şarjını azaltıyor :@ hepten çileden çıktım ya yalandan yere uğraştığımız şeye bak..
Bu konuyla ilgili rastgele yerlerden ve rastgele insanlardan şarj aleti ya da harici şarj cihazı almamak lazım.
Öncelikle modelin önerdiği cihazlar ile müşteri önerilerini dikkate almakta büyük fayda var.
En kötüsü de binlerce lira vererek aldığımız cihazlara zarar verebildiği gibi
hayati tehlikelere de sebep olabiliyor.
3000.-TL vererek bir telefon alıyoruz, ancak kaliteli bir şarj cihazına örneğin 50.-TL yi kıymıyoruz. : )

drangela61

drangela61

Üye
Bu konuyla ilgili rastgele yerlerden ve rastgele insanlardan şarj aleti ya da harici şarj cihazı almamak lazım.
Öncelikle modelin önerdiği cihazlar ile müşteri önerilerini dikkate almakta büyük fayda var.
En kötüsü de binlerce lira vererek aldığımız cihazlara zarar verebildiği gibi
hayati tehlikelere de sebep olabiliyor.
3000.-TL vererek bir telefon alıyoruz, ancak kaliteli bir şarj cihazına örneğin 50.-TL yi kıymıyoruz. : )
haklısınız hocam aslında şarj aletim orijinaldi fakat kuzenime şarj aleti dayanmıyordu sende de kablosuz var dedi onla idare etsen bunu bana versen diye ben de daha fazla kullanmak istemiyorum zaten bu telefonu idare ederim dedim verdim de dediğim gibi kablosuzla şarj ediyordum sıkıntı da olmuyordu dün nasıl olduysa kabloyu taktım olacak ya şimdi bu duruma düştük.. bir yerden orijinal şarj aleti bulup deneyeceğim olmadı formatı basacağım ama onun da işe yarayacağından şüpheliyim çünkü internetten baktım bu sorunu yaşayan birisi daha var nsu falan işe yaramadı demiş :( fakat ben windows recovery tool ile deneyeceğim bakalım ne olacak..

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
At&T, Lumia 830 için Windows Phone 8.1 Update 2 güncellemesi yayınlamış.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
At&T, Lumia 830 için Windows Phone 8.1 Update 2 güncellemesi yayınlamış.
8.1 deki update 2 güncellemesini bu kadar geciktirmelerenin nedeni windows 10 mobile çalışması mı,
bazı kullanıcılar nerdeyse 8.1 i unutur hale geldiği halde..

drangela61

drangela61

Üye
çaktık formatı düzeldi bir şarj aleti tüm verilerimin silinmesine sebep oldu diyecek bir şey bulamıyorum :@ :@ :@

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
ODTU mezunu bir kurs hocamız vardı, bize bilgisayarda(o zamanlar cep yoktu, ya da henüz bizim ulaşabileceğimiz fiyatta değildi) backup alma, daha doğrusu verilerimizi dışarıya yedeklemeyi alışkanlık haline getirmiştir. O gün bu gündür buna hep dikkat ederim. Sizlere de öneriyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
8.1 deki update 2 güncellemesini bu kadar geciktirmelerenin nedeni windows 10 mobile çalışması mı,
bazı kullanıcılar nerdeyse 8.1 i unutur hale geldiği halde..
Windows Insider programı mobil cihazlar için ilk başladığı zamanlarda bazı cihazlara yüklenememişti. Bu cihazlar ilk olarak gdr 2 ardından da Windows 10 Mobile Insider Preview yüklenmişti. Bu güncelleme de o yüzden verilmiş olabilir.

dakamon

dakamon

Üye
Son güncellemeyle batarya performansı çok ciddi oranda iyileştirilmiş. Hiç kullanmazdım cebimde dururdu akşama yüzde 25-30 kalırdı yüzde 65 şu anda. İnşallah official güncellemesinde içine etmezler.

• Beğen
Tepkiler: cemil baba
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son güncellemeyle batarya performansı çok ciddi oranda iyileştirilmiş. Hiç kullanmazdım cebimde dururdu akşama yüzde 25-30 kalırdı yüzde 65 şu anda. İnşallah official güncellemesinde içine etmezler.

Kesinlikle mükemmel olmuş. Her yapıda daha da iyileşiyor.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Kesinlikle mükemmel olmuş. Her yapıda daha da iyileşiyor.
eskileri genel olarak yeni nesil modellere hitap ediyor gibiyidi. Onlarda nerdeyse hatasız çalışıyordu.
şimdiki yapı tümündeki hatalara odaklanarak genel düzeltme yapılmış gibi.
Görünen o ki eski yapılardan sonra oluşan eleştiri sesleri bu yapıda pek çıkmıyor.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Selam arkadaşlar telefonum lumia 820 telefonun hafıza kartında WUDOWNLOADCACHE diye bi dosya var ve içinde 100 e yakın klasör var ve çoğu da boş kimilerinde 1 uygulama gibi dosyalar var nedir bu bilgisi olan var mı 750 mb yer kaplıyor

mTalk'tan gönderildi

dakamon

dakamon

Üye
Bende 2 adet lumia telefon var biri şirket içinde diğeri kendim için. Şimdi şirketten ayrıldım şirket için kullandığım lumia 820 yı test cihazı yaptım insider sürümlerini indirmeye başladım. Normalde slow grubundaydım şarj fena gidiyordu. Ama bi de fast denim dedim yahu batarya anlamında haklarını yiyemicem baya iyi yapmışlar. Bide lumia 640 xl kullanıyorum şu an şahsi telefonum olarak onda 8.1 var. Lm 820 de bu performanstaysa 640 xl de uçar.

• Beğen
Tepkiler: cemil baba ve Sensation
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
güncellendi

Üst Alt