Yeni bir şey yok. Sadece farklı cihazlar için bilinen sorunlara odaklanmışlar.Yeni herhangi birşey var mı acaba?
Slow için yok galibaYeni bir şey yok. Sadece farklı cihazlar için bilinen sorunlara odaklanmışlar.
Ben Lumia 930 kullanıyorum. O yüzden vereceğim kullanıcı deneyimi bilgileri sizi yanıltabilir. Sonuçta Insider sürümleri her modelde farklı sorunlarla ortaya çıkabilir. En iyisi kendiniz yükleyip test etmeniz.Admin bey bilgilendirin bizi. 36dan daha kararlı bir yapı olduysa finali bekleyemeden yine insidere geçicem
1520 de yok hala.Güncelleme kontrol etmeye devam edin. Sorun çözülmüş ve yeniden dağıtılmaya başlamış.
Ben Lumia 930 kullanıyorum. O yüzden vereceğim kullanıcı deneyimi bilgileri sizi yanıltabilir. Sonuçta Insider sürümleri her modelde farklı sorunlarla ortaya çıkabilir. En iyisi kendiniz yükleyip test etmeniz.
Slow için yok sadece Fast.Slow için yok galiba
1520 de fast te yokSlow için yok sadece Fast.

Şu an bende de yok. Aşamalı olarak dağıtılıyor. Sabaha kadar herkes alır.1520 de fast te yok![]()
Güncelleme kontrol etmeye devam edin. Sorun çözülmüş ve yeniden dağıtılmaya başlamış.