Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Win 10 ile ilgili yeni haberler olsa burası ağlama duvarı değil eğlence panayırı olurdu ve biz daha mutlu ve daha güzel şeylerden bahsediyor olurduk neyse ne bende biraz ara veriyim yazmayıp sadece okuma moduna geçeyim

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01 ve suyunsesi

serinaga

serinaga

Üye
1520 de kablosuz ekranımı yansıt çalışıyor mu(video ve resim paylaşımı hariç) ben bulamadım.

Evet çalışıyor, bizzat denedim, Ayarlar/Sistem/Görüntü içerisinde en aşağıda ekranımı yansıt var ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet çalışıyor, bizzat denedim, Ayarlar/Sistem/Görüntü içerisinde en aşağıda ekranımı yansıt var ...

Evet çalışıyormuş,peki hiç otg yi deneyen oldu mu acaba o çalışıyor mu.

zaakaan

zaakaan

Üye
Şu Splitscreen'i RS ile verseler bari. Zaten şu sıra mağazaya uygulumaların geliş hızından memnunum bayağı, böyle devam ederse zaten Windows 10 kullanım oranının ciddi oranda artacak olması ile daha da hızlanacaktır. Sistemin de 8.1'de ki gibi stabilitesi sağlanıp Splitscreen, ben kullanmam ama isteyen arkadaşlar çok; OTG, ve sızan ama göremediğimiz patlayan karo olayı gelse iyi olur. Gerçi şimdi patlayan karo nasıl olacak emin değilim. Basılı tutunca karo boyutu ayarlama ekranı geliyor. Onu belki parmağı sağa doğru kaydırarak (neticede sağa doğru kaydırmada bir şey açılmıyor) düzenleme moduna geçilmesi ile ayarlayabilirler. Şunlar olursa kendi adıma yeterli görüyorum sistemi zaten. Unutmadan Display Dock 1520 ile de kullanılabilir yaparlar ise iyi olur. :D

skynet

Üye
Nazar değmesin bir kaç gündür donma takılma sorunu yaşamadım :) Ama bu seferde ara ara glance ekranı kafayı yiyor

serinaga

serinaga

Üye
Evet çalışıyormuş,peki hiç otg yi deneyen oldu mu acaba o çalışıyor mu.

Ben önceki yapılarda denemiştim ama sonuç olumsuzdu tabii, artık ne bileyim üşendim artık bu en son yapıda denemedim doğrusu :bilmm

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Şu Splitscreen'i RS ile verseler bari. Zaten şu sıra mağazaya uygulumaların geliş hızından memnunum bayağı, böyle devam ederse zaten Windows 10 kullanım oranının ciddi oranda artacak olması ile daha da hızlanacaktır. Sistemin de 8.1'de ki gibi stabilitesi sağlanıp Splitscreen, ben kullanmam ama isteyen arkadaşlar çok; OTG, ve sızan ama göremediğimiz patlayan karo olayı gelse iyi olur. Gerçi şimdi patlayan karo nasıl olacak emin değilim. Basılı tutunca karo boyutu ayarlama ekranı geliyor. Onu belki parmağı sağa doğru kaydırarak (neticede sağa doğru kaydırmada bir şey açılmıyor) düzenleme moduna geçilmesi ile ayarlayabilirler. Şunlar olursa kendi adıma yeterli görüyorum sistemi zaten. Unutmadan Display Dock 1520 ile de kullanılabilir yaparlar ise iyi olur. :D

Patlayan karolar özelliğinin benzerini 3d touch olarak geliştirip sundu apple çoktan . Artık wp ye gelse bile ilk apple yaptığı için ms nin apple dan kopyaladığını söyleyecekler .

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben önceki yapılarda denemiştim ama sonuç olumsuzdu tabii, artık ne bileyim üşendim artık bu en son yapıda denemedim doğrusu :bilmm

Kabloyu nasıl temin ettin.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
bugün pc mesajlaşma uygulamasında " yakın zamana kadar yalnızca skype ile mesaj gönderebilirsiniz" e benzer bi ifade yazdı. Şaşırdım ve sevindim sms i de yakında pcden atabilecek yani. Ali abi dun ki yazısında "oyuna katılmıyor kendi oyununu yapıyor" demişti. Cidden doğru. Pc de ve telefonda skype adına çok büyük adımlar atılıyor. Her gördüğüm arkadaşıma skype yüklemeye başladım. Tavsiye ederim sizler de yapın. Tek başıma windows 10 a yükselttiğim pc sayısı 20 yi geçti. Özellikle her kullanıcıya mağaza kullanmayı bizzat öğretiyorum. Hoşlarına da gidiyor. Bu sayede kendi mağazamızı da geliştirmiş oluyoruz. Kullanıcı sayıcı uygulama sayısıyla doğru orantılıdır. icloud , onedrive ve gmail hesaplarını outlook gibi pc ye bağlıyorum. Kişileri filan gelince mutlu oluyorlar. Herşey bizim elimizde . Bizler Microsoft un çalışanları gibi sağlam bi eğitim almış gibiyiz. ( pc ve mobil insider olarak) microsoft bizi kullandı gibi düşünebilirsiniz, doğru ama bunu biz kendi isteğimizle tercih ettik. Bu oyun böyle yapılacaksa bilmeliyiz ki Herşey bizim elimizde...

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Maxicep forumun wp ile ilgili konu ve başlıkları altında gördüğüm ve yanlış olduğunu düşündüğüm bazı tutum ve davranışlar var . İleride apple kitlesi gibi bir kitlenin oluşmasından korkuyorum . Bilinçli ve sorgulayan tüketici olarak forumda görüşlerine değer verdiğim birçok kişi ya sistemden uzaklaştı yada giderek eleştirel yapısını kaybedip durumu kabullendi . Hatta bazı üyeler microsoft'u microsoft çalışanlarından daha çok savunur halde . Forumu sürekli takip eden bir kişi olarak bir süre forumu ve sistemi uzaktan takip etme kararı aldım . Bu yorumum yöneticilerimiz tarafından uygun görülmezse silinebilir ama ben hayatın hiçbir alanında eleştirel ve sorgulayıcı olmaktan vazgeçmedim ve etrafımdaki insanları da buna göre seçtim . Hepinize iyi forumlar .

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, BomberMAn TR01, DenizhaNq ve 2 diğerleri
zaakaan

zaakaan

Üye
Patlayan karolar özelliğinin benzerini 3d touch olarak geliştirip sundu apple çoktan . Artık wp ye gelse bile ilk apple yaptığı için ms nin apple dan kopyaladığını söyleyecekler .

Gelsin de umurumda değil o kısmı, ben biliyorum kimde gördüğümü daha önce. :)

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
flash bellek, calısmadı. ancak bluetooh klavye baglamayı denedim. onceden çalışıyormuydu bilmiyorum ama şuan çalışıyor. Hatta bu mesajı onunla yazdım yazarken kelime tahminleri boyle oluyor

ben bağlamakla baya bi uğraştım. Meğerse kolaymış . Telefon bir kod veriyor. Klavye ile eşleşmek için. Her ne kadar bağlantı henüz olmamış olsa da siz o kodu klavyeden girip enter tuşuna bastığınız anda klavyeye bağlanıyor. Şuan bazı ufak hatalar var. Ekran klavyesini tamamen deaktif etmesi de sıkıntı. Geri bildirim yapıcam ama bakalım duzelecekmi...

• Beğen
Tepkiler: Sensation
erhanercan

erhanercan

Üye
Touchpad i bir arada olan bluetooth klavye bağlıyorum bende sorunsuz çalışıyor

habbuj

habbuj

Üye
Lumia 925 imin bozulmasıyla birlikte 2.5 yıllık Windows mobile maceram sona erdi. :(

Bay H

Bay H

Üye
rs1 11088 numaralı yapı test aşamasında. Ocak ayını iple çekiyoruz.

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, suyunsesi, zaakaan ve 3 diğerleri

skynet

Üye
Yeni yapılara hasret kaldık gelsin artık

skynet

Üye
Whatsapp da yazı yazmak istediğimde klavye çıkıyor ardından kaybolup tekrar çıktıktan sonra yazı yazabiliyorum bu sorunu başka yaşayan var mı ?

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01 ve dakamon
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Whatsapp da yazı yazmak istediğimde klavye çıkıyor ardından kaybolup tekrar çıktıktan sonra yazı yazabiliyorum bu sorunu başka yaşayan var mı ?
o bende ana ekrandan tüm uygulama listesine geçiş yaparken oluyor arada klavye açılıyor bir anlık sonra kapanıyor galiba sistemsel bir sıkıntı belki sıfırlama sonrası düzelir eğer siz sıfırlama yaptıysanız ve hala devam ediyorsa geri bildirim yapmak gerekli

Üst Alt