1520 de kablosuz ekranımı yansıt çalışıyor mu(video ve resim paylaşımı hariç) ben bulamadım.
Evet çalışıyormuş,peki hiç otg yi deneyen oldu mu acaba o çalışıyor mu.Evet çalışıyor, bizzat denedim, Ayarlar/Sistem/Görüntü içerisinde en aşağıda ekranımı yansıt var ...
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

Evet çalışıyormuş,peki hiç otg yi deneyen oldu mu acaba o çalışıyor mu.

Şu Splitscreen'i RS ile verseler bari. Zaten şu sıra mağazaya uygulumaların geliş hızından memnunum bayağı, böyle devam ederse zaten Windows 10 kullanım oranının ciddi oranda artacak olması ile daha da hızlanacaktır. Sistemin de 8.1'de ki gibi stabilitesi sağlanıp Splitscreen, ben kullanmam ama isteyen arkadaşlar çok; OTG, ve sızan ama göremediğimiz patlayan karo olayı gelse iyi olur. Gerçi şimdi patlayan karo nasıl olacak emin değilim. Basılı tutunca karo boyutu ayarlama ekranı geliyor. Onu belki parmağı sağa doğru kaydırarak (neticede sağa doğru kaydırmada bir şey açılmıyor) düzenleme moduna geçilmesi ile ayarlayabilirler. Şunlar olursa kendi adıma yeterli görüyorum sistemi zaten. Unutmadan Display Dock 1520 ile de kullanılabilir yaparlar ise iyi olur.![]()
Kabloyu nasıl temin ettin.Ben önceki yapılarda denemiştim ama sonuç olumsuzdu tabii, artık ne bileyim üşendim artık bu en son yapıda denemedim doğrusu
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
Patlayan karolar özelliğinin benzerini 3d touch olarak geliştirip sundu apple çoktan . Artık wp ye gelse bile ilk apple yaptığı için ms nin apple dan kopyaladığını söyleyecekler .

Yapı hakkında bir bilgi varmı.rs1 11088 numaralı yapı test aşamasında. Ocak ayını iple çekiyoruz.
ali abi ana sayfadaki yazıda yenilik olmayacağını , genel yapısal çalışmalar olduğunu yazmış.Yapı hakkında bir bilgi varmı.
o bende ana ekrandan tüm uygulama listesine geçiş yaparken oluyor arada klavye açılıyor bir anlık sonra kapanıyor galiba sistemsel bir sıkıntı belki sıfırlama sonrası düzelir eğer siz sıfırlama yaptıysanız ve hala devam ediyorsa geri bildirim yapmak gerekliWhatsapp da yazı yazmak istediğimde klavye çıkıyor ardından kaybolup tekrar çıktıktan sonra yazı yazabiliyorum bu sorunu başka yaşayan var mı ?