Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Şubatı neden bekliyorsun anlamadım ? Redstone güncellemelerine kadar başka yenilik gelmeyecek . Redstone da 2016 ortalarında dağıtılmaya başlanacak . Şubatta yayınlanacak sürüm şu an kullandığımız yapıdan birkaç küçük iyileştirme dışında farklı olmayacak . Ayrıca tüm bunları boşver 2016 yılındayız ; yeni işletim sistemini tanıtırken instagram , facebook , twitter gelecek diye övünen bir firma var ve biz o firmanın ürettiği telefonu kullanıyoruz . Bu sosyal ağlar kaç yılında mobil cihazlara girdi bir araştır .
sadece almak istediğini almışsın. Mesajınız sadece yeni özelliklerden bahsetmiyordu. Mesajınızda " sözde iosdan uygulama port edilecekti bunun için geliştiriciler teşvik edilebilirdi? youtube.com da ki atma sorunu düzeltilebilirdi? pil ömrünü geliştirebilirlerdi? kameradan bişey beklemiyorum" yazmıştınız ve bende buna cevaben daha zaman olduğunu söyledim... Ve evet hala erken...

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
sadece almak istediğini almışsın. Mesajınız sadece yeni özelliklerden bahsetmiyordu. Mesajınızda " sözde iosdan uygulama port edilecekti bunun için geliştiriciler teşvik edilebilirdi? youtube.com da ki atma sorunu düzeltilebilirdi? pil ömrünü geliştirebilirlerdi? kameradan bişey beklemiyorum" yazmıştınız ve bende buna cevaben daha zaman olduğunu söyledim... Ve evet hala erken...

Ben almak istediğimi almadım çünkü o mesajı ben yazmadım . Ama yinede cevaplayayım . 2016 yılında bir akıllı telefonla youtube'da veya herhangi bir internet sitesinde rahatça sörf yapamadığınızı düşünün . Uygulama sözü verilip , üstelik bu sözün üstünden 3 yıl geçtiğini ve birşeyin değişmediğini düşünün . 1800 tl aldığınız cihazın aynı paraya alınabilecek diğer sistem cihazları gibi kamera performansı vermesi için yine 3 - 3.5 yıl beklediğinizi düşünün . Bu süre zarfında sözlerin yerine getirilmesini beklerken elimdeki telefon artık zaten eskidi ve yenisini almak durumundayım . Şimdi söyleyin daha kaç yıl beklemem gerekiyor ? Erken derken samimi olduğunuzu düşünüyor musunuz ? Bunu size wp 8.0 ilk çıktığında koşa koşa gidip lumia alan biri olarak soruyorum . Gerçekten de erken mi ? Yoksa atı alan üsküdar'da 3.turunu mu atıyor ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: .BlueTR ve bulutsuzgece
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Ben almak istediğimi almadım çünkü o mesajı ben yazmadım . Ama yinede cevaplayayım . 2016 yılında bir akıllı telefonla youtube'da veya herhangi bir internet sitesinde rahatça sörf yapamadığınızı düşünün . Uygulama sözü verilip , üstelik bu sözün üstünden 3 yıl geçtiğini ve birşeyin değişmediğini düşünün . 1800 tl aldığınız cihazın aynı paraya alınabilecek diğer sistem cihazları gibi kamera performansı vermesi için yine 3 - 3.5 yıl beklediğinizi düşünün . Bu süre zarfında sözlerin yerine getirilmesini beklerken elimdeki telefon artık zaten eskidi ve yenisini almak durumundayım . Şimdi söyleyin daha kaç yıl beklemem gerekiyor ? Erken derken samimi olduğunuzu düşünüyor musunuz ? Bunu size wp 8.0 ilk çıktığında koşa koşa gidip lumia alan biri olarak soruyorum . Gerçekten de erken mi ? Yoksa atı alan üsküdar'da 3.turunu mu atıyor ?
yazdığım mesaja siz cevap verince biran arkadaşla karıştırdım kusura bakmayın.
açıkçası ben kimsenin o sozu verdiğini duymadım bilmiyorum size kim sız verdi? Bence cihazlarımız bi samsungun cihazlqrına göre daha az değer kaybediyor. Daha kaliteli donanıma sahip , daha uzun ömürlü ve kesinlikle daha güvenli. Ben bu yüzden tercih etmiştim. Pişman da değilim. Çunku bu cihazda bi ara whatsapp bile yoktu. Ben bunları bilerek aldım bu cihazı. Siz strateji hatası yapıp yanlışlıkla size uygun olmayan cihazı almış olabilirsiniz. Bu durumdan Microsoft'u sorumlu tutmamak gerekir bence

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Çinli firma Sunty, Windows 10 işine sağlam girmişe benziyor, 5", 7", 8" boyutlarında Windows10 Mobile yüklü cihazlar sunmuş. Çinlilerin buna girişmesi güzel bir gelişme, Androidin her alanda yer almasında Çinli firmaların etkisi çok büyük. @papakudioflu
O arkadaki kırmızılı hatun olmasa idi videoda telefona odaklancaktım ama bir türlü beceremedim. Kırmızının cazibesi mi yoksa bendeki öküzlük mü bilemedim.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
yazdığım mesaja siz cevap verince biran arkadaşla karıştırdım kusura bakmayın.
açıkçası ben kimsenin o sozu verdiğini duymadım bilmiyorum size kim sız verdi? Bence cihazlarımız bi samsungun cihazlqrına göre daha az değer kaybediyor. Daha kaliteli donanıma sahip , daha uzun ömürlü ve kesinlikle daha güvenli. Ben bu yüzden tercih etmiştim. Pişman da değilim. Çunku bu cihazda bi ara whatsapp bile yoktu. Ben bunları bilerek aldım bu cihazı. Siz strateji hatası yapıp yanlışlıkla size uygun olmayan cihazı almış olabilirsiniz. Bu durumdan Microsoft'u sorumlu tutmamak gerekir bence

Nasıl yani ? Para verip aldığım bir ürünün gidişatını beğenmediğim için üreticisini sorumlu tutmamdan daha doğal ne olabilir ki ? Sistemi geliştirecek olan ben miyim microsoft mu ? Kimi sorumlu tutmamı istersiniz ? O halde wp 8.0 a geri dönüp onu kullanmaya devam edin durumdan şikayetiniz yoksa . Ne kadar dayanabileceksiniz merak ediyorum . Ayrıca ben 1800 tl yi hesap makinesi gibi bir cihaz kullanmak için vermedim . Arkasına nokia 'yı da alan bir microsoft markasına verdim ben o parayı . Microsoft bu işi layığıyla yapar diye düşünüp verdim . Gerçekten hayal dünyasında yaşadığınızı düşünmeye başladım . Nasıl samsung cihazlara göre lumia cihazlar daha az değer kaybeder ? Lumia cihazların ikinci el piyasası berbat durumda . Aldığınız bir cihazı yarı fiyatına yakın satabiliyorsunuz . Daha kaliteli donanım demişsiniz . Buna ne desem bilemedim . Yorum yapmama bile gerek yok . Donanım konusuna çok hakim olmadığınız belli . Ya da bütün cihazlarda 1520 donanımı var zannediyorsunuz . Ki onu bile 2200 'e kakaladılar millete o da ayrı bir konu . Şimdi bakın kaç liradan satılıyor 1520 bile . Bir cihazı alıp mutlu olmanız o cihazın iyi bir cihaz olduğu anlamına gelmez . Dünya sizin etrafınızda dönmüyor . Size kim söz verdi ben öyle bir söz duymadım demişsiniz . Kusura bakmayın ama bunu ciddiye almadım sadece cevap vermek için yazmışsınız belli ki . Yoksa forumu biraz takip eden bir insanın microsoft un en iyi yaptığı işin söz vermek ve bekletmek olduğunu çok iyi bilmesi lazım . Ya biraz araştırın ve öyle tartışalım ya da konu burada kapansın . Diğer arkadaşların vaktini de almak istemem .

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, DenizhaNq, yuvanacuu ve 4 diğerleri
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Cidden microsoft çok ayıp ediyor ve bilmiyor ki karizması yok oldu bundan böyle Microsoft'tan bir şey beklemek çok yanlış. Benim tavsiyem cihazınızı en yakın zamanda satın. N808 çıkalı kaç sene oldu benim cihazdan daha kullanışlı w10 çok donuyor 8.1 ise hesap makinasından farksız. Bir şirket 4 yılda bir sistem yapamazsa ya bu şirketin geliştiricileri bi boka yaramıyor yada Microsoft bu işi ciddiye almıyor ama benim yolum bir daha Microsoft ile kesişmez yemin ederim şu cihazı aldığıma ne kadar pişmanım birde millete öneriyorduk.

braayn

braayn

Üye
Nasıl yani ? Para verip aldığım bir ürünün gidişatını beğenmediğim için üreticisini sorumlu tutmamdan daha doğal ne olabilir ki ? Sistemi geliştirecek olan ben miyim microsoft mu ? Kimi sorumlu tutmamı istersiniz ? O halde wp 8.0 a geri dönüp onu kullanmaya devam edin durumdan şikayetiniz yoksa . Ne kadar dayanabileceksiniz merak ediyorum . Ayrıca ben 1800 tl yi hesap makinesi gibi bir cihaz kullanmak için vermedim . Arkasına nokia 'yı da alan bir microsoft markasına verdim ben o parayı . Microsoft bu işi layığıyla yapar diye düşünüp verdim . Gerçekten hayal dünyasında yaşadığınızı düşünmeye başladım . Nasıl samsung cihazlara göre lumia cihazlar daha az değer kaybeder ? Lumia cihazların ikinci el piyasası berbat durumda . Aldığınız bir cihazı yarı fiyatına yakın satabiliyorsunuz . Daha kaliteli donanım demişsiniz . Buna ne desem bilemedim . Yorum yapmama bile gerek yok . Donanım konusuna çok hakim olmadığınız belli . Ya da bütün cihazlarda 1520 donanımı var zannediyorsunuz . Ki onu bile 2200 'e kakaladılar millete o da ayrı bir konu . Şimdi bakın kaç liradan satılıyor 1520 bile . Bir cihazı alıp mutlu olmanız o cihazın iyi bir cihaz olduğu anlamına gelmez . Dünya sizin etrafınızda dönmüyor . Size kim söz verdi ben öyle bir söz duymadım demişsiniz . Kusura bakmayın ama bunu ciddiye almadım sadece cevap vermek için yazmışsınız belli ki . Yoksa forumu biraz takip eden bir insanın microsoft un en iyi yaptığı işin söz vermek ve bekletmek olduğunu çok iyi bilmesi lazım . Ya biraz araştırın ve öyle tartışalım ya da konu burada kapansın . Diğer arkadaşların vaktini de almak istemem .
Adam haklı beyler dağılın diyeceğim ama dağılmayın tabi ki :)

yazdığı bir çok şeye katılıyorum benim elimdeki 1520 bile satmaya kalktığımda 650 Tl fiyat biçiyorlar yazık . 650 Tl ye note 2 var şuanda 2.el olarak .Bir kaç haftadır şarjım uzun gittiğini fark ettim sonra baktım ki cihazı çok kurcalamıyorum ki şarjı az gitmesi gayet normal whatsapp ve şirket mailleri dışında elime alıp bir muzik video ve webde dolaşmak mı hak getire soğudum cihazdan inadına bekliyorum ocak ayı içerisinde iphone 6 plus veya note 5 almayı planlıyorum daha doğrusu şirket verecek ozaman lumia 1520 öyle köşede ölsün diye bırakacağım

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye

öncelikle dediğiniz gibi bu sistemi siz 8.0 olarak kabul ederek 1800tl olarak satın aldınız.wp 8.1 ve w10 mobile ile alınan yol da ortada.

samsungun s3 , s4 gibi cihazlarının çıkış fiyatlarına ve çıkış tarihlerine bakın . Sonra aynı tarihte çıkan lumiaların çıkış tarih ve fiyatların karşılaştırın kimin daha fazla değer kaybettiğini anlarsınız.

kaliteli donanım dedim. Lafımın arkasındayum. Donanım deyince ne anlıyorsunuz ? Sadece ram ve işlemci mi ? Hayır. Kasa , ekran , dokunmatik , anakart ve hatta usb girişi hepsi donanım ve bunların hepsinde nokia\microsoft çok daha kaliteli. 500 ve 600 serisinin donanım kalitesiz kabul ediyorum. Ama diğer serilerin hepsinde nokia ve microsoft kalitesi ortada . Sadece lumia 1520 de kullanmadım. Turkiyede satılan tum lumialardan 830 hariç hepsini kullandım. 830 henuz kısmet olmadı.

microsoft bir söz vermiyor. Microsoft'a yakın dediğimiz kişiler yada forumdaki güzel kardeşlerimiz tahminlerini , beklentilerini yazıyor. Sonra siz gibi bazı arkadaşlarımız da microsoft söz verdi zannediyor. Bana resmi kaynaktan Microsoft'un verdiği ve yerine getirmediği bir sözünü gösterin ben ve diğer arkadaşlar da aydınlansın. Misal bi görsel geldi. Lumiada otg kullanıldığını gösteriyordu görsel. Herkes beklentiye girdi. Herkes beklerken Bi anda görselin 950 yada 950xl dan olduğunu anladık. Bizde hala otg yok ve dışardaki çoğu arkadaş ms bunun için soz verdi diyor...

çok şükür araştırmama hiçbir zaman ara vermedim. Ancak diğer arkadaşların vaktini almama konusunda haklısınız. Hala aklınıza twkılan bişey varsa buyurun özelden de konuşabiliriz...

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
öncelikle dediğiniz gibi bu sistemi siz 8.0 olarak kabul ederek 1800tl olarak satın aldınız.wp 8.1 ve w10 mobile ile alınan yol da ortada.

samsungun s3 , s4 gibi cihazlarının çıkış fiyatlarına ve çıkış tarihlerine bakın . Sonra aynı tarihte çıkan lumiaların çıkış tarih ve fiyatların karşılaştırın kimin daha fazla değer kaybettiğini anlarsınız.

kaliteli donanım dedim. Lafımın arkasındayum. Donanım deyince ne anlıyorsunuz ? Sadece ram ve işlemci mi ? Hayır. Kasa , ekran , dokunmatik , anakart ve hatta usb girişi hepsi donanım ve bunların hepsinde nokia\microsoft çok daha kaliteli. 500 ve 600 serisinin donanım kalitesiz kabul ediyorum. Ama diğer serilerin hepsinde nokia ve microsoft kalitesi ortada . Sadece lumia 1520 de kullanmadım. Turkiyede satılan tum lumialardan 830 hariç hepsini kullandım. 830 henuz kısmet olmadı.

microsoft bir söz vermiyor. Microsoft'a yakın dediğimiz kişiler yada forumdaki güzel kardeşlerimiz tahminlerini , beklentilerini yazıyor. Sonra siz gibi bazı arkadaşlarımız da microsoft söz verdi zannediyor. Bana resmi kaynaktan Microsoft'un verdiği ve yerine getirmediği bir sözünü gösterin ben ve diğer arkadaşlar da aydınlansın. Misal bi görsel geldi. Lumiada otg kullanıldığını gösteriyordu görsel. Herkes beklentiye girdi. Herkes beklerken Bi anda görselin 950 yada 950xl dan olduğunu anladık. Bizde hala otg yok ve dışardaki çoğu arkadaş ms bunun için soz verdi diyor...

çok şükür araştırmama hiçbir zaman ara vermedim. Ancak diğer arkadaşların vaktini almama konusunda haklısınız. Hala aklınıza twkılan bişey varsa buyurun özelden de konuşabiliriz...

Peki kardeşim haklısın .

Son düzenleme:
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Bugün bimeksde vestelin cihazlarına öylesine baktım da bizim sistemden daha iyi durumda :D. üstte ki arkadaşa aynen katılıyorum ( @ErturkSahin ). Microsoftun yaptığı dolandırıcılıktan başka bişey değil. İkinci el piyasası yok zaten. bugün bursa da lumia cihaza para veren bir iki telefoncu vardır. o da ölü fiyatı. şarj aletim kayboldu telefona şarj aleti almak bile israf geliyor artık.
@papakudioflu abi burada ilk konuları açan sensin o zamanı hatırlıyorum da kimsecikler yoktu. hatta ilk soru soranlardan biriyim. şu gidişat hakkında sen ne diyorsun.

dakamon

dakamon

Üye

Kısaca arkadaş aldıysan seve seve kullanacaksın. Eleştirmeyeceksin itiraz etmeyeceksin. Sessizce bi köşede sistemin gelişmesini bekleyeceksin. En ufak bir özelliği geldiği güncellemelere çocuklar gibi sevineceksin. Olayımız bu olmuş. 3 senedir ha gelişti ha gelişecek diye 2 lumia telefon eskittim. Gelinen yol ortada. Gidilen yola bakmayın gelinen noktaya bakın. Çok fazla sürmez 2-3 sene içinde dananın kuyruğu kopar MS mobile bölüme son verir biz PC de devam edeceğiz der.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bugün bimeksde vestelin cihazlarına öylesine baktım da bizim sistemden daha iyi durumda :D. üstte ki arkadaşa aynen katılıyorum ( @ErturkSahin ). Microsoftun yaptığı dolandırıcılıktan başka bişey değil. İkinci el piyasası yok zaten. bugün bursa da lumia cihaza para veren bir iki telefoncu vardır. o da ölü fiyatı. şarj aletim kayboldu telefona şarj aleti almak bile israf geliyor artık.
@papakudioflu abi burada ilk konuları açan sensin o zamanı hatırlıyorum da kimsecikler yoktu. hatta ilk soru soranlardan biriyim. şu gidişat hakkında sen ne diyorsun.

Microsoft neredeyse bir yıl cihaz satmamayı göze alarak hem Windows 10 Mobile güncellemesini başlattı hem de Nokia markasının izlerini silmeye çalıştı. Nokia satın alındığından bu yana Nokia'ya verilen parayı da hesaba katarsak 10 milyar dolardan fazla para harcadı. Siz inanıyor musunuz böyle bir paranın boşa harcanmış olacağına ?

Ayrıca Microsoft, son günlerde mobil cihazlar için hedef müşteri kitlesini yakın dönem için kurumsal firmalar, Windows fanları ve ulaşılabilir müşteriler olarak sıkça dile getirdi. Bu açıdan bakılınca hem Windows 10 Mobile hem de en son çıkan cihazlar kurumsal firmalar için en iyi üretkenlik sunan cihazlar olabilir. Bu durumda, firma belirlediği hedeflere doğru, doğru adımlar atıyor diyebiliriz.

Windows fanları ise akıllı telefon piyasasının genelinde çok etkili olmasa da belirli bir kitleye sahipler ve çıkan üç cihaz ve Windows 10 Mobile'ın mevcut durumundan memnunlar. Yani Microsoft cephesinde işler belirlenen strateji doğrultusunda ilerliyor. Ama bir de akıllı telefon pazarının geneline hitap etme durumu var. Burada Microsoft, mevcut durumda ios ve Android platformlarının güçlü olduğu alanda mücadele edip bocalamak ve insanların yıllardır süre gelen alışkanlıklarını kırmaya çalışmak yerine kendisinin güçlü olduğu yerden saldırıyor. Yani Microsoft oyuna dahil olmuyor, kendi oyununu kuruyor. Bu oyun tutarsa, Microsoft da Apple gibi her cihaz çıkardığında almaya hazır milyonlardan oluşan hazır bir kitle kazanmış olacak.

Aslında Lumia 950 ve Lumia 950 XL Türkiye’de beklenen fiyatlardan çıkacak olsaydı eminim "ben dahil" bir çok arkadaşımızın fikirleri çok farklı olurdu ve şu anda başka şeyleri konuşuyor olurduk.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq, kaygisiz43, sfgnrl ve 3 diğerleri
yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Arkadaş stabilite stabilite dediniz sattım 925 aldım sony xperia z3 bir an bile olsun ah vah etmedim asla keşke demedim iyikide değişmişim cihazı gram kasma donma yok uygulamalarda cabası

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan ve ArMaGeDdOn_87
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
MS "mobil alanda" donanım olarak olmasa da yazılım ve pazarlama stratejisi olarak pek çok ülkede fanlarını bile üzdü bana göre. Hatta fanlarından epey fire verdi diye düşünüyorum.
950 ve 950XL tasarım yönünden bazı eksileri olsa da donanım olarak gerçekten çok hoş cihazlar ama sistem olarak W10M'nin şu anki halinden çok daha iyisini hak ediyorlar.
Elbette MS çıktığı bu zahmetli yoldan bu tür kayıplar yüzünden dönecek değil. Ancak bu mantalite ile giderse mobilde bir şeyler başarmaya başladığında yanında buna tanıklık edecek bir kullanıcı kitlesi bulamayacak.

Umarım sistemi 2016 sonuna kadar adam ederler. Cihazlara zaten diyecek yok. Surface Phone ile daha da etkileyici olacaktır. Ancak pazarlama anlayışında kesinlikle radikal değişim şart. Şu nokiadan kalan bekletme huyu artık son bulsun. Bir cihazı veya güncellemeyi tanıtıp aylar sonra vermek nedir yaa? İnsanların hevesi kırılıyor. Bir anlamı ve heyecanı kalmıyor. Hazır değilse duyurma kardeşim! Yada hazırsa 15 gün içinde başlat süreci...

Diyecek söz çok ama neyse...
Ocak ayına kadar bir hareketlilik olur mu demiştim ama boşa çıktı.
Bu hızla giderlerse 2016 sonlarından önce ciddi bir hamle beklememek lazım.
Ekiptekiler gündelik hayatlarında Lumia kullanmaya başlarlarsa gelişme süreci biraz daha hızlanır belki...

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, suyunsesi, flutewoddy ve 3 diğerleri
csH

csH

Üye
MS "mobil alanda" donanım olarak olmasa da yazılım ve pazarlama stratejisi olarak pek çok ülkede fanlarını bile üzdü bana göre. Hatta fanlarından epey fire verdi diye düşünüyorum.
950 ve 950XL tasarım yönünden bazı eksileri olsa da donanım olarak gerçekten çok hoş cihazlar ama sistem olarak W10M'nin şu anki halinden çok daha iyisini hak ediyorlar.
Elbette MS çıktığı bu zahmetli yoldan bu tür kayıplar yüzünden dönecek değil. Ancak bu mantalite ile giderse mobilde bir şeyler başarmaya başladığında yanında buna tanıklık edecek bir kullanıcı kitlesi bulamayacak.

Umarım sistemi 2016 sonuna kadar adam ederler. Cihazlara zaten diyecek yok. Surface Phone ile daha da etkileyici olacaktır. Ancak pazarlama anlayışında kesinlikle radikal değişim şart. Şu nokiadan kalan bekletme huyu artık son bulsun. Bir cihazı veya güncellemeyi tanıtıp aylar sonra vermek nedir yaa? İnsanların hevesi kırılıyor. Bir anlamı ve heyecanı kalmıyor. Hazır değilse duyurma kardeşim! Yada hazırsa 15 gün içinde başlat süreci...

Ekiptekiler gündelik hayatlarında Lumia kullanmaya başlarlarsa gelişme süreci biraz daha hızlanır belki...
Tuğgeneral - Moderatör?

braayn

braayn

Üye

Aynen katılmakla birlikte sürekli verdiğim örneği tekrar dile getireceğim bir kilit ekranı gösterdiler üzerine hiç bir şey katmadan öylece bıraktılar .!!!! Kardeşim yapamayacaksan gösterme veya çıkartma insanların hevesini kursağında bırakma . Daha en basit kilit ekranını yapamıyorsan milyon dolarlar harcasa ne olur harcamasa ne olur elde ne var şuan tapatalkda yazı yazarken kasan 6.inclik lumia 1520 hadi iyi geceler ashabım daha fazla bozulmadan uyuyayım ..

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
TeknoSeyir'de severek takip ettiğim bir editör var Levent Pekcan. Sıkı bir Nokia ve WP kullanıcısı 2012 den beri de kullanıyor zaten. İşi yakından takip eden ve fikirlerine güvendiğim güzel bir insan. Bugün bir konuşmasında dinledim, MS'nin Windows 10 Mobile geleceğini pek parlak görmediğini hatta ve hatta 2016 sonunda MS'nin mobilden çekilebileceğini bile söyledi. Çekilmesine ben pek ihtimal vermiyorum ancak çekilmese de bugün @papakudioflu nun da dediği gibi konu büyük boyutta belki de tamamen kurumsal odaklı olabilir. Bireysel kullanıcı yerine kurumlar ve şirketlere yönelik bir mobil anlayışı gelişecek sanırım.

drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar lumialarda ekranımı yansıt uygulaması var mı akıllı televziyonlara kablosuz olarak bağlanabiliyor muyuz?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Tuğgeneral - Moderatör?

Özgür abi siteden uzaklaştı sanırım uzun zamandır da konularda göremiyoruz zaten.
Hem bu aralar pek aktif olamayacağım için hem de Windows Phone'a ara vermeye karar verdiğim için moderatörlükten kendi isteğimle ayrıldım :tebessüm:

Ama yine fırsat buldukça gelişmeleri takip etmek üzere aranızda olacağım.

Surface Phone beklentileri karşılarsa ve W10M de o zamana kadar düzene oturursa yeniden döneceğim inşallah.

Hepimiz fikirlerimizle, paylaşımlarımızla, soru ve sorunlarımızla WP&W10M'ye katkıda bulunmaya çalıştık.
Artık bundan sonrası Microsoft'a kalıyor...
Umarım mobil kısmı kısa zamanda toparlayıp beklentileri karşılayacak düzeye getirirler.

Redstone macerasında neler yaşanacak merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: csH

Üst Alt