Eee hani operatör olmadan direk verilcekti ??Vodafone Avustralya, test için final sürümünü bekliyor ve bu sürümün Ocak ayı ortalarında beklendiğini belirtiyor. Final sürüm operatörlere Ocak ayında gelirse test edilip yayınlanması Ocak sonu Şubat ortasını bulabilir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Öte yandan Microsoft, Ocak ayı ortalarında final sürümü hazır etmiş olursa aynı tarihlerde belirtilen Country Variant cihazlara dağıtımı yapılabilir.
birçok dahili uygulamada stabilite 8.1 den iyi. ama iş mağaza uygulamalarına gelince durum öyle değil. güncellenmeleri gerekiyor. sistem kendi ayarlarında uygulama geçişlerinde filan 8.1 den güzel çalışıyor. edge de ufak tefek bug lar var ama Explorer a göre benim işimi gayet iyi görüyor. hızlı sayfa görüntüleme konusunda çok iyi. veri kullanımında da bir önceki yapıya göre çok daha başarılı.Stabilite 8.1 gibi mi yoksa haylen kasma devam mı ediyor ?
Sürpriz vs unutun derim kısa vadede zerre kadar umut kalmadı bendeben windows10 a güncelleyip de hah şu çok iyi olmuş diyeceğim ya da diyebileceğim hiç bir şey yok sanki tema yüklemiş gibi bi de ilk nesil telefonlarda kasma var.bu ms ya büyük sürpriz yapacak ya da finali de 1-2 makyaj yapıp verecekler
ne olabilirdi mesela 8.1 den farklı Windows 10 da ?ben windows10 a güncelleyip de hah şu çok iyi olmuş diyeceğim ya da diyebileceğim hiç bir şey yok sanki tema yüklemiş gibi bi de ilk nesil telefonlarda kasma var.bu ms ya büyük sürpriz yapacak ya da finali de 1-2 makyaj yapıp verecekler
kilit ekranı olabilirdi? otg desteği olabilirdi? sözde iosdan uygulama port edilecekti bunun için geliştiriciler teşvik edilebilirdi? youtube.com da ki atma sorunu duzeltilebilirdi? pil ömrünü geliştirebilirlerdi? kameradan bişey beklemiyorum zaten wp 8.0dakini geri getirseler yeter daha sayayım mıne olabilirdi mesela 8.1 den farklı Windows 10 da ?
Hangi sistem için bu beklentileriniz? Windows10 mobile mı ? Eğer oyle ise daha 2 ayı olan Bi sistemi bu kadar eleştirmeyelim . 2 ayda biz 8. Yapıdan 11. Yapıya geçiş yapmıştık Ve arada dağlar kadar fark vardı. Onumuzdeki iki ayda sistemiz Daha da iyileştirileceğini umuyorum.kilit ekranı olabilirdi? otg desteği olabilirdi? sözde iosdan uygulama port edilecekti bunun için geliştiriciler teşvik edilebilirdi? youtube.com da ki atma sorunu duzeltilebilirdi? pil ömrünü geliştirebilirlerdi? kameradan bişey beklemiyorum zaten wp 8.0dakini geri getirseler yeter daha sayayım mı
Hangi sistem için bu beklentileriniz? Windows10 mobile mı ? Eğer oyle ise daha 2 ayı olan Bi sistemi bu kadar eleştirmeyelim . 2 ayda biz 8. Yapıdan 11. Yapıya geçiş yapmıştık Ve arada dağlar kadar fark vardı. Onumuzdeki iki ayda sistemiz Daha da iyileştirileceğini umuyorum.
şubattan beri bekliyoruz. 10 ay olmuş. 1-2 ay kalmış. Az daha sabır
tam surum gelsin. isteyen istediğini yazsın hem windows 10 mobile hemde microsoft hakkında. Ama henüz çıkmamış bi sistemi şu aşamada eleştirmek bence hala yanlış. Şuanlık sadece 15. Yapı hakkında tartışırsak tüm insider için bence daha sağlıklı olacaktır...
Lumia 1520 de mi bu halde.2 gündür telefonumdan hangi uygulamayı açsam atıyor ve yeniden yükleniyor yazısı çok gelmeye başladı telefonu sıfırlayacağım muhtemelen düzelecek ama neden böyle oldu anlamadım telefondan soğuttu beni yemin olsun verecekleri finalle redstoneye yerin dibine girsin.

Sıfırladım düzeldiLumia 1520 de mi bu halde.
Kardeş sen hayırdırMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çinli firma Sunty, Windows 10 işine sağlam girmişe benziyor, 5", 7", 8" boyutlarında Windows10 Mobile yüklü cihazlar sunmuş. Çinlilerin buna girişmesi güzel bir gelişme, Androidin her alanda yer almasında Çinli firmaların etkisi çok büyük. @papakudioflu