Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

atakanakata

atakanakata

Üye
Windows10 mobile 8.1 e tema giydirilmiş gibi şuan için. evrensel uygulamalar da tutmazsa Windows mobilde yine yerinde sayacak gibi görünüyor. tek umut evrensel uygulamaların yaygınlaşması.

• Beğen
Tepkiler: enessrsy, dark_13 ve Dexter Morgan

skynet

Üye
Bu ay başka yapı gelecek mi ?

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama yine de paylaşmak istedim. Bugün sipariş verdiğim Miracast Dongle geldi ve Lumia 1520 ile ilk denememi yaptım, ekranımı yansıt özelliği ile çabuk ve çok kolay bir şekilde evdeki LED tv.'ye bağlandım, gayet iyi çalışıyor, sadece yüksek çözünürlüklü videolarda arada bir kesinti yapıyor, onun dışında çok iyi ...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: YkPkY ve Esendağlı
serinaga

serinaga

Üye
Yani demem o ki benim L1520 Continuum'a hazır, şimdi sıra Ms'de :) Ters köşe yapmaz ise :kop2:

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

@ErenMETE

@ErenMETE

Üye
Stabilite 8.1 gibi mi yoksa haylen kasma devam mı ediyor ?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Biz isyan ediyorduk bize kızıyordunuz. Bakın şimdi adminlerde Microsoft'a saymaya başladılar.

Kahin gibi adamım mübarek :)

• Beğen
Tepkiler: dakamon
versino2

versino2

Üye
Vodafone Avustralya, test için final sürümünü bekliyor ve bu sürümün Ocak ayı ortalarında beklendiğini belirtiyor. Final sürüm operatörlere Ocak ayında gelirse test edilip yayınlanması Ocak sonu Şubat ortasını bulabilir.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Öte yandan Microsoft, Ocak ayı ortalarında final sürümü hazır etmiş olursa aynı tarihlerde belirtilen Country Variant cihazlara dağıtımı yapılabilir.
Eee hani operatör olmadan direk verilcekti ??

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Stabilite 8.1 gibi mi yoksa haylen kasma devam mı ediyor ?
birçok dahili uygulamada stabilite 8.1 den iyi. ama iş mağaza uygulamalarına gelince durum öyle değil. güncellenmeleri gerekiyor. sistem kendi ayarlarında uygulama geçişlerinde filan 8.1 den güzel çalışıyor. edge de ufak tefek bug lar var ama Explorer a göre benim işimi gayet iyi görüyor. hızlı sayfa görüntüleme konusunda çok iyi. veri kullanımında da bir önceki yapıya göre çok daha başarılı.
en çok beğendiğim nokta batarya performansı. tabii ben kendi cihazım için konuşuyorum. benim cihaz da servisten değişim cihazı. varyantı filan farklı olan cihazlara yada diğer modeller hakkında çok bilgiye sahip değilim. yalnızca 640xl da da durumun neredeyse benimki kadar iyi olduğunu söyleyebilirim...

ersncak42

Üye
ben windows10 a güncelleyip de hah şu çok iyi olmuş diyeceğim ya da diyebileceğim hiç bir şey yok sanki tema yüklemiş gibi bi de ilk nesil telefonlarda kasma var.bu ms ya büyük sürpriz yapacak ya da finali de 1-2 makyaj yapıp verecekler

braayn

braayn

Üye
ben windows10 a güncelleyip de hah şu çok iyi olmuş diyeceğim ya da diyebileceğim hiç bir şey yok sanki tema yüklemiş gibi bi de ilk nesil telefonlarda kasma var.bu ms ya büyük sürpriz yapacak ya da finali de 1-2 makyaj yapıp verecekler
Sürpriz vs unutun derim kısa vadede zerre kadar umut kalmadı bende

bayon

Üye
ne olabilirdi mesela 8.1 den farklı Windows 10 da ?

ersncak42

Üye
ne olabilirdi mesela 8.1 den farklı Windows 10 da ?
kilit ekranı olabilirdi? otg desteği olabilirdi? sözde iosdan uygulama port edilecekti bunun için geliştiriciler teşvik edilebilirdi? youtube.com da ki atma sorunu duzeltilebilirdi? pil ömrünü geliştirebilirlerdi? kameradan bişey beklemiyorum zaten wp 8.0dakini geri getirseler yeter daha sayayım mı

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
kilit ekranı olabilirdi? otg desteği olabilirdi? sözde iosdan uygulama port edilecekti bunun için geliştiriciler teşvik edilebilirdi? youtube.com da ki atma sorunu duzeltilebilirdi? pil ömrünü geliştirebilirlerdi? kameradan bişey beklemiyorum zaten wp 8.0dakini geri getirseler yeter daha sayayım mı
Hangi sistem için bu beklentileriniz? Windows10 mobile mı ? Eğer oyle ise daha 2 ayı olan Bi sistemi bu kadar eleştirmeyelim . 2 ayda biz 8. Yapıdan 11. Yapıya geçiş yapmıştık Ve arada dağlar kadar fark vardı. Onumuzdeki iki ayda sistemiz Daha da iyileştirileceğini umuyorum.

şubattan beri bekliyoruz. 10 ay olmuş. 1-2 ay kalmış. Az daha sabır
tam surum gelsin. isteyen istediğini yazsın hem windows 10 mobile hemde microsoft hakkında. Ama henüz çıkmamış bi sistemi şu aşamada eleştirmek bence hala yanlış. Şuanlık sadece 15. Yapı hakkında tartışırsak tüm insider için bence daha sağlıklı olacaktır...

• Beğen
Tepkiler: trepcan
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Hangi sistem için bu beklentileriniz? Windows10 mobile mı ? Eğer oyle ise daha 2 ayı olan Bi sistemi bu kadar eleştirmeyelim . 2 ayda biz 8. Yapıdan 11. Yapıya geçiş yapmıştık Ve arada dağlar kadar fark vardı. Onumuzdeki iki ayda sistemiz Daha da iyileştirileceğini umuyorum.

şubattan beri bekliyoruz. 10 ay olmuş. 1-2 ay kalmış. Az daha sabır
tam surum gelsin. isteyen istediğini yazsın hem windows 10 mobile hemde microsoft hakkında. Ama henüz çıkmamış bi sistemi şu aşamada eleştirmek bence hala yanlış. Şuanlık sadece 15. Yapı hakkında tartışırsak tüm insider için bence daha sağlıklı olacaktır...

Şubatı neden bekliyorsun anlamadım ? Redstone güncellemelerine kadar başka yenilik gelmeyecek . Redstone da 2016 ortalarında dağıtılmaya başlanacak . Şubatta yayınlanacak sürüm şu an kullandığımız yapıdan birkaç küçük iyileştirme dışında farklı olmayacak . Ayrıca tüm bunları boşver 2016 yılındayız ; yeni işletim sistemini tanıtırken instagram , facebook , twitter gelecek diye övünen bir firma var ve biz o firmanın ürettiği telefonu kullanıyoruz . Bu sosyal ağlar kaç yılında mobil cihazlara girdi bir araştır .

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87 ve enessrsy
braayn

braayn

Üye
2 gündür telefonumdan hangi uygulamayı açsam atıyor ve yeniden yükleniyor yazısı çok gelmeye başladı telefonu sıfırlayacağım muhtemelen düzelecek ama neden böyle oldu anlamadım telefondan soğuttu beni yemin olsun verecekleri finalle redstoneye yerin dibine girsin.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
2 gündür telefonumdan hangi uygulamayı açsam atıyor ve yeniden yükleniyor yazısı çok gelmeye başladı telefonu sıfırlayacağım muhtemelen düzelecek ama neden böyle oldu anlamadım telefondan soğuttu beni yemin olsun verecekleri finalle redstoneye yerin dibine girsin.
Lumia 1520 de mi bu halde.

enessrsy

enessrsy

Üye
Arkadaşlar 950 ve 950XL tanıtımında konuşan Microsoft Türkiye sorumlusu hanımefendinin röportajını izlediniz mi? Şurada bizim konuştuklarımızın haricinde gram bilgisi yok. Ne söylemesi gerektiğini ezberleyip çıkmış ve sorulara verdiği cevaplar gülünç seviyede. Yani şu forumdan biri çıksa eminim çok daha sağlam bilgi verebilirdi. Bu arada Cortana hakkında yakın gelecekte gelmeyeceğini söyledi ve Microsoft Türkiye'de (eskiden Nokia'nın olduğu gibi) mağaza açmayı düşünüyor mu sorusuna da bilgim yok şeklinde cevap verdi :)

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Çinli firma Sunty, Windows 10 işine sağlam girmişe benziyor, 5", 7", 8" boyutlarında Windows10 Mobile yüklü cihazlar sunmuş. Çinlilerin buna girişmesi güzel bir gelişme, Androidin her alanda yer almasında Çinli firmaların etkisi çok büyük. @papakudioflu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: KırmızıBeyaz60

Üst Alt