Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

oguone

Üye
Arkadaş bu nedir ya microsoft solitaire collection wp 8.1 Türkçe dil de kullanamıyorum w10m de türkçe kullanılıyor

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Teşekkürler :D Zaten ms Uygulamaları kurulu gekiyor samsung anlaşması sayesinde ve word, exel, powerpoint w10m de ücreti olmasına rağmen bu telefonda ücretsiz :D Hemen aktif edeyim :ehe
Windows 10 mobile dahil hiçbir mobil platformda ücretli değil.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
İnternet yokken office belgelerini düzenleyemiyorum ben :D. Androiddeki office uygulamaları, outlook ve skype uygulamaları çok daha kaliteli. Dün 8.1e döndüm telefon rahatladı resmen. Pil konusunda özellikle gün boyunca dayanmasına alışık değilim sürekli elim pil tasarrufuna gidiyor.

braayn

braayn

Üye
Daha txt. Dosyalarını açamıyoruz MS'nin yatacak yer yok ....

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Daha txt. Dosyalarını açamıyoruz MS'nin yatacak yer yok ....
.txt yi açan uygulama var mağazada bu uygualma wp 8.1 birde bile vardı ismini şuan unuttum çok lazımsa bulurum paylaşırım

• Beğen
Tepkiler: braayn
volumezoom

volumezoom

Üye
.txt yi açan uygulama var mağazada bu uygualma wp 8.1 birde bile vardı ismini şuan unuttum çok lazımsa bulurum paylaşırım

NotepadX

mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve braayn
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aksesuarlar güncellendi.

onursarii

Üye
Bir liste de ben paylaşayım.

First Batch
Lumia 1520
Lumia 830
Lumia 930
Lumia 950
Lumia 950 XL
Lumia 640 variants
HTC One M8 for Windows

Second Batch
Lumia 1020
Lumia 1320
Lumia 520
Lumia 525
Lumia 526
Lumia 620
Lumia 625
Lumia 630 variants
Lumia 720
Lumia 820
Lumia 822
Lumia 920
Lumia 925
Lumia 928
Lumia ICON

Third Batch
Lumia 635
Lumia 636
Lumia 638
Lumia 730 Dual SIM
Lumia 735
Lumia 430
Lumia 435 Variants
Lumia 532 Variants
Lumia 535 Variants
Lumia 540

Bu arada güncellemeyi yüklemek için galiba wpapp adında bir uygulamayı telefona kurmak gerekecek. Fakat şu anda uygulamanın bağlantısı paylaşılmadı.

Bu liste güncellemelerin sırası mı? yani 735 ciddi ciddi en son sırada mı?

volumezoom

volumezoom

Üye
Bu liste güncellemelerin sırası mı? yani 735 ciddi ciddi en son sırada mı?

Bu liste ne kadar gerçekçi bilemiyorum ancak bildiğim kadarıyla lumia 928, 930 ve icon aynı donanıma sahip cihazlar ama listeye göre farklı zamanlarda güncelleme alacaklar gibi görünüyor, bu pek olası değil gibi. Yinede bekleyip görecez, şimdilik insider fena gitmiyor.

mTalk'tan gönderildi

efeler12

efeler12

Üye
Abi benim 525 De satın alın diyordu office uygulamaları w10 da ve belgeyi değiştiremiyordum sadece açabiliyordum :|
görüntülemede sıkıntı yok düzenlemede üyelik istiyor. ben zamanında üniversite kampanyasıyla almıştım 100 tl 4 yıl isterseniz siz de bir araştırın
Edit: of şimdi 229 olmuş

serinaga

serinaga

Üye
Hiç farketmez, eğer Office belgelerinde düzenleme için mobil platformda üyelik isterse hiç şaşırmam, çünkü Microsoft bir yazılım tüccarı, telefon satma yerine yazılım ve uygulama satmayı ön planda tutuyor, bu nedenle Lumia serilerinin de sonu çok uzak değildir diye düşünüyorum. Sonuç yanlış strateji ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve DenizhaNq
enessrsy

enessrsy

Üye
Groove Music ve Fotoğraflar sapıttı bende iyice. Müzik açılana kadar 30 saniye bekliyorum, tuş kilidine geçince uygulama kendiliğinden kapanıyor. Fotoğraflarda da aynı şekilde birini açıp geri dönünce atıyor ana ekrana.

Edit 11:36 An itibarıyle 6tag ve Whatsapp'ta da atmalar başladı. Yeniden başlattıktan sonra şu an problem yok gibi ama bakalım..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Abi benim 525 De satın alın diyordu office uygulamaları w10 da ve belgeyi değiştiremiyordum sadece açabiliyordum :|
görüntülemede sıkıntı yok düzenlemede üyelik istiyor. ben zamanında üniversite kampanyasıyla almıştım 100 tl 4 yıl isterseniz siz de bir araştırın
Edit: of şimdi 229 olmuş
Ben son yapılarda (1520) ofis hiç kullanmadım, denk gelmedi ama en son kullandığımda bazı ek özellikler dışında(power pointte ekstradan slayt şablonları vs.) düzenleme vb. herşeyi yapıyordum. Şaşırdım açıkçası.

Ekleme: 8.1de ücretsiz olup windows 10da ücretli olmaz çok buyuk ihtimalle, küçük bir hatadır o düzeltilir(inşallah böyledir yani :) )

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Vodafone Avustralya, test için final sürümünü bekliyor ve bu sürümün Ocak ayı ortalarında beklendiğini belirtiyor. Final sürüm operatörlere Ocak ayında gelirse test edilip yayınlanması Ocak sonu Şubat ortasını bulabilir.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Öte yandan Microsoft, Ocak ayı ortalarında final sürümü hazır etmiş olursa aynı tarihlerde belirtilen Country Variant cihazlara dağıtımı yapılabilir.

Ekli dosyalar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Vodafone Avustralya, test için final sürümünü bekliyor ve bu sürümün Ocak ayı ortalarında beklendiğini belirtiyor. Final sürüm operatörlere Ocak ayında gelirse test edilip yayınlanması Ocak sonu Şubat ortasını bulabilir.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Öte yandan Microsoft, Ocak ayı ortalarında final sürümü hazır etmiş olursa aynı tarihlerde belirtilen Country Variant cihazlara dağıtımı yapılabilir.

Akşam Sertaç da "Ocak ayından itibaren" Türkiye'de bölüm bölüm yayınlamaya başlayacaklarını söyledi.

• Beğen
Tepkiler: trepcan
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Bunlar birşey karıştırıyor ama hadi hayırlısı gelecek sistem ya çok güzel olacak yada millet telefonları fırlatıp kurtulacak. Ne umutlarla aldım telefonu Microsoft dedik dev dedik ama cacık çıktı

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bunlar birşey karıştırıyor ama hadi hayırlısı gelecek sistem ya çok güzel olacak yada millet telefonları fırlatıp kurtulacak. Ne umutlarla aldım telefonu Microsoft dedik dev dedik ama cacık çıktı
Hala güzel olmasını mı bekliyorsun?

• Beğen
Tepkiler: ersncak42 ve ArMaGeDdOn_87
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
  • Beğen
Tepkiler: dark_13 ve kimbilir_01

Üst Alt