Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sonunu okumayınca böyle oluyormuş :ehe
Daha önce başka ülke variantı flashlamıştım ama operatör hiç denememiştim acaba güncelleme çıkınca orange variantlı yazılım flashlasam sim açısından sorun olurmu?
Avrupa varyantlarda pek sorun çıkmaz. Genel olarak şebeke alt yapılarımız tam uyumlu.
Unlock gerekmiyor sanırım?
İtalya ve İngiltere-İrlanda romu yüklemiştim daha önce ama ikisi de country varianttı.
Unlocked derken sim kilidini bahsediyorsan onun romla ilgisi yok.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Avrupa varyantlarda pek sorun çıkmaz. Genel olarak şebeke alt yapılarımız tam uyumlu.

Unlocked derken sim kilidini bahsediyorsan onun romla ilgisi yok.
Evet sim kilidinden bahsediyorum. Simi görmedi geri tr romu flashla başka ülkeye cv olarak gelmesini bekle vs. ile uğraşmak istemiyorum.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
bahsedildimi bilmiyorum ama bugün facebook messenger dan gelen mesajı bildirim menüsünden cevapladım. :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Şebeke derken mesela vodafone Avrupa'da kullanılıyor.Vodafone'un dağıttığı herhangi bir romu bizim kurmamız gibi mi?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bugün bunu [f] üzerinden Wp kullanıcısı bir gruptan Kardeşim pm'den yolladı..
@papakudioflu @Sensation @bulutsuzgece @Bay H @Esendağlı @Aybin.Kilic

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Esendağlı

tanyyy

Üye
beyler wifi'i konuma göre otomatik açma yok mu? 8.1'de vardı galiba?

Tacettinn

Tacettinn

Üye
F klavye ile ilgili bir gelişme varmı ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bugün bunu [f] üzerinden Wp kullanıcısı bir gruptan Kardeşim pm'den yolladı..
@papakudioflu @Sensation @bulutsuzgece @Bay H @Esendağlı @Aybin.Kilic

Microsoft Türkiye’nin "yetkili satış departmanı" diye bir operasyonu yok. Ama bilginin doğruluğunu sorarsanız tüm dünyada bu hafta içinde yayınlanmaya başlayacağı belirtiliyor. Ayrıca güncelleme operatörler, bölge ve ülke müdürlüklerinden bağımsız bir şekilde Microsoft tarafından genel merkezden aynı anda dağıtılacak.

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şebeke derken mesela vodafone Avrupa'da kullanılıyor.Vodafone'un dağıttığı herhangi bir romu bizim kurmamız gibi mi?
Evet :oke: özellikle uzak doğu ülkelerinden Çin, Japonya, Güney Kore, Tayvan, Vietnam gibi ülkelerin romları bizim cihazlarımızda şebeke ve şarj sorunu çıkartır. Bu sorunlar cihazı reset döngüsüne girmesine ana karta zarar vermesine neden olabilecek sorunlardır.

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Sistemi şöyle yavaş, böyle sıkıntılı dediğimiz Android bile Split Screen özelliğini verecek kullanıcılarına.Hemde yavaşlığına ve sıkıntılarına rağmen.İOS'u zaten koymuyorum bu kategoriye.Çoktan kullanmaya başladılar adamlar.Biz ise hala OTG ne zaman gelecek, kilit ekranı ne zaman değişecek, retrica ne zaman gelecek (kullanmıyorum ama eksik eksiktir) diye bekleyelim.Yok arkadaş bu böyle olmayacak.İlk Redstone güncellemesine kadar daha sabredeceğim (En fazla Ocak sonu) Eğer ki yine bir gelişme göremezsem Androide geçeceğim kesin kararım.Ama yine de 830'u satmayacağım.Deneme tahtası niyetine kullanırım.Sistemin düzeldiğine, geliştiğine şahit olabilirsem belki ikna olup 950xl almayı düşünebilirim.Kim bilir belki Surface Phone alırız. @bulutsuzgece sen ne diyorsun bu konuya?Ocakta alıyormuyuz birer tane G4 :D

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Sistemi şöyle yavaş, böyle sıkıntılı dediğimiz Android bile Split Screen özelliğini verecek kullanıcılarına.Hemde yavaşlığına ve sıkıntılarına rağmen.İOS'u zaten koymuyorum bu kategoriye.Çoktan kullanmaya başladılar adamlar.Biz ise hala OTG ne zaman gelecek, kilit ekranı ne zaman değişecek, retrica ne zaman gelecek (kullanmıyorum ama eksik eksiktir) diye bekleyelim.Yok arkadaş bu böyle olmayacak.İlk Redstone güncellemesine kadar daha sabredeceğim (En fazla Ocak sonu) Eğer ki yine bir gelişme göremezsem Androide geçeceğim kesin kararım.Ama yine de 830'u satmayacağım.Deneme tahtası niyetine kullanırım.Sistemin düzeldiğine, geliştiğine şahit olabilirsem belki ikna olup 950xl almayı düşünebilirim.Kim bilir belki Surface Phone alırız. @bulutsuzgece sen ne diyorsun bu konuya?Ocakta alıyormuyuz birer tane G4 :D
İos hangi telefonunda split screen ozellgini verdi? Lg telefonlar icin konusursam da androiddeki split screen cok kisitli. Sonylerde yok diye biliyorum.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Sprint miprint istemiyorum şu ufak ama can sıkıcı şeyleri çözsünler, yamalı yerleri tam win10 görünümüne getirsinler, ekstraları sonra konuşuruz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bugün içinde muhtemelen güncelleme gelecek olan uygulamalar:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bir ara bu şekilde gözüktüğünden HAREKET VERİSİ isimli uygulamayı silmiştim..(Güncelleme hatası veriyordu)
Şimdiye kadar yüklemenin bir yolunu bulamadım..
Bir de 640 XL de eskiden çalışan "ters çevirince gelen zil sesi" sessizleşiyordu, şimdi tepki vermiyor...

skynet

Üye
Bu aralar yine telefon sık sık donmaya başladı

cadde19

cadde19

Üye
Nerden bulaştım bilmiyorum lanet olsun ya.
Aof soru uygulaması bile yok arkadaşların telefonundan yaptım adamlar dalga geçti benimle. :(

• Beğen
Tepkiler: remzi33, braayn ve bozkirdangelen
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Lumia 950 de USB den OTG takmanın yanında harici mikrofonda takılabiliyormuş.

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, Esendağlı ve sahte_suhte
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Çok büyük özellik verecekmiş.Hep beraber alkışlıyoruz MS'i :alkis Mikrofonlu kulaklık takınca harici mikrofon takmış oluyorsunuz zaten :blush:

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin
4MaGuS

4MaGuS

Üye
ona usb den ekstıra kamerada takılır bir defa otg geldiyse hepsi geliyor, ayrıca iki telefonu bir birine bağlayıp diğerinin hafızasını görede biliyorsunuz bir sürü şey var, usb den yazıcı çalıştırma falanda herşey gelecekte tüm modellere bir gelse iyi olacak

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile güncellemesi bazı Lumia 640 ve Lumia 640 XL cihazlar için yayınlanmış. İtalya'da ise TIM adlı operatörün de Windows 10 Mobile güncellemesini başlattığı belirtiliyor. Haberler teyit edilince konu açılacak.

@Sensation @bulutsuzgece

Düzeltme: Windows 10 Mobile güncellemesi Lumia 640 LTE RM-1072 modeline verilmiş. Dual sim versiyonu Lumia 640 XL için henüz bir güncelleme yok.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Üst Alt