Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
Windows 10 Mobile güncellemesi henüz yayınlanmaya başlamadı fakat resmi dökümanlardan sızdırılan bilgilere göre ilk Windows 10 pc/Mobile sürümü 1602 versiyon numarasına sahip olacak ve bu da güncellemenin Şubat ayında yayınlanacağını gösteriyor.

Sanırım 2017 en azından stabilite açısından kullanıcıları kaçırmak için iyi bir tarih :ehe

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Windows 10 Mobile güncellemesi henüz yayınlanmaya başlamadı fakat resmi dökümanlardan sızdırılan bilgilere göre ilk Windows 10 pc/Mobile sürümü 1602 versiyon numarasına sahip olacak ve bu da güncellemenin Şubat ayında yayınlanacağını gösteriyor.

yeni nesil cihazlara aralıkta gelme olayı yattı mı yani ?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Gelde sövme bi şirket 4 senedir sağlam bi sşstem yapamaz mı ya şubat diyo. 3 platformu birleştirmek msnin 5 ayını aldıysa bi boku yedik beyler. Lets go İos :)

skynet

Üye
Neyse ki öz izleme var

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Şimdi aralıkta final güncellemesi yokmu

mTalk'tan gönderildi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İlk fazdaki cihaz olayı ne oldu şimdi 735 li liste olan? Şubatta mı alıcak onlarda kafam karıştı abi?
Herhangi bir değişiklik yok. Bu ay dağıtılmaya başlanacak.

Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 635 (1 GB RAM), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830 ve Lumia 930.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve hayaleturk
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar yukarıda verdiğim bilgi Windows 10 Mobile Redstone güncellemesi içindi:ehe

• Beğen
Tepkiler: kamil5028347 ve hayaleturk
dakamon

dakamon

Üye
Kesin ayın sonuna doğru verir bunlar. Dua edelim de yetiştirmek için ufak tefek hatalı bir güncelleme vermiş olmasınlar.

• Beğen
Tepkiler: hayaleturk

conquer_or

Üye
Valla bu Ms kısa süre içinde o kadar çok değişikliğe gidiyo ki gündemini yakalamak gerçekten çok zor. Ne yalan söyliyeyim ben de okulda aynı Ms gibi oldum sürekli bi değişiklik sürekli yeni yeni atraksiyonlar. Körle yatan şaşı kalkar oldum galiba :D

• Beğen
Tepkiler: hayaleturk
.BlueTR

.BlueTR

Üye

Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 635 (1 GB RAM), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830 ve Lumia 930.

The first one will go out starting on December 14. This wave includes the , , , , and . Unfortunately the second wave will come much later, starting on February 1, 2016. This will bring Windows 10 to the , , , , , , , , , and .

Bu yalan sanırım?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Listelerin hiçbirinde 1520 yok hayırdır,bize verilmeyecek mi☺

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

The first one will go out starting on December 14. This wave includes the , , , , and . Unfortunately the second wave will come much later, starting on February 1, 2016. This will bring Windows 10 to the , , , , , , , , , and .

Bu yalan sanırım?
Yalan değil Orange Polonya operatöründen sızdırılan güncelleme takvimi o.
Listelerin hiçbirinde 1520 yok hayırdır,bize verilmeyecek mi☺
Listelerde Lumia 1520'nin olmamasının nedeni bu cihazın Polonya'da unlocked yani sim kilitsiz olarak satılması. Bu nedenle direk olarak Microsoft tarafından güncelleme alacak.

• Beğen
Tepkiler: serinaga, Esendağlı ve sahte_suhte
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye

Bize yok işte abi bize yok en aşağı 2050

skynet

Üye
Hangi ülkeye gelirse direk oraya uçarım beklemem

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Yalan değil Orange Polonya operatöründen sızdırılan güncelleme takvimi o.

Listelerde Lumia 1520'nin olmamasının nedeni bu cihazın Polonya'da unlocked yani sim kilitsiz olarak satılması. Bu nedenle direk olarak Microsoft tarafından güncelleme alacak.
Sonunu okumayınca böyle oluyormuş :ehe
Daha önce başka ülke variantı flashlamıştım ama operatör hiç denememiştim acaba güncelleme çıkınca orange variantlı yazılım flashlasam sim açısından sorun olurmu?

afwerker

afwerker

Üye
Daha önce başka ülke variantı flashlamıştım ama operatör hiç denememiştim acaba güncelleme çıkınca orange variantlı yazılım flashlasam sim açısından sorun olurmu?
Ben yüklemiştim orange romunu pek sıkıntı yaşamadım simle ilgili

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Avrupa varyantlarda pek sorun çıkmaz. Genel olarak şebeke alt yapılarımız tam uyumlu.

Üst Alt