Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Facebook Beta da güncellendi. Sürüm numarası değişmedi.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Arkadaşlar L920 güncelleme yaparken şarzım bitti %65 falandı. Şimdi telefonda çarklar ve hemen ardından mutsuz yüz ifadesi çıkıyor. Yapabileceğim bir şey var mı? Yoksa servise mi götürmeliyim.
Dostum anladığım kadarıyla uzun zamandır kullandığın 8.1'i sıfırlamadan yeni yapıyı kurmaya çalışmışsın.biraz geç oldu ama bunun birkaç çözüm yolu var.bunlardan birini @bozkirdangelen yazmış sağolsun.ikinci yöntem ise şu şekilde:Üzgün surat çıktıktan sonra ekran siyahlaştığı anda ses kısma tuşuna basılı tut.biraz bekle ve telefonun açılmadığından emin ol.nokia yazısı gelmeyecek.elini ses kısma tuşundan kaldırmadan cihazı şarja tak.ekranda ünlem işareti çıkacak.ünlemi görünce sırasıyla şu tuşlara bas.Ses açma - Ses kısma - Güç - Ses kısma
Son yöntem olarakta Windows Device Recovery Tool ile 8.1'e geri dönmektir.telefonu pc'ye bağladıktan sonra 'Telefonum Algılanmadı' seçeneğine tıkla pc'de.sonra yönergeleri izle.senden ses kısma ve güç tuşuna titreşimi hissedene kadar baslı tutmanı ister.sonra NOKIA yazısı ekranda sabit kalır.o sırada telefonun için uygun 8.1'i indirmeye başlar.eğer dosyalar elinde mevcutsa gerekli yola atarsın.WDRT'yi yeniden başlatıp indirmeyi bekleme ile uğraşmazsın.indirme işlemi bittikten sonra 8.1'e geri dönmüş olacaksın.bundan sonrra sorunsuz bir şekilde yeni win10m 14. yapıyı yükleyebilirsin.kolay gelsin
Hekeste olduğu gibi bende de bi sorun var.14. yapıyı kurduktan sonra 4-5 defa SIM Hatası aldım.durduk yere telefon cebimdeyken şebeke bağlantısı kesiliyor.kapatıp açınca düzeliyor.daha önce hiç olmamıştı.böyle birşey yaşayan varmı aranızda.yoksa sim kart mı bozuldu acaba

skynet

Üye
Posta ve takvim güncellendi

habbuj

habbuj

Üye
Şahsen değecek pek bir şey görmediğim için son Yapı'ya geçmedim.

Bu konuda korkulacak hiçbir şey yok ki :tebessüm:
İstersen Ayarlar > Yedekleme kısmından Mesajları yedekle'yi aktif edip yedekleyebilirsin yada Microsoft contacts+message backup adlı bir uygulama çıkardı. Onu kurup yedekleme de yapabilirsin. Ayrıca normal Yedekleme'yi yaparsan verilerin silinmez.
Link:

Arkadaşım Şu konunun sahibine gecenin bir vakti uykumdan olup şu satırları yazıp yardımcı olmaya çalışıp arkadaşın görmezden gelip daha sonra da üstüne şu hakareti! yediğim konuya yazdığım yazıya göz atarsan sevinirim.

Yazımı alıntıladım;
Kardeşim önerdiğin uygulama çok İyi ama L925 de SD card desteği olmadığı için kullanılamıyor.. Ayrıca normal yedekleme yaptığımda outlook hesabıma mı yedekleme yapıyor ? Yani telefonu sıfırlasam bile yedeği tekrar yükleyebilirim değil mi ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Kardeşim önerdiğin uygulama çok İyi ama L925 de SD card desteği olmadığı için kullanılamıyor.. Ayrıca normal yedekleme yaptığımda outlook hesabıma mı yedekleme yapıyor ? Yani telefonu sıfırlasam bile yedeği tekrar yükleyebilirim değil mi ?
Windows platformlarında yedekler Microsoft hesabınızın kayıtlı olduğu Onedrive depolama alanına kaydedilir. Telefonu sıfırlasanız da silinmez. Hatta isterseniz aynı yedeği farklı bir Windows telefona da kurabilirsiniz.

volumezoom

volumezoom

Üye

Yedekleme uygulaması ilk çıktığı zamanlarda sd kart istiyordu, şuan istediğiniz klasöre yedek alabilirsiniz.

mTalk'tan gönderildi

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Aynı sıkıntı benim başıma geldi 525 de. Ne o tuş kombinasyonuyla Hard reset soft reset hiçbiri düzeltmiyor. Hep siyah ekrana üzgün surat çıkıyor. Ben Ncs İle 8.1 kurdum tek yolu buydu. 525 de wprt lsrt wm 10 kurunca tanımıyordu. Microsoft sağolsun bir tek 525 tanınmıyor o yazılımlarla. Wprt ve lsrt ile taşırsa sıfırlayın yoksa Ncs İle flash atın sorun çözülür:)
Damdan düşenin önerisi daha güzel oluyor.

afwerker

afwerker

Üye
Microsoft Telefon(1.10.23004.0 > 2.12.2002.0) güncellendi.
Kişiye uzun basınca ayrıntılarda görüşme süresi yoktu, o eklenmiş. Başka bir yenilik göremedim. Tuşlama hâlâ gecikmeli ve Türkçe algılayamıyor.

Kişilerde Ara seçeneği önceden yoktu diye biliyorum ben şimdi ise var

PARS BİLİŞİM

PARS BİLİŞİM

Üye
L 525 hard reset falan atmadan direk Wp 10 güncelledim şuan sıkıntısız kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bugün İngiltere'de Lumia 930 için 02540.00019.1523x.4500x firmware numarası ile küçük bir güncelleme yayınlandı. Güncellemenin Windows 10 Mobile için hazırlık güncellemesi olduğu ve bu hafta veya önümüzdeki haftadan itibaren İngiltere'de lumia 930 için Windows 10 Mobile güncellemesinin başlayabileceği belirtiliyor.

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada Windows Phone 8.1 lumia 930 kullanan kaldı mı aramızda? Windows 10 Mobile güncellemesi gelse haber verecek kimse yok galiba:kop:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ceza87 ve suyunsesi
gardi

gardi

Üye
bugün İngiltere'de Lumia 930 için 02540.00019.1523x.4500x firmware numarası ile küçük bir güncelleme yayınlandı. Güncellemenin Windows 10 Mobile için hazırlık güncellemesi olduğu ve bu hafta veya önümüzdeki haftadan itibaren İngiltere'de lumia 930 için Windows 10 Mobile güncellemesinin başlayabileceği belirtiliyor.

930 için Windows 10 da göz atma ekranı glance screen desteği gelirmi.donanımlamı alakalı gelme ihtimali yokmu ?

Nokia 909 ile gönderildi

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
İlk defa bi yapı da sorun yaşıyorum.
Önceden dokunmatikte sorun vardı. 13. yapıda düzelmişti. şimdi tekrar olmaya başladı.
telefon bazen hiç tepki vermiyor . ya yeniden başlatıyor ya da öyle bekliyor.
bu sorunları yaşayan var mı öneriniz nedir. sıfırlama yapmıştım yazılımı yükledikten sonra.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Önceden dokunmatikte sorun vardı. 13. yapıda düzelmişti. şimdi tekrar olmaya başladı.
bu sorunları yaşayan var mı öneriniz nedir. sıfırlama yapmıştım yazılımı yükledikten sonra.
bende dokunmatikte sorun var ancak hiç reset atma olmadı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu sorunlar sanırım sıfırlama yapanlarda oluyor,bende de oluyor o yüzden bu akşam 8.1 e dönüp tekrar 14.yapıyı yükleyeceğim ama bu sefer sıfırlama yapmayacağım.

ArMaGeDdOn_87

Üye
sizin dokunmatikte ne gibi bi sıkıntı var? ben ekranı ilk açtığımda bi kaç saniye kendi kendine basıyor.
bende öyle br sorun olmadı,bende olan sorun şu edge de bazen algılamıyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: gardi

Üst Alt